Şimdi Ara

35.000'e Otomatik, hb, tüplü araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler.max 35-37 civarına araba bakıyoruz.Hatchback olması,tüplü olması ve otomatik olması tercihimiz.Aklımda birkaç model var ama hala karar verebilmiş değilim.
    Fransızlardan uzak durun diyorlar, golf 4ler çok pahalı, golf 5 o fiyata yok.Focus baktım ama piyasada focus kalmadı.Astra'ların lpg uyumu sıkıntılı diye duydum.Anlayacağınız ikilemdeyim fikirlerinizi bekliyorum.
    Not:Ankara'dayım, teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cruze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 30 Ağustos 2016; 17:20:57 >
  • Honda jazz , temizini. bulursunuz o fiyata. Ya da Ford Fiesta

• Fransizdan uzak dur.

• Corolla 4ever C kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ayisigi-honda-dan-2010-ford-focus-hb-1.6-comfort-otm-335346643/detay

• 37.500'e bi focus var.sahibi arabayı viraja vurmuş yani sağ tarafı tamamen değişmiş tur oto'da.8bin liralık bir hasar kaydı var.sizce alınır mı?
  • Bende Ankara'dayım. Ankaralının arabası değerlidir pahalı satar hocam. O fiyatlara temiz C sınıfı istediğin arabalar zor. Toyota corollalara bak derim. Temizini ancak ondan bulursun.

Aile kalabalık değilse bence B sınıflarına bak derim. Yeni kasa fiesta, yeni kasa i20 ve rio bulabilirsin fakat manuel olur.

Fransız motorları az yakar. Fakat Ankara'daki servisinden sıkıntısı olanlar oldu forumdan.

C4'ün eski kasasının yarı otomatikleri var temizini sizin fiyat aralığında bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Aveo

• cruze hb
  • 37-40 civarı çıkabilirseniz golf 5 1.6 otomatik lpg li midline ya da comfortline bulabilirsiniz.

• İmzamdaki aracın modeli sizin için çok eski değilse tavsiye ederim. 2005-2006 Euro Civic 33-34 civarı rahat bulursunuz...
  • o fiyatlara c sınıfı arac bakıyor ve temiz arıyorsan cruze yada 308 alacaksın

• bir arkadaşım yakın zamanda cruze sattı memnun değildi ondan çekiniyorum Chevrolet'den.Fransız arabaları bir öyle.Golf 5 sıkıntı çıkarır mı lpg uyumu vs.de?Ayrıca bahsettiğim focus çok mu riskli sizce?

• 2005 ve sonrası model Corolla HB CVT + LPG.

• Daha ucuza 2009-2010 Getz

• Corolla 4ever C kullanıcısına yanıt
    Onun yerine git temizinden fiesta al hocam. Ya da temiz JAZZ AL. vuruk bir araba alma

• quote:

Orijinalden alıntı: IronTurkMan

Onun yerine git temizinden fiesta al hocam. Ya da temiz JAZZ AL. vuruk bir araba alma

hocam jazz kuzenimde vardı çok savruk, sıkıntılı bir araç diyorlar bilginiz var mı acaba?bi de araç tamamen fordun servisinde yapılmış.buna rağmen ileride araç sıkıntı çıkarır mı?ne tür sıkıntılar çıkarır veya?iyice bunaldım bu fiyata araba cidden yok piyasada zaten golf 4e neredeyse 40k yazan adamlar var ...

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı bakmadım ilanlara 6 ileri değilse doğrudur öyle çakallık yapan çok var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.