Bildirim
35 bin lira ikinci el araç tavsiyesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
299108552
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer baya kullanacağım diyorsan, aveo yeni kasa hatchback önerebilirim, oldukçada güvenli en boşunda 8 hava yastığı var,tasarımıda fiyatına göre güncel, polo veya corsadan geniş ama,wolksvagen veya renault rahatlığı arama, birde vites geçişleri seri değildir aksiyona gelmez ,birde satarken zorlanabilirsin -
317900126
quote:
Orijinalden alıntı: invoker_
299108552
Hocam iki ilana da baktım, iyiye benziyor. Eve geçince detaylı bakacam. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 👍☺
quote:
Orijinalden alıntı: tnght
Eğer baya kullanacağım diyorsan, aveo yeni kasa hatchback önerebilirim, oldukçada güvenli en boşunda 8 hava yastığı var,tasarımıda fiyatına göre güncel, polo veya corsadan geniş ama,wolksvagen veya renault rahatlığı arama, birde vites geçişleri seri değildir aksiyona gelmez ,birde satarken zorlanabilirsin
Not aldım hocam ben bakayım araçlara, zaten bayan kullanacağı için öyle sert kullanma olmaz haftada 200 km anca işte. Teşekkür ederim yardımlarınız için ☺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin07 -- 8 Temmuz 2016; 19:54:21 >
1.6 dizel otomatik fiat bravo alinabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X