Kafama takılan bir durum var. Sanırım akşam 10 gibi orada olurum. Gece 10 da birliğe teslim olabilir miyim acaba ? Sokakta kalmayalım :))
Pazartesi akşam 10 damı nerden geliyorsun hocam öyle. Bi sıkıntı olmaz kaydını bi gün sonra alırlar heralde.
hayırlı teskereler gençler Allah yardım etsin hertürlü insanı görebileceginiz bir ortama hazır olun.
lk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 2'NCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU arkadaşlar kayseriden gidicem
quote:
Orijinalden alıntı: Eşref_37
quote:
Orijinalden alıntı: Bluestrategy
Kafama takılan bir durum var. Sanırım akşam 10 gibi orada olurum. Gece 10 da birliğe teslim olabilir miyim acaba ? Sokakta kalmayalım :))
Pazartesi akşam 10 damı nerden geliyorsun hocam öyle. Bi sıkıntı olmaz kaydını bi gün sonra alırlar heralde.
Pm den de konuştuk ya hocam. İstanbuldan gelicem işte. Pazar, gece 23 otobüsünde yer kalmadığı için, Pazar sabah 10 otobüsüne bilet aldım... Yani gece 10 gibi falan orada olurum sanırım... Bu arada kastamonu terminalde indikten sonra, nasıl bir yol izlemememiz gerekiyor ? birliğe gidebilmek için
benim birader de gölköy'e gidecek. oradan malatya il jandarma.
herkese hayırlı teskereler dilerim torunlar :)))
ben 313. ksd bilecikte idim hey gidi günler hey
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 2'NCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/DİYARBAKIR DİYARBAKIR
varsa konuşalım beyler/istanbuldan
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 343'üncü Dönem Yükseköğretim Kurumu Mezunlarının Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Aralık 2011 T.C. Kimlik Nu. Aday Nu. 3195 Adı ve Soyadı REMZİ Baba Adı Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı JANDARMA Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 2'NCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/MARDİN MARDİN DİKKAT
En geç 12 Aralık 2011 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 2'NCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/GÖLKÖY (GÖLKÖY/KASTAMONU) NA KATILINIZ
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 2'NCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ŞANLIURFA
Kastamonu hakkında geniş bilgi verecek olan varsa baya bi rahatlatır başlığı, bekliyoruz..
Pm den de konuştuk ya hocam. İstanbuldan gelicem işte. Pazar, gece 23 otobüsünde yer kalmadığı için, Pazar sabah 10 otobüsüne bilet aldım... Yani gece 10 gibi falan orada olurum sanırım... Bu arada kastamonu terminalde indikten sonra, nasıl bir yol izlemememiz gerekiyor ? birliğe gidebilmek için
O gün otagarın oraya kadar gelir gölköy arabaları büyük ihtimalle. İstanbul-Kastmaonu 8 saat sürüyor hocam. Sen anladıgım kadarıyla Pazar akşam 6-7 gibi burda olacaksın çok erken geliyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: maddboy_86
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 343'üncü Dönem Yükseköğretim Kurumu Mezunlarının Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Aralık 2011 T.C. Kimlik Nu. Aday Nu. 3195 Adı ve Soyadı REMZİ Baba Adı Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı JANDARMA Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 2'NCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/MARDİN MARDİN DİKKAT
En geç 12 Aralık 2011 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 2'NCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/GÖLKÖY (GÖLKÖY/KASTAMONU) NA KATILINIZ
Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı JANDARMA Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 2'NCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/HAKKARİ HAKKARİ
şans dediğin gibi yapıcak bişi yok gidip gelicez inş
quote:
quote:
quote:
quote:
O gün otagarın oraya kadar gelir gölköy arabaları büyük ihtimalle. İstanbul-Kastmaonu 8 saat sürüyor hocam. Sen anladıgım kadarıyla Pazar akşam 6-7 gibi burda olacaksın çok erken geliyorsun.
Evet biraz öyle oldu, yer kalmadığı için. 1 gün erken teslim olacağım birliğe ne yapalım... :)