Şimdi Ara

343. DÖNEM (ARALIK 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.293
Cevap
13
Favori
558.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aklıma gelmişken, Yedek/subaylardan biitirip de yol harcı alan var mı? sabitmiş alacağımız rakam sanırım....
  • bitireli 4 5 ay oluyor vay bee.
  • Bana aylar sonra 80 tl civarı bir yol parası yatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samgoli82

4. zırh lı birlik erzurum hakkında bilgisi olan varmı. cep teli, banyo yemek vesaire gibi konularda... bide hava savunmacı napabilir bilgi olanlar için.. pazartesi teslim oluyorum.. bilgisi olanların yorumlarını takip edecegim

4.zırhlı birliğe geliyorum 347 den selamlar=)
  • hey gidi günler hey ne günlerdi be
  • Arkadaşlar yakın zamanda devlet memuru olma ihtimalim var.Askerlik durumum beyan etmem gerekiyor.Terhis kaydı ya da yedeklik yoklaması falan yaptırmadım.Bunlar kalktı mı bilgisi olan var mı?Elimde sadece terhis belgesi var.Ama ben bu beyan için askerlik durum belgesi almak istiyorum şubeden.Şu an özelde çalışıyorum orası terhis belgesini kabul etti ama devlette şubeden alınmış askerlik durum belgesi isteyebilirler.ADB almaya şubeye giden oldu mu hiç içinizde yakın zamanda?????(terhis kaydı ya da yoklama yaptırmayıp)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan10tr

sanki hiç gitmedim hiç gelmedim şaka gibi ya neydi öyle bu forumda yaptığımız paylaşımlar o heyecan...tüylerim ürperdi:))

Sorma tertip. Simdi askerligin a'sı aklımda kalmadı. Ne günlerdi be :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meok86

Arkadaşlar yakın zamanda devlet memuru olma ihtimalim var.Askerlik durumum beyan etmem gerekiyor.Terhis kaydı ya da yedeklik yoklaması falan yaptırmadım.Bunlar kalktı mı bilgisi olan var mı?Elimde sadece terhis belgesi var.Ama ben bu beyan için askerlik durum belgesi almak istiyorum şubeden.Şu an özelde çalışıyorum orası terhis belgesini kabul etti ama devlette şubeden alınmış askerlik durum belgesi isteyebilirler.ADB almaya şubeye giden oldu mu hiç içinizde yakın zamanda?????(terhis kaydı ya da yoklama yaptırmayıp)

yoklama kalktı zaten artık,terhis belgesini kabul ederler bence ama etmezlerse de basitce gidip askerlik durum belgesi alabilirsin diye tahmin ediyorum.sayg.
  • tüfek omza millet:D
    hazır gelmişken askere gideceklere havayla ilgili bi öneride bulunim.bu tamamen sizinle alakalı bişe.ben mesela sıcak havada acayip darlanırım heryerim diken diken olur
    soğuk havada ise koly koly üşümem Allah bunu sınamak içinde beni ağrıya gönderdi-52 dereceyi bile gördüm ölmedik çk şükür.ama mayıs ayında o sıcak havada kafada migfer
    ve 10 kiloluk tessisastla nöbet tutunca soyuğun kıymetini anladım.soğuk sıcaktan herzman iyidir.çünkü askerde soğuktan korunmak serbest gibi ama sıcakta terlikle gezemiyosunuz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİGİMAX55 -- 17 Kasım 2012; 11:25:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

aklıma gelmişken, Yedek/subaylardan biitirip de yol harcı alan var mı? sabitmiş alacağımız rakam sanırım....

Ben 6 kasımda çıktım yatan para yok.
    Yarım teğmen maaşı yattı sadece.
  • bugün artık KIT' a dan ayrıldım, bitti Allah'a şükür
    önce atğm. ady. öğr.
    sonra Atğm.
    sonra Tğm.
    en sonunda (ve nihayet) Hürgeneral
  • gittik geldik harbiden mazi de kaldı herşey o 3-5 yokmu
  • Kuzenim askere gitmeden önce bir laf demişti:

Yan yan sırıtarak " Git git askere, güzeldir askerlik, amaaa YAPARKEN DEĞİL, BİTİP DE DÖNDÜKTEN SONRA..."
  • Bizim yol aralığın 10..15 arası yatıyor galiba
    900 küsür tl.
  • uzun döemler daha yeni mi dönüyor
    ben askerliği unutalı yıllar oldu gibi
  • hey gidi günler be..geçen yıl bu zamanlar başlıkta az mı volta atmadık ?

yok hangi donu alayım hangi içlik daha iyi,vay efendim sınava 1.gün girersen kesin asteğmensin gibi şehir efsanelerinin dibine vurduğumuz zamanlar...

her sayfasını hatmetmiştim bu başlığın...

ama şu an yarım seneyi de geçmişim geleli,dertler tasalar gelecek kaygısı yine kaldığı yerden insanoğlunu yiyip bitirmekte...

şimdilik eyyorlamam bu kadar devreler kendinize dikkat edin havalar da soğumaya başladı haki renk boyunluklarınızı,termal içlliklerinizi ve silikon tabanlıklarınızı evden çıkarken almayı unutmayın e mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

uzun döemler daha yeni mi dönüyor

pardon maaşınız kaç idi? 23/26/29 ?

bir de "Çapraz" nöbeti varmış, o neymiş?

şaka bir yana da işsiz bir atğm arkadaşım oturup hesaplamış, akşam sabah 8, akşam 17:30 şekilde mesai ve ayda 2 defa hatfasonu nöbeti olmak üzere, kısa dönem ile aynı saate geliyor dedi...

yani kısa dönemler sürekli Birlik' te, ancak çarşısı varsa çıkıyor, şeklinde göz önünde bulundurarak dedi...

tabii ki istisnalar hariç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 22 Kasım 2012; 20:49:48 >

• quote:

quote:

şaka bir yana da işsiz bir atğm arkadaşım oturup hesaplamış, akşam sabah 8, akşam 17:30 şekilde mesai ve ayda 2 defa hatfasonu nöbeti olmak üzere, kısa dönem ile aynı saate geliyor dedi...

yani kısa dönemler sürekli Birlik' te, ancak çarşısı varsa çıkıyor, şeklinde göz önünde bulundurarak dedi...

52 lira çavuş maaşı
    toplamda 10 saat falan nöbet tuttum ben açıkçası. tercih meselesi tabi de fazladan 7 ay askeriye gibi bir yerde kalmak istemezdim ne mutlu bana ki istediğim gibi kısa dönem geldi, zaten kendi evimin rahatlığında aynı parayı kazanıyorum sivil hayatta

• quote:

quote:

quote:

52 lira çavuş maaşı
    toplamda 10 saat falan nöbet tuttum ben açıkçası. tercih meselesi tabi de fazladan 7 ay askeriye gibi bir yerde kalmak istemezdim ne mutlu bana ki istediğim gibi kısa dönem geldi, zaten kendi evimin rahatlığında aynı parayı kazanıyorum sivil hayatta

Alıntıları Göster

52 lira çavuş maaşı

devre senin maaş bizimkini ikiye katlamış, 5 ayda iyi para biriktirmişsindir...

dediğin gibi asteğmene verilen maaşa yakın bir meblağ alıyorum ben de masamın başında

Allahım inşallah o günleri bize göstermesin (seferberlik olursa nasıl olur onu da bilmiyorum gerçi)...

• quote:

Orijinalden alıntı: seçimzabıtkatibi

devre senin maaş bizimkini ikiye katlamış, 5 ayda iyi para biriktirmişsindir...

dediğin gibi asteğmene verilen maaşa yakın bir meblağ alıyorum ben de masamın başında

Allahım inşallah o günleri bize göstermesin (seferberlik olursa nasıl olur onu da bilmiyorum gerçi)...

Cok feci biriktirdim evetgelince hemen yatirimlara basladim
    Saka bir yana kibrista maaslar 2 kati idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 26 Kasım 2012; 12:44:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.