Şimdi Ara

350wat mono oto bas amplisinden görüntüler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
37.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar henüz yapım aşamasında olduğum 350wat rms mono bas amplisinden görüntüleri sizinle paylaşmak istedim..

• Üstten görünüş.

• Üstten.

• Yandan.

• hocam güzel birşeye benziyor devre şeması falan varsa iyi olurdu amfi katı olsa yeterli
  • Kardeş bunu sen mi yaptın harika olmuş bee
  • devre şemasından vazgeçtim hocam aliminyum kutuyu nereden bulabiliriz acaba çok işime yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FET??..Devrenin şemasını bizimle paylaşırsan seviniriz..Alüminyumun bol ulduğu bir yerdesin galiba.İşçilik güzel,ellerine sağlık..Yapım aşaması dedin ama bitmiş o iş dostum..
  • Tebrikler güzel iş çıkartmışsın.
    Yalnız SMPS ve Amfi katı hakkında biraz bilgi verebilir misin ?
    Şema,hangi parçalar falan.
    SPMS toroidinin sarımları biraz ince geldi.Akımı karşılıyorlardır heralde.
    SMPS bildiğimiz SG3524'lü devre mi yoksa başka bir tür mü ?
  • Hocam Eline Sağlık Çok Güzel Görünüyor...
  • Beyler smps şeması ekte yanlız bu devrede biraz hata vardı..fakat baskı devresinde yoktu onun için bende yaptım.ve gayet iyi çalışıyor.devrenin malzemelerinde diğer vereceğim şemayı uygulayın.

• Troid nüve resmi ektedir nasıl sarılacağını öğrenebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax -- 11 Ekim 2006; 17:56:11 >
  • Bu devre çalışan devredir,parçaları buna göre yapabilirsiniz

• selam madmax kardeşim devren çok güzel olmuş eline sağlık sana bir kaç sorum olacak 1 smps katı olarak verdiğin şema hangisi tam anlayamadım en alttakimi yoksa onun üstündeki şemamı ikincisi o toroid yani yuvarlak ferrit nüve üzerine sarılan bobin telinin çapı kaç mm kaç spir ve hangi telden sarılmış?bana bunlar ve şu alüminyum dış kapağı nerden aldığını sölersen sevinirim... lütfen bu sorularıma cevap ver çünkü bende bitane spariş aldım ve elimde bir sürü kendi yapmış olduğum anfi devrelerim var amatör değilim yanii ..
  • kutuyu nerden buldun? veya alüminyum alt üst plaka kısımlarını kimden nereden satın alırız?
  • arkadaşalr sanırım o kutu degil daha cok 4 sogutucunun köşelerinden birleştirilmiş gibi duruyor
  • evet olabilir hiç bu yönde düşünmemiştim
  • çok güzel yaa.. işçilik hele çok temiz.. güle güle kullan
  • Arkadaşlar teşekkürler...Kutu dediğiniz ,aslında kutu değil ,zaten kutuyada gerek yok bilirsiniz oto amplileri daha çok soğutucudan oluşur,onun için bende 2 adet soğutucuyu aralara parça yaparak birleştirdim, alt ve üst kapağı herhangi birşeyden yapabilirsiniz,(ben üstü ,şeffaf plexiglastan yapıp iç aydınlatma düşünüyorum)yanlız tabii bunları yapmak biraz işçiliktir,mesela smps transistörlerinin bağlandığı parçayı alüminyum parçadan freezede kendim işledim baya kalın bir parça lazımdı çünkü, oluşan ısıyı her iki soğutucuya eşit vermek gerekiyordu.
    1-)smps de çalışan devre alttakidir. ama üsttekinin baskı devre şeması vardır.
    2-)bobin tel çapı 2-2.5mm. civarıdır ama henüz deneme aşamasında! belki daha kalınlaştırabilirim
    3-)primer 2x4 sipir sekonder 2x20 sipir bu benim amplime göredir farklı amplilerde sekonder sipiri değişebilir!
    4-)alüminyum dış kapak 3 parçadan oluşuyor alüminyum doğramacılarda bulabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: madmax
    (ben üstü ,şeffaf plexiglastan yapıp iç aydınlatma düşünüyorum)

inan bende şu anda çizim aşamasında olan 500 wattlık smps li amfimin üstünü plastik camdan yapmayı düşünüyordum

içeriye neon koyabilirim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.