Şimdi Ara

35.000 liraya kadar alınabilecek en mantıklı araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2000 model clio hb kullanıyorum. Benzin+lpg.
    8 yıldan beri aynı aracı kullanıyorum ve artık km si aldı başını gitti. 280.000 km oldu. Hergün iş ev arası en az 80 km yapıyorum. Tabi yoğun trafikte günde ortalama 3 saat direksiyon başındayım. Çok şükür clio beni 8 sene boyunca ciddi manada üzmedi. Yakıt ve parça konusunda oldukça memnun kaldım. Ancak borçlarımın da bitmesi ile bir kaşıntı başladı. Clio dan memnun olsam da trafikte ki araçları görünce benim araba çok eski duruyor hem de geçen 8 yıldan dolayı araçtan sıkıldım. Hem bakınca gözüme hoş gelen hem de bakım, parça,yakıt ve sağlamlık konusunda bana dert olmayacak dizel bir araç bakıyorum. Genel anlamda bütçem gereği B segmenti araçlara bakıyorum. 2008-2009 model araçlara bakıyorum tabi.
    Beğendiğim araçlara gelirsek

1. Peugeot 207 premium (1.6 motor 90 hp)
    2. Opel corsa enjoy (1.3 motor 90 hp)
    3. Belki ford firsta
    4. Clio 4 ( bütçeyi 45.000 e çıkarmam gerek ama zorlamak ta istemiyorum)
    5. Chevrolet aveo hb ( marka Türkiye den çıktı parça sıkıntısı yaşatabilir)
    6. Opel Astra 2007-2008 model falan belki temizi bulunur.

Bu modellerden hangisini seçmem iyi olur veya başka önereceğiniz seçenekler nedir.

Günde en az 3 saat araç kullandığım için bozuk yollarda trim sesleri beni deli ediyor. Tokluk hissi veren trim sesi az olan araç istiyorum. Bütçem düşük tabi ancak bu bütçeye göre en iyi seçeneği arıyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

• 2011 model yeni kasa aveo, 40 bine çıkarsanız da 2011 model temiz cruze bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 11 Kasım 2017; 17:0:33 >
  • Trim sesi olayını tam bilmiyorum ama 2013 1.5 dCI 90'lık kasa Symbol gider.Ekonomik araç.

Eğer beğenmez iseniz Clio 4 derim ama biraz daha bütçe gerek.
  • Clio'dan Clio'ya geç derim. Olmadı Fiesta. Gerisi o kadar da iyi araçlar değil.
  • Aveo hb Lt paket çok üst seviye duruyor. Kuzenimde vardı segmentinde donanım ve iç hacim olarak böyle bir araç hala yok sanırım. Kasayı ve iç konforunu oldukça beğeniyorum. Chevrolet ülkemizden çıktı ileriki günlerde ne olacak bilmiyorum. 2012 model 75.000 km de 37 000 tl lere gidiyor.

Fiesta ve corsa da düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

2011 model yeni kasa aveo, 40 bine çıkarsanız da 2011 model temiz cruze bulunur.

Hocam aveo zor satılan araç clio 3 arkadaş için daha mantıklı olur.
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    İki haftada satamaz da bir ayda satar ama tabi çok önemliyse 2.eli bilemem. Listedeki araçlar içinde en iyisi yeni aveo olduğu için önerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 11 Kasım 2017; 18:40:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İki haftada satamaz da bir ayda satar ama tabi çok önemliyse 2.eli bilemem. Listedeki araçlar içinde en iyisi yeni aveo olduğu için önerdim.

Evet aveo ya bindim güzel araba içi ferah dizel az yakıyor ama motor sesi çok fazla bir tek. Bazı arkadaşlar 2 ayda satamadıklarını yazmışlardı. Cruze de çok güzel araba ama o da baya yakıyor.
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    2 ayda satamadıysa fiyatı çok yazmışlardır, piyasasına uygun yazılırsa sıkıntı olmaz. Hemen satılmak isteniyorsa da biraz düşük yazılır gider.
  • quote:

2 ayda satamadıysa fiyatı çok yazmışlardır, piyasasına uygun yazılırsa sıkıntı olmaz. Hemen satılmak isteniyorsa da biraz düşük yazılır gider.

Olabilir orasını bilmiyorum sadece duyduğumu söyledim.
  • Hocam 38-39bin civarına Kia Rio Fancy paket araç bulabilirsin 1.25 benzinli LPG ile mükemmel degerler yakalarsin ayrıca araç gırtlak dolusudur ,b segmentinin en ful donanimli aracıdır..
  • Alınacak en mantıklı dediğiniz için bunların içinde yeni kasa Aveo tabi ki
  • skoda fabia
  • 2005-2007 arası corollalardan bahsediyorsunuz
  • Hocam bu aralar ben 30-32 liraya suzuki swift 1.3 ve toyota corolla 1.6 hatchbacklere bakıyorum güzel araçlar denk getirdim ama satıldı çoğu
  • 2007-2010 arası hyundai accent era dizel bakabilirsiniz
  • sizin kriterlerinize uygun araç bence fiat punto 1.3 dizel performans istemiyorum derseniz opel astra 1.3 dizelde alınabilir
  • şuan için aveo ve corsa bana daha mantıklı seçenekler gibi geliyor.
  • Astra H bak halen kasa güncel ve sorunsuz.3 Sene GTC 1.6T ye bindim 1 kere öksürmedi bile.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.