Şimdi Ara

Araba Çok Zor Çalışıyor Broadway (Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 94 model BENZİNLİ broadwy çok zor çalışıyor !! 6-7 marşta
    karbratör çok iyi usta tarafından komple sökülde temizlendi
    buji buji kablosu değişti
    bobin temizlendi bobin kablosuda değişti
    üst kapak contası değişti
    akü şarj edildi
    elektirk aksamı kontrol edildi sorun yok dendi
    ama marşa basınca ve araba almayınca marşı bırakıyorum gıcırtı sesi geliyor bişey sürtüyor gibi
    sorun nedir okadar usta gezdik sorun çözülmüyor

https://www.youtube.com/watch?v=u8Ko9-uW1vw videosu

• 2004 yılındaki brodway imiz aklıma geldi.aynen boyle calışmıyordu.kronik sorunu.
  • Sorun nerdedir bilmiyorum ama marşı çok kısa sürede bırakıp beklemeden tekrar marşa basıyorsun motor boğuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Sorun nerdedir bilmiyorum ama marşı çok kısa sürede bırakıp beklemeden tekrar marşa basıyorsun motor boğuluyor.

5-6 sn bekliyorum yetmez mi
  • Hocam küçükken bizimde broadway vardı oda böyle zor çalışıyordu hele kışın tam işkence normaldir gibi.

• Araç yağ éksiltiyor. Sürtme sesi motor çalışacak konuma geldiği için krank ve marş dişlisi sürtüyor gibi.

• Aynı sorun 79 ascona b'de var.lpg'de sıkıntısızca çalışıyor.Benzin hortumlarında birşey yok ise karbüratörden kaynaklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Araç yağ éksiltiyor. Sürtme sesi motor çalışacak konuma geldiği için krank ve marş dişlisi sürtüyor gibi.

yağ eksiltmiyor dediğim ses videoda olmadı
  • Bizde de eskiden 94 model R9 Spring vardı, ben kar kış demeden hep tek marşta çalıştırıyordum..12 yaşında satıldı..
    Çalıştırmadan önce, gaza vs dokunmadan sadece jikleyi çekiyorsun ve marşa basıyorsun, çalışınca jikleyi biraz indirip gidiyorsun, motor biraz ısınınca jikleyi tam indiriyorsun..Bu şekilde hiç sıkıntı yaşamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

quote:

Araç yağ éksiltiyor. Sürtme sesi motor çalışacak konuma geldiği için krank ve marş dişlisi sürtüyor gibi.

Karbüratör temizlenip ayar yapıldı, ateşleme sistemi gözden geçirildi demişsiniz gerçi. Benzin otomatiğini kontrol ettimi ustanız ve yapılan işlemlerden sonra motor hala geç çalışıyor ustanız bunun için birşey söylemedimi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

quote:

Karbüratör temizlenip ayar yapıldı, ateşleme sistemi gözden geçirildi demişsiniz gerçi. Benzin otomatiğini kontrol ettimi ustanız ve yapılan işlemlerden sonra motor hala geç çalışıyor ustanız bunun için birşey söylemedimi?

herşey yapıldı aynen devam ediyor bidaha gitmedim sanayiye benzin otomatiği olsa sürekli yapmaz mı sadece soğuk motor yapıyor

• Benzin otomatiğin arızalı gibi geldi bana bi baktırın

• o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    Hayır yetmez. Motor boğulması yazıp biraz araştırırsan görebilirsin,yanlış birşey varsa ortada düzeltmiş olursun, şimdi benim tam bilgim olmadığı için nedir ne değildir kafa karıştırmak istemedim, ama bana göre araç boğuluyor, broadway ilk çalışma adlı videonda da araç boğulmuş birkaç marştan sonra çalışmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Hayır yetmez. Motor boğulması yazıp biraz araştırırsan görebilirsin,yanlış birşey varsa ortada düzeltmiş olursun, şimdi benim tam bilgim olmadığı için nedir ne değildir kafa karıştırmak istemedim, ama bana göre araç boğuluyor, broadway ilk çalışma adlı videonda da araç boğulmuş birkaç marştan sonra çalışmıştı.

ben boğuyo olabilirim ama babam annem abim ailede herkez kullanıyor arabayı ve herkez rahat çalıştıramıyor bi sorun oldğu kesin
    o videooda evet booğdum bide jikleyi çekmemiştim ondan oldu
  • Tüpü ortaya al benzine yada lpg ye değil öyle dene çalışınca gaza al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dowland33

Benzin otomatiğin arızalı gibi geldi bana bi baktırın

içi benzin olan bi beyaz parça var filtre değil orası marşa basmadan önce benzin doluyor ama
  • Karbüratörlü eski araca sahibim. Ayrıca 11 sene toros bindik.

Sorun %30 karbüratör.
    %60 benzin pompası
    %10 ateşleme ile ilgili kısımlar

Karbüratör, temizlendi çok iyi. Ama montajı nasıl yapıldı. Karbüratör en ufak yerinden hava bile alsa araç zor çalışır. Giderken hafif silkeler çok değil belli etmez hatta ama ilk çalıştırmada uzun marş süreleri olur. Motor sıcakken yapmaz.
    Karbüratör ince ayarı- karbüratör hava ayarı mükkemmel yapılmalıdır ki, karbüratör olabilecek en iyi düzeyde çalışsın.

-Benzin pompası. Benzin pompası vakum özelliğini yitirir ve benzini geri kaçırır. Bu da ilk çalıştırmada çok zorlar. Çünkü marş ile oluşan vakum ile taa depodan benzini çekmeye çalışırken marş süresi uzar gider.

-Ateşleme. - Avans ayarı bozuk araçlar ilk marşta zor alır.

• o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    Sence sabahları ilk çalışmada yapıyorsa jigle ile kullanın.

Sıcağı sıcağına ustanıza gösterseydiniz daha iyiolurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

Karbüratörlü eski araca sahibim. Ayrıca 11 sene toros bindik.

Sorun %30 karbüratör.
    %60 benzin pompası
    %10 ateşleme ile ilgili kısımlar

Karbüratör, temizlendi çok iyi. Ama montajı nasıl yapıldı. Karbüratör en ufak yerinden hava bile alsa araç zor çalışır. Giderken hafif silkeler çok değil belli etmez hatta ama ilk çalıştırmada uzun marş süreleri olur. Motor sıcakken yapmaz.
    Karbüratör ince ayarı- karbüratör hava ayarı mükkemmel yapılmalıdır ki, karbüratör olabilecek en iyi düzeyde çalışsın.

-Benzin pompası. Benzin pompası vakum özelliğini yitirir ve benzini geri kaçırır. Bu da ilk çalıştırmada çok zorlar. Çünkü marş ile oluşan vakum ile taa depodan benzini çekmeye çalışırken marş süresi uzar gider.

-Ateşleme. - Avans ayarı bozuk araçlar ilk marşta zor alır.

yorumunuzu beğendim
    vakum özelliğini gösteren parça karbratörün içinde değilmi ?
    bana da vakum yapmıyor olabilir dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Tüpü ortaya al benzine yada lpg ye değil öyle dene çalışınca gaza al

lpg yok araçta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.