Şimdi Ara

350 bin TL’ye otomatik araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 350 bin tlye kadar otomatik vites 2012 2013 üstü araç arıyorum. Yakıt olarak, bakım parça vb olarak ekonomik olsun. Modeli ne kadar yeni olursa o kadar iyi. Robotize şanzıman çok fazla tercih etmiyorum. Dediğim gibi önceliklerim otomatik, yakıtı az arabalar. Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mitsubishi Attrage Cvt Lpg 2015 modellerden ; parçası asla ucuz değil. Bakımı ucuz triger zincir, şanzıman yağı 80k da değişim. Motor yağı 20k/1 Yıl değişim (3.0Lt) Bizde var o yüzden yazıyorum. Lpg ile memnunum dizelden az yakıyor şu anki fiyatlarda (i20 1.4 crdi var ondan az yakıyor)

Pazarlıkla 350 ye bağlayabilirsen C4 BlueHdi Eat6

Egea 1.6 E torq otomatikleri tam otomatik bu aracın parçası ucuz çıkma vs bulunur ama yakıtı motor nedeni ile çok kesinlikle lpg lazım. 2016 ve üstü bulabilirsin. Bunu da sürdüm attrage ile takas istediler ama yakıttan ötürü tercih etmedim. Attrage dan daha iyi ve daha güçlü ama fazla yakıyor lpg takarım dersen bunu da ciddi düşün attrage ile arada benzinli alır lpg takmazsan 100 km de 2-2.5 lt benzin , lpg li alır veya takarsan 2.5-3 lt lpg de fark var.

Robotik baksan çok seçenek var ama tam otomatik-cvt baktığın için aklıma fazla seçenek gelmedi...

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler önerileriniz için. Egea’da E-Torq biraz bütçe aşıyor, ama listemde var istediğim fiyatlara çekebilirsem kesinlikle düşünüyorum. Dizel Egealara bakıyorum 1.6 Multijetlere.

Ek olarak Attrage’ı listeme aldım hemen araştırmalara başladım. Kasa, donanım, yakıt, ekonomiklik olarak uygun gözüküyor aslında. Sadece performans olarak ne kadar tatmin edici olur o düşündürtüyor.

• alpingo43 kullanıcısına yanıt

Atmosferik araçlar aşağı yukarı aynı performans beklentin olmasın. Hızlı sürersin orası ayrı basınca gitmeyen araç yok hızlanması yavaş...

• Hali hazırda satılık aracım olduğu için söylemiyorum ama bagajının küçük olması haricinde Kia Picanto öneririm  

• Ben de bakiyorum bu fiyata
    Bol miktarda 2014 yaris var fun donanim
    Biraz cikarsan i20 var
    Biraz yeni model olsun deyince direk 400 bandini geciyor
    Su zamanda araba almak zor vesselam

• Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için, değerlendireceğim hepsini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.