Şimdi Ara

35-45 bin arası dizel c segmnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar nihayet corsami sattim, 35-45 bin arasi c segmenti dizel araba ariyorum, benim icin en önemli kriterler genis bagaj ve az yakit.. İlginenip cevap yazan arkadaslara simdiden tesekkur ederimm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler :)
  • Üst limitimize 2012 model 308 1,6 e- hdi active modelini bulabilirsiniz.hem içi geniş,bagaj iyi ve yakıt cimrisi.otomatiğide bonusu.donanımda güzel

• Tesekkur ederim, otomatik dusunmuyorum ama.. Zaten konuya da pek ilgi olmadi.. Yeni clio alcem heralde, gerci b segmenti ama yakit konusu cezbediyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: famousss

Tesekkur ederim, otomatik dusunmuyorum ama.. Zaten konuya da pek ilgi olmadi.. Yeni clio alcem heralde, gerci b segmenti ama yakit konusu cezbediyo..

Clio duşunduğunuze göre 120lik multijet bravo alabilirsiniz.
    Clio st den bahsediyorsanız başka tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus alabilirsiniz hocam 37-38 bin civarına illa sona kadar kullanacaksınız diye birşey yok.Onun dışında Pug 308 Citroen C4 ve Megane 3 alternatifleriniz arasında olsun.
  • famousss F kullanıcısına yanıt
    2006-2009 jetta 1.6 comfortline , midline alabilirsin. Ancak dizel değildir.
  • Seat Leon önerebilirim. VW Golf ile kardeş bir otomobil ama fiyatı daha aşağıda. Tabi biraz kalite eksiğiyle. Benim için sorun olmazdı o kadar fark, eğer siz de sorun etmezseniz C segmentinde sportif bir seçenek olur. Kalite farkı var dediysem öyle kalitesiz bir araba da değildir yanlış anlaşılmasın. Kullanıcı Yorumu okumak isterseniz BURADA Paylaşıyorum. Sayfada biraz aşağıda bulabilirsiniz. Bu arada başka araçların da yorumları var, ilginizi çeken modelleri okuyun.
  • citroen c4
  • c4 ve leon da seçenekler arasında ama şu anda clio sportourer a yoğunlaşmış gibiyim, 1 haftaya kadar netleşir arkadaşlar, eli ayağı düzgün
    leonlar 50 bin liranın üzerinde maalesef o da beni aşıyor :(
  • Toyota Corolla D-4D(Dizel) Tek geçerim Babam 3 yıldır kullanıyor Şu ana kadar hiçbir sorun çıkmadı
  • c4 Al Hiç Kafanı ağırtma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RatedR7 -- 14 Şubat 2014; 23:46:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.