Şimdi Ara

35000 TL'ye İyi suspansiyonlu arac onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Su anda 2005 model Corsa dizel arac kullanmaktayim. Yeni bir arac ariyoruz ve istedigimiz en buyuk ozellik suspansiyonu iyi olmasi.
    Esim su anda hamile ve kullandigimiz arac en ufak cukurlari bile hissettiriyor.
    Bu nedenden dolayi hem arabayi biraz buyutmek istiyoruz hem de yolda birazcik konforlu gitmek istiyoruz.
    Aslinda suspansiyondan kastım yoldaki bozukluklari hissettirmemesi. Araci cok performansli ve hizli kullanmam. Cok sakin kullanirim. Oyle iceriye cok ses vermesin gibi buyuk isteklerim yok.
    Belki eger mumkunse dizeli tercih edebilirim.
    Biraz arastirdigimda asagidaki araclari dusunmeye basladim.
    Ford Focus
    Toyota Corolla
    Renault Fluence
    Fakat bu araclari da daha once kullanmadigimdan yoldaki konforu hakkinda bilgi sahibi degilim. Bu konuda yardimci olabilirseniz sevinirim.
    Simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• focus sert süspansiyona sahip. toyotada öyle renoda öyle. alman araçlarına bakın ve ufak lastik kullanın.
  • Arabalar ile cok içli dışlı olmadigimdan sorumu mazur gorun :)
    Alman arabasi olarak wv, audi, bmw gibi araclari biliyorum. Fakat butcem sanirim bu araclara yetmez. Ama yine de bir arastirayim.

Bu arada Focus cok mu serttir? Yani su anki Corsa dan sonra daha iyi degilmidir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurder

Arabalar ile cok içli dışlı olmadigimdan sorumu mazur gorun :)
    Alman arabasi olarak wv, audi, bmw gibi araclari biliyorum. Fakat butcem sanirim bu araclara yetmez. Ama yine de bir arastirayim.

Bu arada Focus cok mu serttir? Yani su anki Corsa dan sonra daha iyi degilmidir acaba?

Hocam tam yerine geldin:) benim de ağzımın yanığı henüz geçmedi, süspansiyon işinden dolayı. Gül gibi 2000 a3'ü satıp sıfır leon aldım. Bağımsız süspansiyon nedir, sorunsuz yolculuk nedir, konfor nedir çok iyi anladım. öncelikle hayırlı olsun, Allah sağ salim kavuştursun yavrunuza. darısı bize diyelim inşallah:) ama şundan eminim, öyle bir durumda leonla yola çıkacağımı zannetmiyorum (büyük konuşmayım ama). A3 küçük olur, ama A4 ideal olur.2004,2005 modelleri olabilir. Hatta geçenlerde bi arkadaş tertemiz A6 buldum demişti, 2001 model. Ama A4 yeterli olur. Hele de 1.6 klasik motorlusunu alırdanız sorun da yaşamassınız. Taş gibi sağlam ve lpg'ye tam uyumlu bir motordur. motor gitmez diyenler olursa kulak asmayın derim ben. Şahsen bebek durumumuz olursa Benim ilk düşüneceğim araba A4 olurdu. Mercedes'in geniş aile arabası için Modeli çok düşürmek lazım. Bmw'ler hakkında pek bilgi sahibi değilim. Ama 3.16 lar felan fiyat olarak da konfor olarak da güzel alternatif olabİlir. Bu arada araç durumunuzdan haberdar ederseniz sevinirim, içimizde bebek sahibi olmak isteyenler olabilir:)

• ozgurder O kullanıcısına yanıt
    bi de tabi ki volvo S40 var. kullanmıştım çok güzel araba, ama bozuk zeminde nasıl, süspsansiyon nasıl bilemem. sadece abisinin s40 'ı olan bir arkadaş uzun yolda bana "abimin arabadan daha rahat geldi bu" demişti. Ama mutlaka denenmesi ve araştırılması gereken bir araba. s40 olursa güvenlik olarak da kafanız çok rahat eder. 1.6 dizeli olursa da tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

bi de tabi ki volvo S40 var. kullanmıştım çok güzel araba, ama bozuk zeminde nasıl, süspsansiyon nasıl bilemem. sadece abisinin s40 'ı olan bir arkadaş uzun yolda bana "abimin arabadan daha rahat geldi bu" demişti. Ama mutlaka denenmesi ve araştırılması gereken bir araba. s40 olursa güvenlik olarak da kafanız çok rahat eder. 1.6 dizeli olursa da tadından yenmez.
    tanesi 120 tlden 4 tane yeni suspansıyon alırsanız cukurları hissetmezsiniz. Suspansiyonları eskidi diye arac değiştirilmezki, yenı suspansiyon takılır 8-10 sene daha guvenle binilir. Eger istersenız ayarlarını da değiştirip yumusatabiliyor bazı servisler
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

tanesi 120 tlden 4 tane yeni suspansıyon alırsanız cukurları hissetmezsiniz. Suspansiyonları eskidi diye arac değiştirilmezki, yenı suspansiyon takılır 8-10 sene daha guvenle binilir. Eger istersenız ayarlarını da değiştirip yumusatabiliyor bazı servisler

Alıntıları Göster
    jetta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Yanlış anlamayın ama amortisörü değiştirilen araç genelde daha çok sertleşir diye biliyorum. Genelde B segmenti araçların süspansiyonları orta sertlikte oluyor, bence temel sorun bu, türkiyede yollar malum, orta sert bile yetersiz gelebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurder

Arabalar ile cok içli dışlı olmadigimdan sorumu mazur gorun :)

35,000-40,000 lira arasında yumuşak süspansiyonlu olarak auris i önerebilirim, ben 2011 model kullanmıştım çok yumuşak gelmişti iç dizaynı da güzel corsa ya göre daha geniş bir araç.

• ozgurder O kullanıcısına yanıt
    Hocam 2008 2009 model manuel Golf5 bence Corsadan sonra gayet iyi gelecektir

• Ford focusun süspansiyonu sanıldığı gibi sert değildir. Arkada tam bağımsız süspansiyonu vardır ve bozuk yollarda kabin fazla salınıma girmeden gayet tolere eder. Sağlamlık, yol tutuş, performans ve ekonomiyi harmanlaması gayet başarılı bir araç. Toyota corolla da iyidir. Temiz ve içinize sinen bir araç olsun yeter.

• 2000 2001 model volvo s80 alın geçici bir süreliğine. hem eşinizi hem de ufakligi doğuma kadar rahat ettirirsiniz. hem de güvenlikten yana sıkıntınız olmaz. daha sonra tercihlerinizi yeniden belirler başka bir araca yönelirsiniz.

aracı değiştirirseniz sakın ola burda inceleme konusu açmayın nazar değiyor.

ama ufakligin bir incelemesini alırız

• quote:

Orijinalden alıntı: -alize-

2000 2001 model volvo s80 alın geçici bir süreliğine. hem eşinizi hem de ufakligi doğuma kadar rahat ettirirsiniz. hem de güvenlikten yana sıkıntınız olmaz. daha sonra tercihlerinizi yeniden belirler başka bir araca yönelirsiniz.

aracı değiştirirseniz sakın ola burda inceleme konusu açmayın nazar değiyor.

ama ufakligin bir incelemesini alırız
    lancer

tüm tekerlerin akisleri bağımsız inanılmaz yol tutuş ve konfor sağladığı yazıyor forumlarda ve inceleme sitelerinde
    yine focusta bu konuda öndedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

lancer

tüm tekerlerin akisleri bağımsız inanılmaz yol tutuş ve konfor sağladığı yazıyor forumlarda ve inceleme sitelerinde
    yine focusta bu konuda öndedir

Alıntıları Göster
    yeni:
    Citroen C3. Ama hem kaza testlerinde sadece 4 yıldızı var, hem de yarım güvenlik donanımı geliyor.
    Boyutuna göre Micra da fena değil. Güvenliği tam.

kullanılmış:
    Yeni C4, C5. Corolla. 2008-09 Hyundai Accent.

Alman arabaları tatlı-serttirler. Sadece sürücülerine yumuşak gelirler. Sizin Opel gibi

• Audi modellerine bende sıcak bakıyorum. 2000 - 2001 A4 yerine aynı kasa ve altyapıyı 2009-2011 olarak Seat Exeo da alabilirsiniz. Biraz yalıtım malzemesinden çalınmış halidir ama Style paketi doludur ve 1,6 hitler motoru lpg ile sorunsuzdur. Yeni model tercihi olucaksa bu araçta seçilebilir.
  • Oncelikle iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
    Tavsiye ettiginiz Volvo S40'lara baktim. Fakat bitcem dahilinde olanlar cok kilometreli araclar. Bu nedenle cok icime sinmedi.
    Auris'in ise bagaji kucuk geldi (hb olmasindan dolayi)
    C4'e henuz bakamadim ama C5'ler butcemi birazcik asiyor. Birde citroen suspansiyon acisindan iyi midir bilemedim.

Eger farkli tavsiyeleriniz olursa, degerlendirmek isterim.

• Bir not eklemek istiyorum; araci LPG'li dusunmuyorum. Gaz olaylarina hic girmedigim icin bana biraz uzak gozukuyor. Ozellikle otoparklarda sorun yasamak istemiyorum cunku.

• Octavia elegance,1.6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Octavia elegance,1.6
    Citroen C3 picasso
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

Citroen C3 picasso

Alıntıları Göster
    Modellerin esc test videolarını izleyin. Lancer ve C4 çok iyi. Yalnız Focus'un yol tutuş başarısı yeni kasada hikaye olmuş. Nerdeyse devriliyomuş araç. Güvenlik yönünden karşılaştırma yapabilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=U8N_4_s9Tyk
    http://www.youtube.com/watch?v=9mAUHF5ihTc
    http://www.youtube.com/watch?v=Ckul3WaRRyE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 30 Ekim 2013; 23:42:01 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.