Şimdi Ara

35000 TL-45000 TL arası benzin-lpg araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar, 35000-45000 TL arası Benzinli BMW 3 serisi(316i,318i,320i,320si), Chavrole Cruze, Honda Civic(İ-vtec), VW Golf 1,4 TSİ araçlara bakıyorum, manuel vites olacak ve satmaya kalkınca bir an önce satılacak bir araç istiyorum. Benzinli istememin sebebi ise motor sesinden dolayıdır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• cabuk satam:
    golf civic.
    digerleri:
    orada bulunsun diye konmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• arkadaşlar bu arabaları kullanan veya bilenlerden detaylı bilgi, yakıt, performans, arıza yapma durumu, vs, yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmrE-51

Herkese merhaba arkadaşlar, 35000-45000 TL arası Benzinli BMW 3 serisi(316i,318i,320i,320si), Chavrole Cruze, Honda Civic(İ-vtec), VW Golf 1,4 TSİ araçlara bakıyorum, manuel vites olacak ve satmaya kalkınca bir an önce satılacak bir araç istiyorum. Benzinli istememin sebebi ise motor sesinden dolayıdır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Aracımı satıyorum, bir bakın isterseniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sifir-ayarinda-leon-1.2-tsi-249589314/detay/

• ilginiz için teşekkürler, şuan için karar vermiş değilim,

• Vw Jetta 1.4 TSI Comfortline LPG li isterim derseniz 1.6 Comfortline alabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cruze HB kullanıcısıyım. İkinci el haricinde diğerlerinden üstün diyebilirim. (Km ve yıl düşünüldüğünde)

• o paraya temiz golf bmw bulamassın onları ele 2008 coralla filan bakabilirsiniz civic olabilir 2011 civarları fluence yada megane olabilir ben sizin yernizide olsam coralla alırdım
  • o paraya kesinlikle honda civic hocam kesinlikle.
  • cruze fiyat ve yıl olarak en mantıklıdır gibi ama tarım satmaya kalkınca çabuk satmak ve minimum zararla satmak istiyorum, bu yüzden civic ve golf bir adım önde, corolla ve Renault almak istemiyorum

• BAŞKA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR YOKMU,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.