Bildirim
35-40 bin TL araç tavsiyesi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
günceldir -
İlacın Fiat Bravo Cam tavanlı. -
Ford Fiesta, Opel Corsa ve vw polo gibi seçeneklerde düşünüyorum daha çok ama hiç Fiat düşünmemiştim. Bi kıyaslama yapabilir misiniz?
edit:Bravo zaten aradığım fiyat aralığında yokmuş, ondan görmüyormuşum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 2 Kasım 2015; 22:43:55 > -
Hocam b segment araçlar aşağı yukarı benzerlerdir zaten. Yazdığınız 3 araç arasından donanım istiyorsanız Fiesta, performans istiyorsanız Corsa 95'lik öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu modelleri yazmamdaki bir sebep de ben eski-yeni kasa veya makyaj olayına biraz takan biriyim. Örneğin sırf Auris'i bu sebeple listeme almadım; sizce bu bir hata mı? Misal Auris ya da i20 i30 gibi araçlar (bunların eski tipleri bana gerçekten itici geliyor) donanım,güvenlik ve performans olarak Corsa,Fiesta,Polo'ya kıyasla nasıl? Yani kısacası 35-40'a alacağım en iyi araç ne olur?
Bir de Seat ve Skoda Fabia hakkındaki görüşünüz nedir? -
Hb değilde spor olsun sedanda olur lpgli otomatikte olur dersen cruze wtcc edition plus bulursun 2012 model.
Gayette spor durur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bunu 'bir hata' diye nitelendirmek yanlış olur sonuçta sizin zevkiniz, beğenmiyorsanız veya içinize sinmiyorsa neden alasınız? ayrıca 'en iyi araç' diye bir yorumda yanlış bence hocam, her aracın albenisi kişiden kişiye değişir.
Hocam siz bence bu dediğiniz tüm araçları bir karşılaştırın net üzerinden; teker teker donanımlarına ve motorlarına bir bakın, eminim bir veya ikisi daha net oluşur kafanızda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X