Şimdi Ara

345. DÖNEM (NİSAN 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.370
Cevap
12
Favori
405.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratdinc

quote:

Orijinalden alıntı: ip06

quote:

arkadaşlar kararımı verdim sayılır diplomamı alır almaz tecilimi bozduracağım, yalnız sormak istediğim bir şey var, askerdeyken KPSS, Ales ve KPDS gibi sınavlar var ve ben bütün bunların hepsine girmek istiyorum acaba üçü için de izin alabilir miyim.

eeet bu dedıgın sınawlara gırebılmen ıcın 1 gunlun ızın werıolar sana merak etme tabı hersey basındakı komutana baglı :)))

bu kadar sınava girip ne yapacaksın diyerek posta koyarlar die korkuyorum. :)))

haha korkma bıseyh olmaz basındakı adam bıraz anlayıslıysa sıkıntı cıkmaz bı de bızım gıtcamız zaman butun denetlemeler fln hersey bıtmıs oluyoo herkes tayın moduna gecmıs olacak o arada kaynır aradaa tabııı cok sert bı komutanın olmassa :)

• YEDEK SUBAY.TK

kısa donem tercih :64
    yedek subay tercih :67

345. DÖNEM İÇİN SINAVA 52 GÜN 19 SAAT 07 DAKİKA KALDI.

son baswuru tarihi 28 subat 2012
  • haftaya ankara'ya gidip diplomamı olmazsa geçici mezuniyet belgemi alacağım, ayın yirmisine kadar başvururum herhalde.
  • KKTC üniversitelerinden (DAÜ) bu dönem mezun olanlar ne yapacak hala daha net değil. Bu sabah ASAL şubeyi aradım bize denklik onay belgesi lazım onunla gelin tecil (hakkımız olan 2 yıl) işleminizi yapalım diyorlar. Ankara YÖK'ü aradım onlarda denklik onay işi kalktı buraya gelmenize gerek yok diyorlar, ASAL şubelere anlaşılan şu meşhur yazı hala daha gönderilmemiş. Arada biz kaldık 28 şubat sonrası yoklama kaçağı olacağız kimse sallamıyor bizi (YÖK der ben yazıyı iki kere gönderdim. ASAL şube der, bize gelirken denkliğini getir, bize öyle bir yazı gelmedi diye)

• quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

KKTC üniversitelerinden (DAÜ) bu dönem mezun olanlar ne yapacak hala daha net değil. Bu sabah ASAL şubeyi aradım bize denklik onay belgesi lazım onunla gelin tecil (hakkımız olan 2 yıl) işleminizi yapalım diyorlar. Ankara YÖK'ü aradım onlarda denklik onay işi kalktı buraya gelmenize gerek yok diyorlar, ASAL şubelere anlaşılan şu meşhur yazı hala daha gönderilmemiş. Arada biz kaldık 28 şubat sonrası yoklama kaçağı olacağız kimse sallamıyor bizi (YÖK der ben yazıyı iki kere gönderdim. ASAL şube der, bize gelirken denkliğini getir, bize öyle bir yazı gelmedi diye)

can yök e gıtceksın dıplomanı wereceksın onlar dıplıomana muhur basıp sana denklık yerıne gecen we uzerınde ıncelenmıstr we denklık onayı bakanlar kurulu kararı ıle kalkmıstr yazan bı yazı wercekler. bu yazıyı asal sube alıo onun dısında askere gıtmen weya tecıl etmen ımkansız gıbı.

dau den hanıg bolumden mezun oldun?

• quote:

haftaya ankara'ya gidip diplomamı olmazsa geçici mezuniyet belgemi alacağım, ayın yirmisine kadar başvururum herhalde.

28 subat son gun haberın olsun
  • quote:

quote:

haftaya ankara'ya gidip diplomamı olmazsa geçici mezuniyet belgemi alacağım, ayın yirmisine kadar başvururum herhalde.

ıpod bişey diyecem denetlemeler flaan çok olurmu,nisan ayında bende askere gidecemde sağ kolum 3 kez kırılmıştı daha önce ve çok güçlü değilim evde boxer çekmeyi denedim ama cidden çok ama çok zorlanıyorum spor falan olursa yada denetleme cins bi komutana gelirsem bana ızdırap olabilirmi cidden bunu kafaya taktım ama harbi çekemiyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

ıpod bişey diyecem denetlemeler flaan çok olurmu,nisan ayında bende askere gidecemde sağ kolum 3 kez kırılmıştı daha önce ve çok güçlü değilim evde boxer çekmeyi denedim ama cidden çok ama çok zorlanıyorum spor falan olursa yada denetleme cins bi komutana gelirsem bana ızdırap olabilirmi cidden bunu kafaya taktım ama harbi çekemiyorum ya

utku sımdı nısan ayında gıtcazzz ya hersy bıtmıs oluyor mayıs ayında tayınler acıklanıo her yatıs pozısyonuna gecıo cunku denetlemeler bıtmıs olan olmusss tayınler acıklanmıs kımsenın umrunda olmaz artık. oleee cok ustune falan da gıtmez kımse merak etmeee sıkıtı olcanı sanmıorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

utku sımdı nısan ayında gıtcazzz ya hersy bıtmıs oluyor mayıs ayında tayınler acıklanıo her yatıs pozısyonuna gecıo cunku denetlemeler bıtmıs olan olmusss tayınler acıklanmıs kımsenın umrunda olmaz artık. oleee cok ustune falan da gıtmez kımse merak etmeee sıkıtı olcanı sanmıorum :)

Saol hocam bu arada boxer yazmışım bende diyiyorum bişeyde yanlışlık yaptım ama barfiks yazacaktım ama sen anladın ya saol boxer nerden aklıma geldi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: umutavcisi67

quote:

Orijinalden alıntı: umut_di

Arkadaşlar Merhaba,
    4 senelik üniversite mezunuyum, 1 sene 3 aydır bir şirkette çalışıyorum ve Aralık 2012'ye kadar tecilim bulunuyor. 2 adet sorum olacaktı.

1-Tecilimi bozdurursam Nisan Dönemine yetişebilir miyim?
    2-Nisan dönemine çıkarsam şirketimden tazminatımı alabilir miyim? Askerlik tarihimi öne çektirdiğim için bu fırsatı kaçırma gibi durumum olur mu?

Teşekkürler.

2- 1 yılı doldurduğun için tazminat almak hakkın ama benim gibi çalıştığın şirkete asker dönüşü geri döneceksen vermeyebilirler.

Sen sen ol asker dönüşü başlarsın derseler dahi evrak imzalayacaksın. O evrağın altına muhakkak askerlik dönüşü işe başlayacağım için tazminat verilmemiştir. ibaresini ekle. Şahsen öyle yaptım ki 2007 yılından beri aynı şirketteyim 3 yıllık tazminatımı bırakamam kusura bakmasınlar

byle birşey yapmayın.ztn kurumsal firmalar yapmaya pek yanaşmazlar.allah korusun askerden geri dönemediniz.nie paranız firmada kalsın ki?

• tecili iptal ettirip başvurmak kaç gün sürer kesiin olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

tecili iptal ettirip başvurmak kaç gün sürer kesiin olarak?

belgelerini önceden hazırlarsan 45 dk :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrome87

quote:

Yani tecili bozdurmak falan anlık işler değilmi. Filan yere git onayla demezler herhalde.
  • quote:

quote:

quote:

Yani tecili bozdurmak falan anlık işler değilmi. Filan yere git onayla demezler herhalde.

tüm belgelerini hazırla git hemen hallediyosun. 45 dk dememin olayı da muayenede sıra oluyo genelde ondan bekliyosun en geç bir saatte halledersin bütün işlerini ama bir belgen bile eksik olsa uzar iş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tüm belgelerini hazırla git hemen hallediyosun. 45 dk dememin olayı da muayenede sıra oluyo genelde ondan bekliyosun en geç bir saatte halledersin bütün işlerini ama bir belgen bile eksik olsa uzar iş

eet en fazla 1 saat e halldersın.

• quote:

YEDEK SUBAY.TK

kısa donem tercih :64
    yedek subay tercih :67

345. DÖNEM İÇİN SINAVA 52 GÜN 19 SAAT 07 DAKİKA KALDI.

son baswuru tarihi 28 subat 2012

Arkadaş felaket tellalı gibisin
  • arkadaşlar ben daha başvuru yapmadım ama kısmetse nisan döneminde yedek subay olarak gidicem. benim merak ettiğim şu:

1. Askerlik sınav tarihleri ne zaman ve ne zaman teslim olmam gerekiyor?
    2. Ben aynı zamanda açıköğretim işletme okuyorum, ara sınav tarihleri 7-8 nisan, bu tarihlerde askerlik için yapılması gereken bir şey var mı? yani tarihlerde çakışma var mı?
    3. Askerlik yapacağım yer kesin ne zaman belli olacak? ona göre gidip açıköğretim sınav yerimi değiştirmem gerekecek

kendime cevap
    Sınav tarihleri 1-2-3 Nisan 2012, sınavın tahmini açıklanacağı tarih 10 Nisan 2012 ve birliklere teslim tarihi 12 Nisan 2012. bu durumda birşey yapmaya gerek kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 9 Şubat 2012; 10:06:30 >

• 343 KDY olarak Isparta' dan selamlar. Şimdiden düşünmeyin. Tavsiyem acemiliğin tadını cıkarın ne kadar kısa sürede olsa usta birliğinde o kadar rahat olamayacaksınız nöbetler vs. Kilo problemi olup kilo vermek isteyenler batıya, cok kilo verip fit olmak isteyenleride Isparta' ya bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

arkadaşlar ben daha başvuru yapmadım ama kısmetse nisan döneminde yedek subay olarak gidicem. benim merak ettiğim şu:

1. Askerlik sınav tarihleri ne zaman ve ne zaman teslim olmam gerekiyor?
    2. Ben aynı zamanda açıköğretim işletme okuyorum, ara sınav tarihleri 7-8 nisan, bu tarihlerde askerlik için yapılması gereken bir şey var mı? yani tarihlerde çakışma var mı?
    3. Askerlik yapacağım yer kesin ne zaman belli olacak? ona göre gidip açıköğretim sınav yerimi değiştirmem gerekecek

kendime cevap
    Sınav tarihleri 1-2-3 Nisan 2012, sınavın tahmini açıklanacağı tarih 10 Nisan 2012 ve birliklere teslim tarihi 12 Nisan 2012. bu durumda birşey yapmaya gerek kalmıyor

İşte örnek üye

• talep biraz az gibi. kıymetimiz fazla olacak heralde
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.