Şimdi Ara

(353. Dönem Kasım 2013)3 ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
20.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srcnbyrk

Eğitim Birliği : 8 İNCİ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / TEKİRDAĞ MERKEZ / TEKİRDAĞ

Esas Birliği : 8 İNCİ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI TOP.TB. 3 ÜNCÜ 155/52 MM.LİK K/M OB.BT. (FIRTINA) / TEKİRDAĞ MERKEZ / TEKİRDAĞ

Sınıf : TOPÇU

İsim Sercan, 89 doğumluyum, memleket Eskişehir, ikamet Alanya, Süleyman Demirel Bilgisayar Programcılığı / Anadolu Üni. İşletme

Merkez kimse yok sanırım benden başka. Herkese hayırlı teskereler...

Dostum senin başlığın burası gel

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=83056092

• quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Orijinalden alıntı: arman33

hoşbulduk devrem aynen o kadar forum gezdim hiç görmedim benden olanı :D

Acemide beraberiz ustada bende tasmus 2. bölüğü keşan edirnede. Zaten aynı birliğe bağlı hepsi 1 İNCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI . Bizim yerlere az kişi geliyor sanırım bende kimseyi bulamadım. Geçmiş dönemlerden bile sadece 1 kişi var.

valla nasıl iş anlamadım bende :)
  • muhabereci sen santralci ya da telsici olursun..
  • madmag M kullanıcısına yanıt
    aynen dostum
  • Yemin töreni ne zaman acaba _? :)
  • furkanyalcin90 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba devrem, bende sahra hizmet bölüğü ikmal sınıfındayım.. :) Hayırlı olsun hepimize şimdiden..

Eğitim Birliği: 3ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
    Esas Birliği: 3ÜNCÜ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü: KISA_DÖNEM ER
    Sınıf: İKMAL
  • en yakın arkadaşım da geliyor tekirdağ/çerkezköye.
    kısa dönem er
    bakım

kendisine bu konunun adresini vericem. tanışırsınız orada desteklersiniz birbirinizi.
  • eğitim birliği: 5 İNCİ KOR. 105 İNCİ TOP.A.KH. VE KH.BL./ TEKİRDAĞ ÇORLU/ TEKİRDAĞ

esas birliği:5 İNCİ KOR.KH.DES.GR.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL./TEKİRDAĞ ÇORLU/TEKİRDAĞ

celp grubu : 1

sınıf : ikmal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurokusun -- 26 Ekim 2013; 17:49:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: algkmn

en yakın arkadaşım da geliyor tekirdağ/çerkezköye.
    kısa dönem er
    bakım

kendisine bu konunun adresini vericem. tanışırsınız orada desteklersiniz birbirinizi.

o da mı makine mühendisi kardeş..Ben de bakımcıyım gelsin tanışalım tabi
  • 349. dönemden çerkezköy ve çorlu da ustalık veya acemiliğini yapmış kısa dönemlere özelden mesaj attım sayfamıza çağırdım..İnşallah dönüş yapıp tavsiyelerini bırakırlar..Sizin de oraya giden bildiğiniz tanıdıklarınız felan varsa haber edin devrelerim..Sorulacak çok sorunuz vardır eminim
  • Gençler Çorlu kalabalık bir ilçe, Tekirdağ'ın en büyük ilçesi, Tekirdağ'dan bile büyük aslında, nüfusu yoğun, Çorlu merkezde kafe/bar epey var, AVM olarak bir tek Orion var, kışın soğuktur, Çerkezköy Çorlu kadar gelişmiş değil. Ne bileyim ki başka ne anlatayım
  • Arkadaşlar ne zaman teslim olmak daha uygun olur ?
  • fatih86 kullanıcısına yanıt
    Sülüzlerimizi alırken, teslim günü ve saati belli oluyor.
    Herkes sülüsünü aldığında buraya yazarsa, beraber teslim oluruz.

Genelde herkese x günü sabah saat 10:00'a kadar teslim deniyormuş.
    Sabah gitmek sıkıntı ama bir gün önceden gitmek ne kadar doğru olur bilmiyorum.
    Bence en doğrusu, hangi gün hangi saat yazıyorsa, o zaman orada olmak.Heyecana, maceraya gerek yok.
    Çünkü, askerlik mantığı, sivildeki mantığa göre işlemiyor :))
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun kazasız belasız bitirmeniz dileğiyle.Ben 349.KD olarak Tekirdağ-Çorluda askerlik yaptım ilk olarak şunu söylemem lazım askerlik kolay değil rahat bir askerliği düşünmeyin ama kendinizide korkutmayın sonuçta hepiniz aynısınız orda.Şunu belirtmem lazım ki tekirdağ tam bir askeri üst zaten gittiğinizde göreceksiniz heryerde askeri birlikler var.Acemilik sürenız ne kadar olur bilmiyorum ama acemilik bitene kadar çarşı izniniz yok ama usta birlikle birlikte herhafta çarşıya çıkarsınız o yönden tekirdağ rahattır.Usta birliğinizde mutlaka kalifiye olmaya çalışın benim tavsiyem bu, yazıcıda olsanız habercide olsanız amele işlerinden azda olsa kurtulursunuz.Açıkçası tekirdağın diğer birliklerinde durumlar nasıl bilmiyorum ama özellikle devrecilik anlamında sıkıntılı bir yere gideceksiniz muhtamelen gider gitmez uzun dönemler tarafından sindirilmeye çalışırısınız buna hazırlıklı olun ve kısa dönemler olarak grup olmanızı tavsiye ederim gerçi ben ne kadar soylesemde siz zaten gidip gördüğünüzde bana hakverirsiniz muhtemelen.Sosyal olarak tekirdağ ve ilçeleri genelde güzeldir ben çorlu ve lüleburgazda görebileceğim en guzel kızları gordum o kadar söyleyeyim :D Yanımızda ne götürelim diye sorarsanız inanın ki hiç birşeyi olmadan giden bırısı bile orda verilenlerle belirli bir süre idare edebilir size tavsiyem fazla eşya götürüp hammallık yapmayın neler götürebilirsinize gelirsek;

1-Kişisel temizlik malzemeleri(tıraş malzemeleri,dişmacunu,tırnakmakası vb)
    2-Normal bir içlik götürebilirsiniz yanınızda normal diyorum çünkü gidip pahalı bişey almaya gerek yok
    3-Bot için tabanlık (Eğer imkanınız varsa güzelinden alın kantinden de bulabilirsiniz ama faydası olacağını sanmıyorum)
    4-2 şer çift atlet-çorap vb almanızda fayda var mümkün olduğu kadar yeşil almaya çalışın sorun olmaz ama kıl bir komutanda çıkabilir
    5-Yanınıza sakın ha yazlık tshirt falan almayın boşuna almış olursunuz kışlık olarak çarşıda giyebileceğiniz kadar götürün fazlası zarar

Arkadaşlar şimdilik aklıma gelenler bunlar eğer başka sorunuz olursa zaman buldukça cevaplamaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vedatt859

Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun kazasız belasız bitirmeniz dileğiyle.Ben 349.KD olarak Tekirdağ-Çorluda askerlik yaptım ilk olarak şunu söylemem lazım askerlik kolay değil rahat bir askerliği düşünmeyin ama kendinizide korkutmayın sonuçta hepiniz aynısınız orda.Şunu belirtmem lazım ki tekirdağ tam bir askeri üst zaten gittiğinizde göreceksiniz heryerde askeri birlikler var.Acemilik sürenız ne kadar olur bilmiyorum ama acemilik bitene kadar çarşı izniniz yok ama usta birlikle birlikte herhafta çarşıya çıkarsınız o yönden tekirdağ rahattır.Usta birliğinizde mutlaka kalifiye olmaya çalışın benim tavsiyem bu, yazıcıda olsanız habercide olsanız amele işlerinden azda olsa kurtulursunuz.Açıkçası tekirdağın diğer birliklerinde durumlar nasıl bilmiyorum ama özellikle devrecilik anlamında sıkıntılı bir yere gideceksiniz muhtamelen gider gitmez uzun dönemler tarafından sindirilmeye çalışırısınız buna hazırlıklı olun ve kısa dönemler olarak grup olmanızı tavsiye ederim gerçi ben ne kadar soylesemde siz zaten gidip gördüğünüzde bana hakverirsiniz muhtemelen.Sosyal olarak tekirdağ ve ilçeleri genelde güzeldir ben çorlu ve lüleburgazda görebileceğim en guzel kızları gordum o kadar söyleyeyim :D Yanımızda ne götürelim diye sorarsanız inanın ki hiç birşeyi olmadan giden bırısı bile orda verilenlerle belirli bir süre idare edebilir size tavsiyem fazla eşya götürüp hammallık yapmayın neler götürebilirsinize gelirsek;

1-Kişisel temizlik malzemeleri(tıraş malzemeleri,dişmacunu,tırnakmakası vb)
    2-Normal bir içlik götürebilirsiniz yanınızda normal diyorum çünkü gidip pahalı bişey almaya gerek yok
    3-Bot için tabanlık (Eğer imkanınız varsa güzelinden alın kantinden de bulabilirsiniz ama faydası olacağını sanmıyorum)
    4-2 şer çift atlet-çorap vb almanızda fayda var mümkün olduğu kadar yeşil almaya çalışın sorun olmaz ama kıl bir komutanda çıkabilir
    5-Yanınıza sakın ha yazlık tshirt falan almayın boşuna almış olursunuz kışlık olarak çarşıda giyebileceğiniz kadar götürün fazlası zarar

Arkadaşlar şimdilik aklıma gelenler bunlar eğer başka sorunuz olursa zaman buldukça cevaplamaya çalışırım.

Yorumların için çok saol hocam..Oradaki atm durumları nedir? çorap ve iç çamaşırını 5 er tane getirmeyi düşünüodum çok mu olur? kendimizie pijama getirelim mi? ve cidden hırsızlık olayları çok yaşanıyor mu bot kilidi ve dolap kilidi alalım mı?

• Arkadaşlar gittiğiniz yerde size ziraat bnkası kartını verecekler onun dışında birliğiniz içinde başka bir atm olacağını zannetmiyorum. hırsızlık olayı malesef olabilir bunun için paranızı herzaman yanınızda taşımanızı öneririm bot ve dolab kiliti de ne olur ne olmaz diye yanınıza alırsınız.Dediğim gibi orda verilecek malzemelerlede idare edebilirsiniz ben olsam 5er çift çamaşır yerine 2 şer çift götürürdüm çünkü ilk çarşınızla birlikte bütün ihtiyaçlarınızı tamamlarsınız.Pijama olayına gelirsek orada size verilecek ama siz yinede 1 tane götürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatt859 -- 27 Ekim 2013; 13:15:32 >
  • Selamünaleyküm

Eğitim Birliği3 ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
    Esas Birliği3 ÜNCÜ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI TOP.TB. KH. VE KH.HİZ.BL. MEBS TK. / TEKİRDAĞ SARAY / TEKİRDAĞ
    Celp Grubu1
    SınıfTOPÇU

Herkes için hayırlısı olsun.
  • regalok R kullanıcısına yanıt
    slm devrem benimde eğitim birliği aynı beraberiz ben denizliden görüselim haberdar et kardeşş

Eğitim Birliği3 ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

Esas Birliği3 ÜNCÜ ZH.TUG. 2 NCİ TNK.TB. 3 ÜNCÜ TNK.BL. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
  • alpahur kullanıcısına yanıt
    kardeş acemilik aynı irtibata geçelim lütfen
  • boris90 B kullanıcısına yanıt
    slm devrem tanısalım benimde eğitim birliği aynıı

Esas Birliği3 ÜNCÜ ZH.TUG. 2 NCİ TNK.TB. 3 ÜNCÜ TNK.BL. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.