Şimdi Ara

350-410 bandında hangi arabayı alırdınız Tavsiyeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yeni kasaya baktım da gerçekten efsane olmuş gerçekten eski kasaya verilmez gibi geldi bakınca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Floki Vilgerdarson kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklısınız. ancak temiz araba bulmak mümkün. düşük kilometre ve iyi bir ekspertiz ile gönlünüze göre denk geleceğine inanıyorum. 318’ler 320i ve 320d’lere göre daha temiz oluyorlar farklı sebeplerle. detay sormak isterseniz mesaj gönderebilirsiniz.
  • @daswagen @blacklotus01

Hepinize çok teşekkür ederim. Ancak Passat benim için fazla ağır geliyorum. Daha passata binmek için gencim.  

• defiant82 kullanıcısına yanıt

Aman hocam Renault a girmeyelim :D

• electrun kullanıcısına yanıt

Dimi dimi ben de çok şaşırdım. Demek ki herkes benim gibi bir golfe 400 bin tl verilmeyeceğini düşünüyor. :D

• Bu araba konusunda neden herkes böyle düşünüyor anlamış değilim. Sonuçta motor bmwnin motoru, nacizane fikrim tasarımı da gayet hoş tatlı bir araba. Ama herkes bu araca karşı. Siz neden böyle düşünüyorsunuz ?

Diyelim bir sıkıntı oldu. Audi, BMW, Volkswagen gibi çok tutulan araçlar değerini aşırı kaybetmez, hemen satabilirsiniz, Mini alırken kafadan hem değer kaybı, hem satarken beklemeyi göze almalısınız. Ayrıca 508 gibi gemi gibi arabalar varken o parayı verip daracık araba beni hayal kırıklığına uğratır ama son karar sizin hocam. Hayranıysanız alınabilir tabii ki.

Ben GT olanını aldım sahibinden.com da 2.elnvar alabilirsiniz. Sıfır olarak da 420 yazan vardı onu alabilirsiniz. 1.5 dizel 130bg bana yetiyor açıkcası. Araç çok keyifli hele GT modeli full zaten. Olumsuz yanını suanlık görmedim

• Kesinlikle 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d suv 1.5 premium kodiaq
    c suv 1.5 allure 3008
    d sedan/hatchback 1.5 passat/superb
    c hatchback 1.5 octavia golf
    bunlardan baska arac bakma. hicbirini begenmediysen git 380e yatirim yap bi de a noktasindan b noktasina gitmek icin uno al 20ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko33 -- 21 Mart 2021; 19:29:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floki Vilgerdarson

Bu araba hakkında hiçbir bilgim yok açıkçası ama tavsiyenizden sonra araştırdım aslında hoşuma da gitti. Yarın bayileri arıycam bakalım 0 piyasası ne durumda sonra dediğiniz model üzerine yürümeye çalışıcam. Teşekkür ederim. 😊

Ne alırsınız bilemem ama hayırlı olsun alacağınız araç  

• D segment harici asla almazdım. Superb veya passat olabilir. Suv olacaksa zaten c segmentin de çok seçenek var. Ben yinede d segmenti düşünürdüm.  

• Bu gece olanlardan ötürü artık 350 bine alacağınız araba 405 bin, 410 bine baktığınız araç en az 475 bin TL oldu. Hamdolsun iyi geceler.

• Güzel bir f30 ya da bir a4 al derdim normalde ama bu geceden sonra diyebilirmiyim dersem sen alabilirmisin bilemem dostum
  • Hepimize geçmiş olsun. Arabayı bir süre alamayacağız gibi duruyor. Hakkımızda hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Floki Vilgerdarson -- 22 Mart 2021; 8:16:40 >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

1.5 için hangi bayi 410 gibi bir fiyat veriyor aramadığım bayi kalmadı şuan 1.5 ellerinde yok önümüzdeki ay gelecek diyorlar fiyat vermiyorlar. dediğiniz 410 1.0 litrelik model için sanırım

• Dgknltn D kullanıcısına yanıt
    Hocam şuanda hiçbiryerden net fiyat alınmıyor. Geçmiş olsun
  • Hocam temiz bulabilirsen 320i 40.yıl alabilirsin. Şu an kullanıyorum gayet güzel araç. Sıfır olarakta 508 güzel duruyor.

• blacklotus01 B kullanıcısına yanıt
    En doğru tercih olur yada 508 180 ps çok keyif verir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.