Şimdi Ara

345 çözebilecek seviyeye gelmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 11.sınıfım temelim yoktu ant mat 1 bitirdim biraz temel attım diyebilirim.Fakat 345 TYT kitabının kolay kısımları hariç orta - zor yerleri çözemiyorum konu anlatım kitabı öneriniz varmı veya youtube'ta herhangi bir hocadan dinleyip 345 mi yapmalıyım hangi hocayı önerirsiniz cevaplarınızı bekliyorum.

• Fem simetri bulabilirsen güzel öğretir, bir sürü soru çeşidi var çözümlü. Yenilerde konu anlatımlı adam akıllı ne var bilmiyorum kaf serisi diyorlar bakabilirsin ama biraz pahalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • profmezun kullanıcısına yanıt
    Fem çözümsüzmüş galiba kaf gerçekten pahalıymış başka önerilere açığım.
  • Birey A ve B(Son cikanlari)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 6 Ekim 2018; 20:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birey a bulasma direkt b coz sonra 345

• peki birey b olabilir fakat kitap zormu ağır gelmez demi birde temeli olmayan bir kişi ne kadar sürede bitirebilir kitabı tahmini?
  • Kardesim zor değil cozumleride var onemli olan eksik konularini cozmek her konunun tum testlerini bitirmene gerek yok kendini belirle ona gore calis

• Birey b alayim o zaman sonra 345 - 3d yaparım herhalde.teşekkürler.
  • Eline gecen herhangi bi kitabı çözerek 345 tyt yi çözebilecek seviyeye gelirsin zaten

• Kardeşim bende 11. Sınıfım karekök mps 0 dan konuyu bitirdikten sonra 345 ten çöz ben öyle yaptım şu anda 11 dersleri+karekök tyt mat(tabi önce 345 çözmek kaydıyla) şeklinde ilerliyorum.

• Karekök 0 da ant mat 1'e eşitmiş alırsam bişey katar mı?
  • up
  • karekök 0 ant mat'tan zor ama yine de kolay. karekök tyt konu anlatım alabilirsin. fem simetri de alabilirsin o konu anlatımlı ve örnek sorulu. soru bankası istiyorsan birey b alabilirsin 345'ten kolay olması lazım ama emin değilim. ve çözümlü.
  • bersanklc123 B kullanıcısına yanıt
    Bana antremanlarla matematikten daha çok şey kattı bende ikiside var mps 0 aldığımdan beri ant mata elimi sürmedim pişman oldun antremanlarla matı aldığıma.Antremanlarla matın sana 345 i çözecek yeterli bilgiyi vereceğini sanmam çünkü çok aşağıdan alıyor.Vakit kaybından başka birşey değil bana göre.Sana mps nin daha fazla şey katacağından emin olabilirsin.Sonra mps den bitirdiğin konuyu direk 345 ten çözmeye başla.Ben öyle yaptım şu anda 345 ten bititdiğim konuları tyt karekök mat soru bankasından çözüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 7 Ekim 2018; 23:51:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.