Şimdi Ara

35-40 TL tarife önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an Türk Telekom kullanıyorum. Turkcell'e geçebilirim, TT'de de kalabilirim. Faturalı sağlam bir tarife arıyorum. 8-10 GB civarında internet, 500-1000 dk arası arama olsun istiyorum. SMS önemli değil. Önerilerinizi bekliyorum.

• Faturalı maksi plus başka şeye bakmayın bile.
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/faturali-maksi-plus-paketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak neresi mantıklı hocam bu tarifenin? Şu an ben de 55 lira ödüyorum 15 gb internet, 1000 dakika, 1000 sms alıyorum Türk Telekom'da. Amacım 40-45 tlye düşüp interneti de 10 GB'a düşürmekti.
  • bluelife27 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle eşşekten inip ata bineceksiniz.
    Normalde ücretli olan akıllı fatura özelliği 12 ay boyunca bu pakette ücretsiz.
    Ilk ay 3 ay memnun kalmazsanız cayma bedeli olmadan faturasıza geçebilirsiniz.
    Ücretlendirme konuşma için 6sn,internet için 1kb vs şeklinde avantajları var.
    En önemli özelliği ise turkcelldeki fiyatlar arasında bir göz gezdirirseniz aralarında en iyi f/p tarife olarak göze çarpıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 16 Ağustos 2020; 12:18:27 >
  • Bu pakete geçiş yapmanız için öncelikle Turkcell faturasız olmanız gerek hocam, sonra da pakete geçiş yapabilirsiniz.
    İlk ay 10 GB hediyesi oluyor, toplam da ilk ay 20 GB internet kullanırsınız.

• Türk Telekom da faturasız daysanız size özel teklif geldiyse

Bittiğinde duran 15gb -39TL ( vergi dahil 42tl)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10-12 bin TL telefon önerisi
    geçen yıl açıldı
    25 Bin TL Sistem Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.