Şimdi Ara

(353. Dönem Kasım 2013)3 ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
20.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

3 ÜNCÜ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

bende furkan 90 doğumluyum ankarada ikamet ediyorum aranızdada 2 kişi var sanırım ankaradan selçuk üni de bu sene mezun oldum
  • benimde duyduğum kadarıyla sürgün yeri olduğu ve baya soğuk olduğu,orda istikamda arkadaşım var benimde
  • aman ne güzel :)
  • Eğitim Birliği : 8 İNCİ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / TEKİRDAĞ MERKEZ / TEKİRDAĞ

Esas Birliği : 8 İNCİ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI TOP.TB. 3 ÜNCÜ 155/52 MM.LİK K/M OB.BT. (FIRTINA) / TEKİRDAĞ MERKEZ / TEKİRDAĞ

Sınıf : TOPÇU

İsim Sercan, 89 doğumluyum, memleket Eskişehir, ikamet Alanya, Süleyman Demirel Bilgisayar Programcılığı / Anadolu Üni. İşletme

Merkez kimse yok sanırım benden başka. Herkese hayırlı teskereler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcnbyrk -- 26 Ekim 2013; 12:03:58 >
  • peki bu sahra hizmet bölüğü dediği nası oluyo
  • en önemlisi komutanlar zaten ya onlar iyiyse sorun yok bi de yanında 2-3 sağlam adam tamamdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanyalcin90

Eğitim Birliği
    3 ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

3 ÜNCÜ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

bende furkan 90 doğumluyum ankarada ikamet ediyorum aranızdada 2 kişi var sanırım ankaradan selçuk üni de bu sene mezun oldum

ben de ankarada oturuyorum devrem..Sülüsü nerden alacaksın mamak şube mi?
  • bütün şubeleri orda birleştirdiler zaten devrem,ordan alcam.ankarada nerde oturuosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aasarkaya

quote:

Orijinalden alıntı: kurca88

quote:

vay torunlarıma bak be gelin gelin işler azalsın artık :)

S.a dede : ) bize biraz anlatsana acemiliği nasıl ustalığı nasıl çerkezköyün veya tekirdağın?

ben acemiliği manisada yaptım bizim dönemde çerkezköy acemi almadı acemisi nasıldır bilmem ama usta birliğinde bölüğüne bağlı piyadeler sıkıntılı bakım birliği de öyle onun dışındaki yerlerde çok zorlanmazsınız o bakımla piyadenin de askerlerinden kaynaklanıyor uyuşturucu kullanımı vs çok fazla oralarda genel itibariyle usta iken çok zorlanmazsınız ama acemilik zor olabilir onu hiç bilmiyorum bölük nere senin

ben bakımcıyım dede

• quote:

bu arada tug. kh. yazanlar büyük ihtimalle bizdesiniz:)

acemikte tug. kh. yazıyo sizdeniz :D cep telefonu kullanımı hakkında ne dersin kardeş getirelim mi sıkıntı var mı?
  • quote:

bakımda sıkıntılı eleman sayısı fazla uzun dönemlerden ama piyade kadar yok bizim devrelerden piyadede olan var adamlar ne kadar da sıkıntılı olsa abi felan diyorlar ya da hocam diolar bize pek karışmıyorlar kendilerine zararları var kendi alt devrelerine zararları var muhtemelen size de öyle davranırlar sadece şunu düşünürsün bu kadar manyağın arasında işim ne benim onuda çok düşünürsen günler geçmez çok takmamak lazım

bakımcılar ne iş yapıyolar kardeş?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurca88

quote:

bakımda sıkıntılı eleman sayısı fazla uzun dönemlerden ama piyade kadar yok bizim devrelerden piyadede olan var adamlar ne kadar da sıkıntılı olsa abi felan diyorlar ya da hocam diolar bize pek karışmıyorlar kendilerine zararları var kendi alt devrelerine zararları var muhtemelen size de öyle davranırlar sadece şunu düşünürsün bu kadar manyağın arasında işim ne benim onuda çok düşünürsen günler geçmez çok takmamak lazım

bakımcılar ne iş yapıyolar kardeş?

tank zpt(zırhlı personel taşıyıcı) mersedes-man kamyon land rover araç vs bunların bakımı sonra silah kompozit başlık vs onların bakımları kısaca tugayın tamir atölyesi bakım birliği

çok saol kardeş cevapların için..O zmn ben tam meslekçi olmuşum ya makine mühendisiyim

• Dede bu kisa donem bandocular ne yapar saray benm ustalik sknti yasarmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dede hoşgeldin.Verdiğin bilgiler değerli :))

Benim usta : 3 ÜNCÜ ZH.TUG.MKNZ.P.TB. KH. VE KH.BL.
    piyadeyim. Bir yerde okumuştum. Karargah bölüğündekiler genelde yazıcı ve çoğunluğu çavuş olur diye.
    Doğru mudur? Oradaki karargah bölüğü nasıl?

Ben yanımda sadece bir kaç içlik ve saat getireceğim. Diğerlerini oradan temin edebilir miyiz?
  • S.a arkadaşlar

Eğitim Birliği1 İNCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Esas Birliği1 İNCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. TASMUS TB. 3 ÜNCÜ TASMUS BL. / TEKİRDAĞ ÇORLU / TEKİRDAĞ

Sanırım tekirdağda şu gideceğim yer bitek bana çıkmış :s :D
  • kuzenim tekirdağ saray ve çerkezköyde yaptı kısa dönem olarak . Hafiften sürgün yeri olarak adlandırılıyor bu bölgeler. Sıkıntılı elemanlar fazla . Ama kısa dönemler sorun yaşamaz içinizi ferah tutun
  • quote:

Orijinalden alıntı: arman33

S.a arkadaşlar

Eğitim Birliği1 İNCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Esas Birliği1 İNCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. TASMUS TB. 3 ÜNCÜ TASMUS BL. / TEKİRDAĞ ÇORLU / TEKİRDAĞ

Sanırım tekirdağda şu gideceğim yer bitek bana çıkmış :s :D

hoşgeldin devrem..Sanırım teksin
  • kurca88 K kullanıcısına yanıt
    hoşbulduk devrem aynen o kadar forum gezdim hiç görmedim benden olanı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: arman33

hoşbulduk devrem aynen o kadar forum gezdim hiç görmedim benden olanı :D

Acemide beraberiz ustada bende tasmus 2. bölüğü keşan edirnede. Zaten aynı birliğe bağlı hepsi 1 İNCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI . Bizim yerlere az kişi geliyor sanırım bende kimseyi bulamadım. Geçmiş dönemlerden bile sadece 1 kişi var.
  • quote:

vay torunlarıma bak be gelin gelin işler azalsın artık :)

s.a kardeş bende 347. dönem olarak yaptım askerliğimi. Şimdi kardeş gidecek sıra onda :) BİRLİĞİ :3 ÜNCÜ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BRL. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY

Ne yapar bu birlik nasıldır ? Nelere dikkat etsin. Önerilerin varsa paylaşabilirsen sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.