Şimdi Ara

35-40 Bin arası araba tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Önümüzdeki yaz çıkıp ortalık durulduktan sonra araba yenilemeyi düşünüyorum.
    Şu an 2007 fiesta tdci kullanıyorum. . Arabanın tepkileri iyi ama gergin ve sert. Biraz daha uzun yola gelecek bir araç arıyorum. Ford focus hb MK 2.5 kasa hoşuma gidiyor ama onun da fulünü bulmak zor ve 1300 kg ağırlık düşünüyor. Hatchback e alıştım sanırım çok da büyük araba sevmiyorum. Tavsiyelerinizi alayım lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 Almera'dan B segmenti 2011 Colt Cleartec araca geçtim. Bagaj dışında memnunum. Tavsiye ederim. Zaten dediğiniz fiyat aralığında, B segmenti olmasına rağmen neredeyse C segmenti bir araç kadar (bazılarından daha bile geniş, Almera'dan örneğin) geniş yaşam alanı bulunan başka araba da sanıyorum yok.

Araçla ilgili teknik detay isterseniz sorularınızı alabilirim.

• O paraya en fiyat performans araç cruze

• Cruze bu paralara alınabilecek en iyi araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

2006 Almera'dan B segmenti 2011 Colt Cleartec araca geçtim. Bagaj dışında memnunum. Tavsiye ederim. Zaten dediğiniz fiyat aralığında, B segmenti olmasına rağmen neredeyse C segmenti bir araç kadar (bazılarından daha bile geniş, Almera'dan örneğin) geniş yaşam alanı bulunan başka araba da sanıyorum yok.

Araçla ilgili teknik detay isterseniz sorularınızı alabilirim.

Birkac video izledim. Fena durmuyor. Ama biraz fikir sahibi olmam için zaman lazım. Cruze dan kastınız hb mi sedan mı arkadaşlar?

• nexomer N kullanıcısına yanıt
    En güzeli. Yalnız bu süreçte her kafadan bir ses çıkacak, haberin olsun. Mahalle bakkalı bile kendini otomotiv mühendisi zannediyor

Dalga geçmiyorum tabi ama anlayan anlamayan herkes yorum yapıyor, en güzeli senin içine sinen marka/model

Alacağın araç şimdiden hayırlı olsun.
  • nexomer N kullanıcısına yanıt
    Zevkinize göre, sedan da olur hb de.

• Chevrolet Türkiye desteğini çekti falan diye duymuştum. Yoksa hoşuma giden bir markadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

En güzeli. Yalnız bu süreçte her kafadan bir ses çıkacak, haberin olsun. Mahalle bakkalı bile kendini otomotiv mühendisi zannediyor

Dalga geçmiyorum tabi ama anlayan anlamayan herkes yorum yapıyor, en güzeli senin içine sinen marka/model

Alacağın araç şimdiden hayırlı olsun.

Sağolun işin o kısmı öyle. Her konuda master seviyemiz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: nexomer

Chevrolet Türkiye desteğini çekti falan diye duymuştum. Yoksa hoşuma giden bir markadır.

Bir arkadaşımızın açtığı bu konu yeterli bilgi verecektir konu tarihinin 2 sene önce olması önem teşkil etmiyor, herşey aynen geçerli, hatta şu an cruze piyasası çok hareketli.

https://forum.donanimhaber.com/chevrolet-ikinci-el-cekinceler-gercekler--108026619

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

Orijinalden alıntı: nexomer

Chevrolet Türkiye desteğini çekti falan diye duymuştum. Yoksa hoşuma giden bir markadır.

Bir arkadaşımızın açtığı bu konu yeterli bilgi verecektir konu tarihinin 2 sene önce olması önem teşkil etmiyor, herşey aynen geçerli, hatta şu an cruze piyasası çok hareketli.

https://forum.donanimhaber.com/chevrolet-ikinci-el-cekinceler-gercekler--108026619

Çekirdeğimi aldım okuyorum hocam sağol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.