Şimdi Ara

35.000 tl civarında otomatik hatchback araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maksimum 35.000 Tl civarında, otomatik, hatchback araba arıyorum. Önceliklerim otomatik şanzımanın sorun çıkarmaması ve kilometresinin 150binden fazla olmaması. Genelde şehir içi kullanım yapacagiz, performans çok önemli degil. Mekanik sağlamlık icin japon arabası almamı önerdiler ama henüz kararsızım. Yardimlarinizi bekliyorum.

• 2012 mitsubishi coltları inceleyin.

alabileceğiniz en genç ve en mantıklı 2. el otomatik bu olacaktır.

hayırlı günler.
  • Aslında ben de colt a daha yakınım. 2007 yaris polo vs.olacağına 2012 colt daha mantıklı gibi. Kronik sorunu var mı acaba ?
  • Colt adac istatistiklerine gore 2006 dan 2012 ye kadar b segmentinin en az ariza cikaran modelidir. Bilinen bir kronik arizasi yok. Sanzimani yetkili serviste kontrol ettirilmesi sart tabi.hayirli gunler.
  • Hyundai i10, Kia Picanto
  • Colt çok mantıklı tipine alerjiniz yoksa.
  • Subaru impreza kullanıcısı olarak en ideali impreza diyebilirim.

Bu konuda araçla ilgili tecrübelerim var. Yaklaşık 10bin km'dir kullanıyorum. Sorunuz olursa yanıtlarım.

https://forum.donanimhaber.com/bir-tuketim-testi-de-benden-2011-subaru-impreza-1-5--125982016#125982016
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazaryazarokur

Colt çok mantıklı tipine alerjiniz yoksa.

ne kadar yakıyor 1.3 colt
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar11732

quote:

istanbul şehir içi 7.5 litre yakar.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: yasar11732

quote:

istanbul şehir içi 7.5 litre yakar.

hayırlı günler.

şehir dışı
  • valla o size kalmış.

90-100 km hızla 5-5,5 civarı yakar

hayırlı günler.
  • Arkadaşlar sanırım Colt da karar kıldım. Mekanik anlamda sorunsuz görünüyor. 2006-2007 yaris, polo vs alacağıma 5 yaş genç Colt daha mantıklı. Üstelik Hyundai ve Kia gibi araçlardan da daha kaliteli. Fransız araçlarını hiç saymıyorum bile... Bu şartlar altında 35.000 Tl için en mantıklı otomatik araba Colt görünüyor. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  • Bulabilirsen fiat bravo al
  • hayırlısı olsun;
  • Şu Coltta birazcık tip olsa çok can yakarmış da
  • Cruze
  • Arkadaslar kusura bakmayın son bir sorum olacak. Colt da karar kılmıştık ve araştırdık. Bir kaç araca baktık ama farklı hataları çıkınca alamadık. Şimdi iki adet araba var. Birincisi 2011 model 60.000 km otomatik Colt kazasız. İkincisi ise 2006 model primline 160.000 km otomatik Golf kazasız. İkisi de 36.000 Tl. Polo olsa almam ama Golf olunca kafalar karıştı biraz :) Hangisini tercih etmeliyiz?
  • golf te olsa 11 yıllık arabaya o parayı vermezdim;

ayrıca iç hacim olarak sizinde fark ettiğiniz üzere bir farkları yok.

donanım olarak neyi var neyi yok yazsaydınız keşke herkes her modeli ezbere bilmiyor.

ayrıca kriterlerinize ters düşmüşsünüz. 2 yıla 200.000 kmde arabanız olacak golf alırsanız.

satana kadar 260000 filan olacak 16 yaşında 260000 km deki aracı alacak adam bulmak da zor iş :)

ben colt derim.

hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 17 Mayıs 2017; 21:21:45 >
  • Aynı durum bende de var 35000 tk civarı otomatik ve az yakan hatcback vari bi araç arıyorum. Ama gerçekten 2.el de 100.000 km üstü araba almayı kendim olarak iyi karşılamıyorum. Biraz daha para biriktirip 45bine iyi polo ibiza i20 yaris var. Ben araba almayı geciktirme kararı aldım. Tavsiyemdir aceleniz yoksa para biriktirmeyi düşünün. Colt bile alsanız o arabayı siz kullandıktan sonra hem senesi geçecek hem de km artıcak. Bi daha satmak zor olur.
  • Hocam bende araba alirsam sizin kriterlerinizde birşey bakmayi dusunuyorum bu yuzden simdiden arastiriyorum. Suzuki sx4 bakabilirsiniz sahsen araba alma surecinde ilk bakacagim araclardan birisi olacak ama kullanmadim nasilfir bilmiyorum okudugum kadari ile herkes memnun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.