< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byklmcht -- 11 Ocak 2023; 12:11:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
350 bin Manuel Benzinli Sedan 2 Bebekli Aile İçin

-
-
O fiyatlardaki araçlardan çok konfor beklememek lazım. Tümseklerden yavaş geçin, yine en mantıklı seçenek Egea gibi duruyor. Filo çıkması olmayıp , tüpsüz alınıp tüp taktırılıp binilir. Bütçe daha fazla olsaydı Astra da olabilirdi.
-
Sw ya da mpv bakabilirsiniz. citroen picasso, eski kasa 3008 vs tarzı.
-
Hocam zaten tümsek değil tek mesele anlamışsınızdır, 30la giderken ble rüzgar sesi var arabada. Sokaktaki caddedeki her kıvrımda can çekişiyor. Motor zaten yanımda gibi her daim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
paranız çok arada kalıyor aralık ayında o paralara 2014-2015 model corolla alınabiliyordu.
ben olsam clio ile devam ederdim. illa değiştireceksem egea,corolla bakardım.
301, c elize, symbol felan almazdım. clio bu araçlardan kat kat iyi bir de otomatikmiş.
emin olun 350 bine manuel sedan araç bende bulamadım aralık ayında 405 bine corolla aldım.
aracınızı satıp, sattığınızla kalabilirsiniz dikkat edin..
ben aracımı 28 ekimde sattım, 23 aralıkta anca araç alabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 11 Ocak 2023; 10:56:48 > -
Aynen hocam ben de ondan korkuyorum ama clio tiptronik şanzıman çok üzdü bu sene 20 bin masrafı oldu bana hala da geçmiyor kronik problemleri. Rahatsız olması da cabası.
ben olsam egea 1.4 manuele bütçeyi zorlar alırdım. 0'ın yerini tutmaz 2.el hiçbir zaman
-
Satmıyorlar ki hocam bekle sırada sıra geldiğinde kaç olacak Allah bilir
Ben de manuel 1.4 Egea derim,onun haricinde o fiyatlara CVT otomatik 1.4 Accent Blue'da bulunabiliyor değerlendirmenizi tavsiye ederim fiyatının hakkını verir.Tabii egea imkanı varsa her türlü egea.
-
Hocam öncelikle merhaba, 2015 yılından beri Euro 5 motorlu Clio 3 sahibiyiz, öncelikle motor yağı olarak ne kullandığınızı sorabilir miyim? Ve lastiklerinizi? Çünkü bence yağ modeli motorun çalışmasında bir yer oynuyor, hatta şöyle ki çok yakın arkadaşımda B7 Passat vardı devirlenirken ikisi arasında bariz olarak Passatın motor sesi daha fazla içeri geliyordu (rüzgar yol sesi vs tabi ki alakaları bile yok :D) onun dışında lastik gerçekten sessizlikte yine önemli rol oynuyor bana göre. Bu arabadan 301, Symbol, Elysee geçerseniz Clionun rüzgar sesini bile ararsınız benim fikrim bu yönde. Ancak 301 ve Elysee %15 falan daha iyi hızlanıyorlar Clio'ya göre ki bence çok normal Cliodan daha hafifler ve daha günceller güç ve tork anlamında da. Ayrıca donanım paketiniz nedir?
-
Lastikleri hankook yazlık aldım bu Temmuz'da, motor yağını Bursa'da İlhan usta koyuyor valla hiç anlamıyorum Shell ya da Castrol diye biliyorum ama motorunda hiç sorun yaşamadım çok şükür 138 binde aldım 60 bin kmdir sorunsuz ama şanzıman aldığımdan beri hep problem, son zamanda 2 kez Bandırma'dan Bursa'ya çekicilik olunca illallah ettim. Sırf 2022'de 1 ayı sanayide geçti şanzıman sebepli. Donanımı da boş galiba 2 otomatik cam, hız sabitleyici, elektronik ayna, sis farı falan.
anladım hocam, bildiğim kadarıyla şöyle söyleyeyim özellikle renault modellerinde boş paket ile dolu paketler arasında bariz yalıtım farkı oluyor benim gözlemim bu yönde en azından. bizdeki dolu paket. eğer imkanınız olursa 1.4 egea manuel belki sizi konfor anlamında (iyi lastiklerle) daha çok mutlu edebilir, ama aracınızı kaça satmayı planlayıp üstüne ne kdar koyacağınız da önemli. ve clio'nun otomatiği olarak bir bilgim yok maalesef ama facebook'ta clio 3 grupları var, oralardan belki iyi bir usta bulabilirsiniz genelde referans olarak insanlar birbirlerine yardımcı oluyorlar çünkü. bir bakın derim. yağ olarak da önerim motul veya liqui moly. internet sitelerinden sizin motor ve güç seçeneğinize uygun olan yağı bulabilirsiniz.
-
o fiyatlara egea, accent temiz zor. 2013 symbol touch 0.9tce düşük kmli alır geçerdim. symbolün süspansiyon konforu yumuşaktır. clio sportourer 0.9 da bakabilirsiniz. benzinde azda yakar.
-
Bulunursa temiz cruze bir bakın derim hocam... Veyada eğer bulursanız temiz egea ama o fiyata temizini bulmak çok zor
Aslında 1.4 Egea Easy bulunur. Bir iki parça boya göze alınabilirse şasisinde işlem olmayan, hava yastığı açmamış bir Egea alınabilir. Ha bence bütçe 400'e doğru esnetilip en azından Urban'a geçilmeli ki aile arabası olacaksa 2 değil 6 hava yastığı olsun.
İlanı örnek olsun diye attım. Yani gerçekten arabada sadece kaput ve sağ kapıda boya varsa başka bir şey yoksa neden olmasın?
Bütçe 400'e doğru esnetilebilirse de Urban Plus var 2020 model.
Bu da yine iyice baktırılıp denilenden başka bir şey yoksa neden olmasın? Hiç değilse hem donanım anlamında çok daha dolu (Dijital klima, hız sabitleme v.b) hem de nispeten daha güvenli (2 yerine 6 hava yastığı) bir araç olur.
-
Cruze da gayet güzel bir seçenek aslında. fiyatlarını bilmiyorum ama sedan astra H'lar da olabilir.
-
Eğer cruze bulursanız 1.4T motor tercih edin sizi üzmez... 2012 - 2015 Astra J kasalardaki motor mevcut... Otomatikte alsanız korkmayın tork konvertörlü sorunsuz şanzıman var araçta... 3 yıl önce kimse cruzelari önemsemedi 2 arkadaşıma aldırdım ikiside biniyor 80 ile 90 bine almislardi şuan satmam bunu satsam bundan iyisi yokki diyorlarquote:
Orijinalden alıntı: x3nuqiCruze da gayet güzel bir seçenek aslında. fiyatlarını bilmiyorum ama sedan astra H'lar da olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 11 Ocak 2023; 13:57:30 >
Temiz Cruzelar da 380-400den başlıyor hocam o kadar bütçe yok malesef. Bunlar 2011-12 modeller bir de yenilerde daha da artar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byklmcht -- 11 Ocak 2023; 13:59:49 >
Hocam 2013 üstü cruze yok turkiyede zaten :)quote:
Orijinalden alıntı: byklmcht
Temiz Cruzelar da 380-400den başlıyor hocam o kadar bütçe yok malesef. Bunlar 2011-12 modeller bir de yenilerde daha da artar.
301 bakın hocam o halde modelli olsun derseniz.
Doğru hocam ezberden yazmışım.
301 çekiyor beni de eniştede var her bindiğimde cliodan farkını hissettiriyor, kazalarını bilmesem onunkini alacam :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

O fiyatlardaki araçlardan çok konfor beklememek lazım. Tümseklerden yavaş geçin, yine en mantıklı seçenek Egea gibi duruyor. Filo çıkması olmayıp , tüpsüz alınıp tüp taktırılıp binilir. Bütçe daha fazla olsaydı Astra da olabilirdi. |
Benzer içerikler
- ds4 kronik sorunlar
- renault clio 1.5 dci kronik sorunlar
- volvo s60 motor performans düşüklüğü uyarısı
- android teyp geri görüş kamerası ayarları
- arabanın kumandası kapıları açmıyor
- elantra n
- fiat egea 2022
- volkswagen tayron
- dfsk e5 yorumlar
- skoda elroq menzil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X