Şimdi Ara

352. Dönem 15. Piyade Amasya Gidecek İstanbullu Arkadaşlar Buyurun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbuldan gidecek olanlar burada buluşalım bı organızasyon yapalım hep bırlıkte gıdelım

• okanako34 kullanıcısına yanıt
    selam kardeş, ben de seninle benzer bir guzergah izliyeceğim sanırım. istanbuldan gitcem ben de. samsun'a bilet aldım sonra ordan otobusle geccem
  • nakaha1988 N kullanıcısına yanıt
    dırek amasya bıletı yokmuydu da samsun aldın kardeş ?
  • direk amasya'ya gece saat 23 gibi var, o saatte gitmek de mantıklı değil gibi geldi, sabah 7'de samsuna ucup ordan amasyaya metro'dan bilet aldım 2.5 saat suruyor. 10 bucukta samsundan cıkcam, ıns 13 gibi amasyada ınmıs olurum ;)
  • Selamlar Arkadaşlar,

Ben de İstanbul'dan geleceğim. Samsun'dan geçmekle direkt İstanbul'dan otobüsle geçmek arasında kaldım. Şimdi Samsun'a uçakla insek, oradan otogar, oradan da Amasya mı yapacağız? Direkt hava alanından yok heralde?
  • Merhaba arkadaslar bende amasya merkez e gidiyorum 12 agustos sabahi 0730 a amasya merzifon havalimanina bilet aldim pegasustan havalimanindan merkeze direk servisler varmis 1 saat falan suruyormus. Yalniz benim kafama takilan 12-15 i arasi teslim olunmasi gerekiyor dediler bana bazi yerlerde 14 unden once giremezsin dediler o nasil olacak bilginiz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasatir

Merhaba arkadaslar bende amasya merkez e gidiyorum 12 agustos sabahi 0730 a amasya merzifon havalimanina bilet aldim pegasustan havalimanindan merkeze direk servisler varmis 1 saat falan suruyormus. Yalniz benim kafama takilan 12-15 i arasi teslim olunmasi gerekiyor dediler bana bazi yerlerde 14 unden once giremezsin dediler o nasil olacak bilginiz var mi

tolga kardeş sordum bı bınbaşı tanıdıga 14 ünde teslım ol dedı yatak sıkıntısı falan olur dedı erken gıtsek olamzmı dedım olmaz dedı . bende karasızım yanı gıdıp gıtmemekte ama gıtske almıyoruz gerı gıdın dıyecekelrını de sanmıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de İstanbul'dan THY'nin 6.55 uçağı(Atatürk) ile Samsun'a oradan da Amasya'ya geçicem, @nakaha1988 seninle aynı uçakta olabiliriz eğer öyleyse iletişime geçelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanako34

quote:

Orijinalden alıntı: tolgasatir

Merhaba arkadaslar bende amasya merkez e gidiyorum 12 agustos sabahi 0730 a amasya merzifon havalimanina bilet aldim pegasustan havalimanindan merkeze direk servisler varmis 1 saat falan suruyormus. Yalniz benim kafama takilan 12-15 i arasi teslim olunmasi gerekiyor dediler bana bazi yerlerde 14 unden once giremezsin dediler o nasil olacak bilginiz var mi

tolga kardeş sordum bı bınbaşı tanıdıga 14 ünde teslım ol dedı yatak sıkıntısı falan olur dedı erken gıtsek olamzmı dedım olmaz dedı . bende karasızım yanı gıdıp gıtmemekte ama gıtske almıyoruz gerı gıdın dıyecekelrını de sanmıyorum :)

Teşekkürler ilgin için benim sülüs ü alınca anlaşıldı ki ben 17 agustosta teslim olucakmısım uzun donemim ben ucak bilet tarihinide 17 agustos olarak değiştirdim -. askerlik şubesindekiler o gün kim aradıysa aynı cevabı verdikleri için yanlışlık olmus :)

p001 Pyd. mng. k. çvş yazıyo sülüste bakalım neler olacak :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.