Şimdi Ara

35-40 bin civarı araç tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ocak-şubat gibi araç almayı planlıyorum ancak şu sıralar çok kararsız kaldım. Bütçem yaklaşık 38-40 bin civarı. Alacağım aracı okula giderken kullanacağım ve yılda ortalama 15-20 bin kilometre yaparım diye tahmin ediyorum.

Sizlerden ricam bu fiyat aralığında bana bir araç önermeniz. Aracın hatchback ya da sedan olması önemli değil ancak 5 kapı olması şart. Benzinli olursa lpg taktıracağım garanti o nedenle lpg uyumlu olması da tercih sebebi. Aslında dizel istiyorum ama bu paralara düşük kmli konforlu bir araç bulmak zor oldupğundan uzak gibiyim.

Şu sıralar Honda Civic 1.6 lara yakınım ancak sizin tavsiyelerinize de kulak vereceğim. Selamlar

• Honda civic 2009-2012 model arasi olabilir.

Toyota corolla 2010-2012 arasi comfort extra bulunabilir.

Lpg ile de uyumludur kafaniz rahat olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 hdi bakabilirsiniz tüketim öncelikli ise.
  • 2.el piyasasını da göz önünde bulundurmanızı rica ederim.
  • 2.el piyasasını da göz önünde bulundurmanızı rica ederim
  • 2006,2007 Accord alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Honda civic 2009-2012 model arasi olabilir.

Hocam Civic benim de aklıma çok yatıyor ama forumlardan okuyorum lpg konusunda net birdeğer verememiş kimse. 17 kuruş yakıyorum diyen de var 55 kuruş diyen de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coeval -- 1 Kasım 2014; 1:33:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coeval

quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Honda civic 2009-2012 model arasi olabilir.

Hocam Civic benim de aklıma çok yatıyor ama forumlardan okuyorum lpg konusunda net birdeğer verememiş kimse. 17 kuruş yakıyorum diyen de var 55 kuruş diyen de.

Hocam bu devirde 17 kurus yakmak boylesi arabalarla imkansiza yakindir.

Fabrika verisinin uzerine 2 litre daha koyup kurus hesabi yapip bulabilirsiniz tahmini lpg ile ne kadar yakacagini. Kullaniminiza gore ve yasadiginiz yere gore bu deger azalip yukselebilirde.

Ama az hesaplamayin ki sonradan alip eyvah demeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HONDA CİVİC 1.6 ELEGANCE Modelini Mutlaka Araştır derim. Araç Hem Çok Tutuluyor Hem Konfor Ve Görünüş Açısından Güzel Bir Araç. Pişman Olmazsın Alırkende Binerkende Satarkende : )
  • Peki yakıt konusunda normal 1.6 civicler mi yoksa v-tecler mi avantajlı ? Tabii yakıttan bağımsız olarak birbirlerinden farkları nelerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.