Şimdi Ara

(353. Dönem Kasım 2013)3 ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
20.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devrem benle aynı görevleri almışsın sende bende aynı yerlerde topçuyum. Celp grubum 1 seninde aynı mı?
  • zanendithas Z kullanıcısına yanıt
    hoşbulduk onur inşallah hayırlısı ile yaparız
    eğitim birliği hakkında az çok bilgi aldım fakat esas birliğimiz hakkında bi bilgi bulamadım bulduysan paylaşırmısın
  • hoşbulduk devrem
  • c1hannn C kullanıcısına yanıt
    Devrem benımde 1. grup teslim olma tarihim 06/11
    Devrem usta birliği hakkında hiç bilgi sahibi olabildin mi?
    çok ilginç hiç bir bilgi yok
    ben maps dan yolunu inceledim yol olarak tek şeritli ulaşım var acemi birliğine göre daha küçük bir yer olacağını düşünüyorum
  • hoşbulduk onur. çerkezköyde ve sarayda disiplin üst düzeydeymiş devrelerim bıraz sıkı askerlik yapıcaz anlaşılan ve kışın biraz soğuk oluyomuş ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga5445

Devrem pek bilgi sahibi olamadım bildiklerimide yazdım.. gidip görücez artık hayırlısı olsun hepimize inş.
    paylaş devrem gideceğimiz yer hakkında ne kadar bilgi sahibi olsak bizim için önemli devrem uydu görüntülerine göre büyük gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanendithas

araştırdığım kadarıyla disiplin en üst seviyedeymiş sürekli denetleme varmış. Havası kışın çok soğukmuş ve geçen sene devrecilik yüzünden 1 intihar bir tanede teşebbüs olmuş. Yani biz piskolojimizi çok iyi ayarlamalıyız kontrol etmeliyiz zaten ömrümüz okumakla geçtiği için pek zorlancağımızı düşünmüyorum bu konuda. en önemlisi güvenilir arkadaşlardan bir çevre oluşturmamız hakkımızda hayırlısı başka bir bilgi bulamadım zaten. ayın 4ünde allahın izniyle gidip gözlerimizle göreceğiz. Belki de çok rahat bir biçimde geçiririz her şehrin zor olan yerleri malesef var en azından batıdayız terör korkumuz yok..

yapıcagımız şurada 6 ay zaten devrem. dediğin gibi terörden uzağız herkes birbirine destek olduğu sürece sorun yaşamadan döneriz inş...

• c1hannn C kullanıcısına yanıt
    terörden uzak olmamız çok önemli zaten devrem devrecilik olsa bile uzun dönemlerde 1 Ocak'da 12 ay olduğu için iki üst devre aynı anda tezkere alacak önemli olan biz kısa dönemler birbirimizi çok sıkı tutmalıyız
  • tolga5445 T kullanıcısına yanıt
    aynen devrem birbirimize destek olursak kazasız belasız görevimizi yapar döneriz..
  • 3 ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

3 ÜNCÜ ZH.TUG.MKNZ.P.TB. 2 NCİ MKNZ.P.BL. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

Fatih. 1986. Denizli.

Arkadaşlar birbirinizi nasıl bulacaksınız ? Sonuçta herkese sen DH denmisin diye soramayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 26 Ekim 2013; 11:29:19 >
  • arkadaşlar benimde çerkezköy bölüm ikmal,birbirimizi faceden felan eklesek nası olur gitmeden tanışalım
  • quote:

selam devrelerim bende aranızdayım,
    Tolga Hasturk Ankara

Eğitim Birliği: 3.zırhlı tugay komutanlığı Çerkezköy/Tekirdağ
    Esas Birliği:3. zırhlı tugay komutan yardımcılığı top.tb.kh.ve kh.hiz.bl. Saray / Tekirdağ
    Kısa dönem er
    Topçu

hşgeldin kardeş benim de ANKARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanendithas

quote:

çok ilginç hiç bir bilgi yok
    ben maps dan yolunu inceledim yol olarak tek şeritli ulaşım var acemi birliğine göre daha küçük bir yer olacağını düşünüyorum

Ne bir video ne bir resim. orda yapan birini bulsakda keşke sorularımızı sorabilsek.. valla ben bir haber okudum geçen senenin onuda paylaşmak istemiyorum moraller bozulmasın diye..

349 kd de ordan yapan bi kaç kişi buldum foruma davet ettim özel mesaj da attım devrem..cevaplarını bekliorum inşallah dönerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanyalcin90

arkadaşlar benimde çerkezköy bölüm ikmal,birbirimizi faceden felan eklesek nası olur gitmeden tanışalım

nerelisin kardeş?? kısaca tanıtsana kendini..En genel excel listesinde yoksunuz yeni geldiğiniz için galiba.Tam olarak esas ve usta birliğin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurca88 -- 26 Ekim 2013; 11:15:38 >
  • devrelerim benimde 3 ÜNCÜ ZH.TUG.MKNZ.P.TB. 4 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ sınıf piyade isim ethem yiğit memleket antalya kaş anadolu ünv. işletme şimdiden hepimize hayırlı tezkereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aasarkaya

vay torunlarıma bak be gelin gelin işler azalsın artık :)

S.a dede : ) bize biraz anlatsana acemiliği nasıl ustalığı nasıl çerkezköyün veya tekirdağın?
  • quote:

kardeş sülüsünü aldın mı? oradaki yazan tarih mi 6 kasım? saat kaça kadar teslim olma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname_kas

devrelerim benimde 3 ÜNCÜ ZH.TUG.MKNZ.P.TB. 4 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ sınıf piyade isim ethem yiğit memleket antalya kaş anadolu ünv. işletme şimdiden hepimize hayırlı tezkereler

hoşgeldin kardeş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.