Şimdi Ara

350z kadar berbat bi araba sürmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar o nıssanın hıt konsepti 350z ne kadar berbat bi araba benim kullandıgım daha 2.5 aylıkdı ama araç resmen performans kaybı yaşıyordu.6. vitesde devir çok zor artıyor.mesela 220 km hızı gectiğinizde aracın kontrolu elinizden tamamen cıkıyo.nerde eski skyline gtr lar.350z nıssanın yüz karası

• arkadan itiş zaptetmek kolay değil
    Skyline damı kullandın ?
  • kullanmadım ama kullanmayı cok isterdim.
  • sedicivalvole nin dediği gibi arkadan itişli bir aracı ilk kullanımda kontrol etmek zor olur. Alışmak lazım bence. Yoksa kullanan ve uçarak giden çok

Tabi kuş seriside öyle ama bahsettiğimiz araba 350z
  • ama mustangın yıol tutuşuna hayranım.keskin vşrajlarda bile gövde salınımı çok az.sanki kayıp gidiyor gibi.
    drift yapmak mustangle çok zevkliiİİİİİİ
  • japonlar he zaman driftte daha iidir bence Özellikle ae86 lar en yuklusu 160 -170 hp ve ortalıgı tızı dımana katıorlar ahanda Japonlar
    http://de.fishki.net/mypics3/24vid_1.wmv
  • ya burda yaş sınırı +18 dimi....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün akşam çok eski bi ford a bindim. arka lastikler kabak tabii ki
    yokuş yukarı çakıl toprak bi yolda gidiyoz. arka da boş tabi . araba nası sağa sola atıyo kendini bilirsiniz.
    driftin kralını yapıyo
  • çok güzel sıkıyorsun ...bence otomobil kullanmasını öğren ilk önce ondan sonra 350Z hakkında birşeyler sölemeyi dene...!!!

söylediklerin hiç inandırıcı değil ....efsane drift arabası otoriterilerin parmakla gösterdiği aracı sen bu şekilde yeriyorsun sana münasip bir tarafımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

çok güzel sıkıyorsun ...bence otomobil kullanmasını öğren ilk önce ondan sonra 350Z hakkında birşeyler sölemeyi dene...!!!

söylediklerin hiç inandırıcı değil ....efsane drift arabası otoriterilerin parmakla gösterdiği aracı sen bu şekilde yeriyorsun sana münasip bir tarafımla

Katılıyorum
  • Arkadasim,
    hakkaten once arkadan itisli bir aracin kontrolunu tam olarak kavraman gerekir. Cunku bahsettigin arac bir cok otomotiv üstadi tarafindan bu konudaki en zevkli araclardan biri olarak gösterilir. Bunun yaninda cok da dengeli bir aractir. 6. viteste devirlenmiyor demişsin ki zaten spor bir araci kullanmanın zevki yüksek devirden gecer. Herneyse lafi daha fazla uzatmayacagim, ben kallanmadim o araci fakat yolcu koltugunda oturdum. Ve cok mukemmel bir deneyimdi diyebilirim. Dedigim gibi işi bilmek gerek ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

çok güzel sıkıyorsun ...bence otomobil kullanmasını öğren ilk önce ondan sonra 350Z hakkında birşeyler sölemeyi dene...!!!

Agzimdan aldin.

ne diyeyim. kullandigin en berbat araba bu olsun. 3.5lt 24v 274 beygirlik araci kullanmasini bilmek lazim ayrica 1.5 ton arabaya 363nm tork koymus adamlar yani murceliago ile fln karisilastiriyorsan bilemem onu da surdugunu sanmiyorum. Arabayi sen berbat kullanmis olmayasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 25 Ağustos 2006; 20:11:21 >
  • O araba mı berbat ? Ben dipgaz giderken adam 15 sn yede gozlerden kayboldu duz yolda.Demek ki sorun sende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Arabayi sen berbat kullanmis olmayasin.

• quote:

Orjinalden alıntı: sea_harier

ya arkadaslar o nıssanın hıt konsepti 350z ne kadar berbat bi araba benim kullandıgım daha 2.5 aylıkdı ama araç resmen performans kaybı yaşıyordu.6. vitesde devir çok zor artıyor.mesela 220 km hızı gectiğinizde aracın kontrolu elinizden tamamen cıkıyo.nerde eski skyline gtr lar.350z nıssanın yüz karası

ya ayıptır sormasıda sen ferrariye falanmı biniyosunda eşşek niyetine bunlar hoşuna gitmedi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

ya arkadaslar o nıssanın hıt konsepti 350z ne kadar berbat bi araba benim kullandıgım daha 2.5 aylıkdı ama araç resmen performans kaybı yaşıyordu.6. vitesde devir çok zor artıyor.mesela 220 km hızı gectiğinizde aracın kontrolu elinizden tamamen cıkıyo.nerde eski skyline gtr lar.350z nıssanın yüz karası

ya ayıptır sormasıda sen ferrariye falanmı biniyosunda eşşek niyetine bunlar hoşuna gitmedi?

fiatçı sen bukadar saf olma bari.

playstationcı bebeler forumu bastı haberin yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

fiatçı sen bukadar saf olma bari.

playstationcı bebeler forumu bastı haberin yok

NE SAFI DAYI YA ADAM ÖYLE Bİ ANALATIYOKİ BEN BU İŞİN İÇİNDEYİM PERFORMANS MAKİNALARI BENİM İŞİM BEN O ARABAYA İMRENEREK BAKIYOM BU ADAM DALGA GEÇİYO HERALDE ARABASI F-16 FALAN

• 220 yi geçince kontrol elden gidiyor falan bu tip spor araçlariçin anca masal olur.

masalcı da konuyu açıp gitmiş.
  • nasil ya 35o mi kotu.
    kullanmak nasip olamdi ancak drift proflarının hasta olduu araç 350 diil miidi????
  • quote:

duyanda seni 0-100 ü 6 saniyeyi geçmeyen arabalarla falan büyüdün sanacak,

fotoşopsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.