Bildirim
35 000 civarı bir paraya ikinci el otomatik dizel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kasımın sonunda arkadaşım 42500 e 0km easytronic li astra h 1.3cdti aldı. Bence yine aynı fiyata bırakırlar sıkı bir pazarlıkla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 14 Şubat 2012; 8:59:26 > -
mmt corolla kullanıyorum. 89 bin km oldu. sadece 70 binde baskı balata değiştirdim. onun haricinde hiç, bakımlar hariç, servise gitmedim. sorunsuz araba. kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. -
peki baskı balata değişmesi kaç tl tuttu ? standart bakımları kaç tl tutuyor. Teşekkürler -
Hyundai i30.
Kia ceed .
Corolla mmt belki.
C4 mcp.
Astra easytronic.
Benide alakadar eden bir konu bu. O yüzden takipteyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: N-T
Arkadaşalar 35-40 000 aralığında bir paraya yakıtı ve vergisi uygun olan bir araç almak istiyorum. İsteklerimi en iyi karşılayacak araba corolla d-1,4d mmt gibi görünüyor ama mmt problemleri beni tereddüte düşürüyor önerileriniz ne olur? fluence edc nasıl ?teşekkürler
arkadaş tam da astra classiği tarif etmişsin!yakıtı az,vergisi az,konforu çok.boşver corollayı geri çağırıyor bazı modellerini toyota.fluenceyi de boşver tipsiz araba.arabada biraz da estetik olmalı değil mi?0 paraya 2009-2011 astra easytronik dizel bulabilirsen kaçırma derim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öğretmen07 -- 14 Şubat 2012; 11:14:51 > -
bende takip ediyorum bu konuyu. tam anlamıyla benim aklımdaki sorular sorulmuş. astra classicin şeklini beğenmiyorum ben. corolla ve astra haricinde bu aralıkta otomatik dizel önerileri beni de sevindirir.. -
fransız takıntın yoksa peugeot 308 içi çok geniş donanımı yeterli tasarımı güzel yada kia ceed veya hyunda i 30 bu iki modelın yakıt tüketimi 2 lt daha fazladır ama tam otomatık çok daha konforlu donanımları eksiksiz özellıkle i30 bu konuda çok iyi dış tasarım açısından ceed (bence ) bu sınıfın en iyisi mutlaka test sürüşüne çıkmalısın mantığına uygun olanı almanı tavsıye ederim şeytan dürtüpde başına iş çıkarıcak arabadan mutlaka uzak dur ( mmt ve easytronık ) -
kesinlikle corolla d-1,4d önermem. -
2006-2007 Mondeo 2.0 TDCI Ghia 25-28.000 TL
2005-2008 407 2.0 HDI - 27-35.000 TL
2005-2007 Vectra 1.9 CDTI - 25-30.000 TL
2001-2005 Passat'lar da güzel, ama Türkiye'de o kasanın KM'si düşürülmemiş araç yok... Doğuş açıkladı, geçen sene son kalan orjinalı Passatın da KM'sini düşürmüşler :):)
Bütün bu 4 arabaya da bindim (ruhsat sahibi olarak, geçici değil), hepsinin +'lar -'leri var, ama hepsi de iyidir, keyiflidir ve yakıtları çok düşüktür.... -
Melih corollayı neden önermezsin açıklarsan sevinirim.Söylediğiniz i30 ve 308 ve astra kasalarını beğenmiyorum.Corolla kasalarını çok beğeniyorum doğan ve xadar arkadaşım beraber model belirleyelim alalım.Alınca da deneyimlerimizi paylaşalım. -
MMT nin kullanım konforu çok zayıf. Kararsız, özellikle dizel de çok sık yıgılma yapıyor. Zaten iyi bir şey olsaydı üretimden kalkmazdı.
Kia ceed 2010 ve üzeri dizel otomatik tavsiye ederim. -
Hyundai i30 ya da Kia Ceed tavsiye ederim
hyundai i30 kullanıyorum ben , araç donanım yönünden oldukça iyi , ısıtmalı koltuklar , dijital klima , sunroof , soğutmalı torpido , ön arka kol dayamalar , esp , 10 havayastığı falan gereken her şey var -
quote:
Orijinalden alıntı: karabatak58
MMT nin kullanım konforu çok zayıf. Kararsız, özellikle dizel de çok sık yıgılma yapıyor. Zaten iyi bir şey olsaydı üretimden kalkmazdı.
Kia ceed 2010 ve üzeri dizel otomatik tavsiye ederim.
toyota gibi kaliteli bir firmanın mmt gibi hill holder u olmayan bir şanzıman kullanması hataydı zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X