Şimdi Ara

35.000 TL CİVARI SIFIR ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 35.000 TL civarı (+-3.000), öncelikle benzinli veya dizel, konforu ve kalitesi ile hangi aracı tavsiye edersiniz. bir arkadaşım hyundai i30 bakıyor. Baktığı bazı araçlar da türkiye de şu an yokmuş. mümkünse tavsiyeleriniz hemen alınabilecek araçlar için olsun. şimdiden teşekkürler.

• golf 1.4 tsı ya da tdci focus h_back bence alınabilecek araçlar ...
  • yeni focus 1.6 titanium sedan veya hatchback ya da honda civic elegance alınabilir.Ben olsam benzinli alırım dizelin bakımları %30 daha pahalı olur dizel almanı gerektirecek sebep çok fazla km yapıyor olman lazım yılda 30000 km den fazla yapıyorsan dizeli tercih edebilirsin.
  • yılda 30.000 km mümkün değil. en fazla 15.000 olur. ağırlıklı şehir içi kullanım.

quote:

Orjinalden alıntı: eloozgur

yeni focus 1.6 titanium sedan veya hatchback ya da honda civic elegance alınabilir.Ben olsam benzinli alırım dizelin bakımları %30 daha pahalı olur dizel almanı gerektirecek sebep çok fazla km yapıyor olman lazım yılda 30000 km den fazla yapıyorsan dizeli tercih edebilirsin.
  • yeni mazda 3 olabilir.olmazsa ford focus titanium uygun fiyatı ile iyi bir tercih.
  • bu dizelin, bakımlarının pahalı olması efsanesi bitmemiş anlaşılan...
    quote:

yeni focus 1.6 titanium sedan veya hatchback ya da honda civic elegance alınabilir.Ben olsam benzinli alırım dizelin bakımları %30 daha pahalı olur dizel almanı gerektirecek sebep çok fazla km yapıyor olman lazım yılda 30000 km den fazla yapıyorsan dizeli tercih edebilirsin.
  • i30
    quote:

Orjinalden alıntı: ercan65

Arkadaşlar 35.000 TL civarı (+-3.000), öncelikle benzinli veya dizel, konforu ve kalitesi ile hangi aracı tavsiye edersiniz. bir arkadaşım hyundai i30 bakıyor. Baktığı bazı araçlar da türkiye de şu an yokmuş. mümkünse tavsiyeleriniz hemen alınabilecek araçlar için olsun. şimdiden teşekkürler.
  • mazda 3, Civic olabilir kanımca...
  • İ30, Fiat Bravo, focus hb alınabilecek araçlar.
  • dostum sana dizel bravo öneririm.bununla ilgili e-mali de attım sana
  • fiat bravo tek gecerim....

nedenlerını kullanan arkadaslarda yazabılır ıstenırse bende yazarım.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

bu dizelin, bakımlarının pahalı olması efsanesi bitmemiş anlaşılan...
    quote:

perıyodık bakımdan bahsedıyosan dızeller hala pahalı hatta oldukca pahalı benzıne gore....

parca fıyatları ve turbolarıda dusunursen hala dızel pahalıdır.....

ama artık performans ve uzun omurluluk olarak benzınlerle rahatca yarısabılır duzeye gelmıslerdır......

ancak yılda 10- 15 arası km yapılacksa tercıh benzınlı donanımlı arac olmalı ustu km'lerde ıse dızel tercıh edılmedır bana gore....

benım bır aracım benzınlı 6 ayda 5 bın km yol yaptım....

ancak dıger arac cok kullanılacagından dızel aldık bır ayda 5 bın km yaptı bana gore tercıh bu yonde olmalı....

• Yeni megan da incelenmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: bencn17

perıyodık bakımdan bahsedıyosan dızeller hala pahalı hatta oldukca pahalı benzıne gore....

parca fıyatları ve turbolarıda dusunursen hala dızel pahalıdır.....

ama artık performans ve uzun omurluluk olarak benzınlerle rahatca yarısabılır duzeye gelmıslerdır......

ancak yılda 10- 15 arası km yapılacksa tercıh benzınlı donanımlı arac olmalı ustu km'lerde ıse dızel tercıh edılmedır bana gore....

benım bır aracım benzınlı 6 ayda 5 bın km yol yaptım....

ancak dıger arac cok kullanılacagından dızel aldık bır ayda 5 bın km yaptı bana gore tercıh bu yonde olmalı....

fordu bilmem, toyotada periyodik bakım dizel-benzin farkı en fazla 20 tl,
  • eğer bulunabiliyorsa bayilerde fiat bravo derim
  • fiat bravo 105 dynamic
    ford focus 1.6 tdci comfort
    ve opel astra 1.6 enjoy

bu 3lüden birini tercih ederim ayrıca sıkı bir pazarlıkla leon tsi alınabilir bu paraya
  • sıfır alıyorsan mutlaka para kaybetmeyi göze alıyorsun dmektir.o yüzdende pirim yapacak araç gruplarına bakmalısın bu rakamlara benzinli bi araç rahatlıkla alın ır kararı sen verirsin.ama mutlaka pirim yapacak markalara bak opel, volkswagen yerlilerden renault ilk aklıma gelenler.

• sıralamam şöyle

1-honda civic Artıları( ekonomik yakıt tüketimi, mükemmel iç mekan, sorunsuz motor) Eksileri( 3 yıldır piyasada civicler ; yüzü eskidi. )
    2-golf TSI bana göre civicten sonra alınabilcek en iyi araba. ( bi civic kullanıcısı olmasam belki ilk tercihim olurdu) yeni kasası, güçlü TSI motoru artıları olsa da iç mekan olarak civicin gerisinde olması civici düşündürüyor
    3-yeni mazda 3 yepyeni bir yüz, sportif görünüm. ama ne olursa olsun ilk 2 seçenekten sonra düşünülmelidir.
  • arkadaşım bence yeni astra yı bekle çok dehşet bi tasarım olmuş
  • bence ş.içi kullanacaksan iyi düşün nedeni ise ş.içi benzinli araçlar belini bükebilir. eğer ailen kalabalık değilse B sınıfı araçlarına bakabilirsin hem motor ufak hem vergisi hemde yakıtı az olur.

Honda Jazz olabilir.
    Ford Fiesta
    Hyundai i20
    Colt
    vs.vs olabilir. hemde full dolu olan modellerini alabilirsin.

C sınıfı düşüyorsan da 35.000 TL alınabilecek Peugeot Partner Tepee olabilir. premium pack modeli. bu arabada her şey var. ticari amaçlı. aile arabası. jip havası bile veriyor insana.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.