Şimdi Ara

350 TL KADAR ACİL FOTOĞRAF MAKİNESİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 350 TL ye kadar fotoğraf makinesi almak istiyorum. Daha önce samsung kullanmıştım çok memnundum. Yine samsung düşünüyorum ST 200 F modeli dikkatimi çekti ama doğrusu almışken bu fiyata en iyisini alalım düşüncesiyle sizlerin de fikrini almak istiyorum. Yaptığım araştırmalarda canon un samsungdan daha iyi olduğu yönünde fikirler de aldım ama tatmin edici gelmedi. Her iki markanın hemen hemen ayn ı özelliklere sahip aynı fiyattaki modelleri için sizin tercihiniz nasıl olur? Samsung ST200 modelinde Wİ-Fİ olması da cazip gelen bir diğer nokta benim için. Ama dediğim gibi önemli olan fotoğraf video çekimindeki başarı netlik benim için en önemli mevzu...

• Samsungların fotoğraf çekiminde sıkıntı olabilir canon sony belki daha iyi bir tercih olabilir.

manuel modalarla pek işim olmaz dersen canon ixus 500 küçük ve 12 x zoomlu makine bence gayet güzel. ayrıca sx 150 sx 230 da güzel makineler

2. el düşünürseniz birçok güzel model bulablirisiniz

bahsettiğiniz samsung örnek çekimler şurada var bi bakın isterseniz
    http://www.ephotozine.com/article/samsung-st200f-wi-fi-digital-camera-review-19255
  • Otomatik çekim yapılacaksa ve video kalitesi önemliyse Nikon S9050 öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.