Şimdi Ara

350bin-450bin TL arası araç önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa araç alacağım. İstanbul içi ilanları araştırıyorum. Az masraflı, nispeten temiz, çok eski olmayan araçları araştırıyorum.

Model, ilan ve şuna dikkat et dediğiniz satın alma önerilerinizi rica ediyorum

Benim baktığım modeller c-elyse, symbol, i20.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilo95 -- 24 Ağustos 2024; 20:4:55 >

• bilo95 kullanıcısına yanıt
    firsatarabalar.com
    Opel Astra 1.3 CDTI Essentia Konfor Paketli Manuel - firsatarabalar
    https://firsatarabalar.com/live/30235
  • efyavas kullanıcısına yanıt
    Bu aracın 2012 modelini kullanan biri olarak iyi bir fiyat yazıldığını söylemek isterim. Araç gerçekten güzel, direksiyonu biraz sert, yakıtı çok düşük, iç hacmi yeterli. Zaten C sınıfı bir araç. Kozmetiği biraz yıpranmış duruyor ama belki zamanla bütçeniz oldukça düzeltebilirsiniz. Ama böyle yaparsanızda boyasız hatasızdan çıkmış olacak bizde boyalı araç dedinmi 20-30 bin geriliyor fiyatı. Sadece ilanda yazan camların kapıyı kilitleyince otomatik kapanması kısmını anlayamadım, anahtardan kilit tuşuna uzunca basmadan kapanmıyor benim camlar :D

Olumsuz olabilecek kısmı ise 1 ve 2. vitesleri gerçek anlamda ölü. Sonradan açılıyor, 6 ileri olmasıda uzun yol için güzel.

200 binde ağır bakıma girecek ama zaten hala 25bin km yolunuz var önünüzde, i20 alternatifi olabilir. Ama sanıyorum i20'nin piyasası bu araçtan daha hızlı. Şimdiki aklım olsa i20 alırdım.

• Peregrino kullanıcısına yanıt
    İ20 nin modellerine baktığımda yüksek yakıt sarfiyatı olduğu konuşuluyor. Şuan bütçeyi 450-500bin TL olarak düşünmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilo95 -- 27 Ağustos 2024; 16:42:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.