Şimdi Ara

(353. Dönem Kasım 2013)3 ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
20.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu başlığına Tekirdağ-Çerkezköyde veya Tekirdağın başka ilçelerinde de askerliğini yapacak devreleri ve dedeleri bekliyorum.Buradan ulaşım,alışveriş,askerlikle ilgili bir çok konuda birbirimize yardım edelim.Şimdiden hepimize Hayırlı tezkereler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurca88 -- 26 Ekim 2013; 1:14:25 >

• Eğitim Birliği: 3ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
    Esas Birliği: 3ÜNCÜ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü: KISA_DÖNEM ER
    Sınıf: İKMAL

Tekrar hepimize hayırlı teskereler devrelerim.. Allah yardımcımız olsun. Sınıfı da ikmal olanlar var mı? Sınıflarınız neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boris90

Eğitim Birliği: 3ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
    Esas Birliği: 3ÜNCÜ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü: KISA_DÖNEM ER
    Sınıf: İKMAL

Tekrar hepimize hayırlı teskereler devrelerim.. Allah yardımcımız olsun. Sınıfı da ikmal olanlar var mı? Sınıflarınız neler?

Benim sınıf BAKIM devrem
  • Acemi: 3 ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
    Usta: 3 ÜNCÜ ZH.TUG.MKNZ.P.TB. KH. VE KH.BL. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
    Sınıf : Piyade

Vatana millete hayırlı olsun :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpahur

Acemi: 3 ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
    Usta: 3 ÜNCÜ ZH.TUG.MKNZ.P.TB. KH. VE KH.BL. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
    Sınıf : Piyade

Vatana millete hayırlı olsun :))

devrem başka çağırılacaklar var mı?
  • kurca88 K kullanıcısına yanıt
    Memnun oldum devrem, İsmin, memleketin, mezun olduğun yer, bölümün nedir? Ben Barış Uslu, memleket Çanakkale, Pamukkale Üniv. Elektrik Elektronik Müh. mezunuyum. Sınıfım ikmal nette bakım, cephane, erzak bu konular falan yazıyor ama tam olarak ne yapar çözebilmiş değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: boris90

Memnun oldum devrem, İsmin, memleketin, mezun olduğun yer, bölümün nedir? Ben Barış Uslu, memleket Çanakkale, Pamukkale Üniv. Elektrik Elektronik Müh. mezunuyum. Sınıfım ikmal nette bakım, cephane, erzak bu konular falan yazıyor ama tam olarak ne yapar çözebilmiş değilim..

Ben de memnun oldum devrem. Ben Sinan Dalkılıç devrem memleket çorum ikamet Ankara, ODTÜ Makine müh. İkmali ben de bilmiyorum ama ilerleyen günlerde öğreniriz iyice...Sen yeni üye olmuşsun foruma galiba..En genel sonuç listesine adını ekledin mi?
    Devrem 3 kişiye özel mesaj attım.Sanırım 6 kişiyiz.
    Haberim yok hiç benim ondan, aynen yeni denk geldi de girdim hemen üye oldum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanendithas

öncelikle selam devrelerim..
    Acemilik Tekirdağ Çerkezköy 3.zırhlı komutanlığı
    Usta birliği Tekirdağ Saray boru ve trampet komutanlığı

nasıldıra acaba burası disiplinlimi. ve sınıfım bando hiç bir bilgi bulamıyorum. ve bazı arkadaşlar devrecilik var diyorlar ne kadar doğrudur ?

A.s devrem...kendini de tanıt merak ettik şimdi Devrecilik ister istemez varmış devrem ama acemilikte herkes senin gibi kısa dönem olduğu için sıkıntı yok..Ustaya geçince de kendi ağırlığını koyduktan bir iki hafta sonra bi şeyler olmaz..Önemli olan kafa dengi bir iki arkadaş bulup onlarla bu eziyeti bitirmen olacaktır..Tekrar hoşgeldin

• zanendithas Z kullanıcısına yanıt
    Devrem hoşgeldin.

Benim araştırdığım kadarıyla buranın eğitimi zormuş. İyi şeyler okumadım ama kötü düşünmemek lazım.
  • quote:

Devrem 3 kişiye özel mesaj attım.Sanırım 6 kişiyiz.

saolasın devrem
  • quote:

Devrem hoşgeldin.

Benim araştırdığım kadarıyla buranın eğitimi zormuş. İyi şeyler okumadım ama kötü düşünmemek lazım.

onları ben de okudum devrem bilemedim ya..Kışı çok çetin diyolar..Termal felan içlik almak şart oldu
  • quote:

Teşekkürler hoşbulduk devrelerim. adım onur 89 doğumluyum zonguldak bülent ecevit kimya mezunuyum yüksek lisansımıda aynı üniversitede yaptım. sakaryada oturuyorum.
    Dediğiniz gibi eğitim ne kadar zor olursa olsun 2-3 samimi birbirini anlayan arkadaş oldumu her türlü rahatlarız gibime geliyor. ama malesef benimde aldığım duyumlar iç açıcı değil :(

Benim de adım Onur, adaş :)) 86 doğumluyum. İstanbul Bilgi / Ekonomi mezunuyum. G.Antep'liyim. İkametim, işim gücüm İstanbul. İstanbul'dan kurtulayım dedim, Tekirdağ geldi :))
    Benim burası için en kötü duyduğum çok soğuk olduğu.Onun dışındakiler, memleketin çoğu yerinde olabilecek şeyler bence.Her türlü halleder, hayırlısıyla bitirir geliriz inş.
  • quote:

quote:

Teşekkürler hoşbulduk devrelerim. adım onur 89 doğumluyum zonguldak bülent ecevit kimya mezunuyum yüksek lisansımıda aynı üniversitede yaptım. sakaryada oturuyorum.
    Dediğiniz gibi eğitim ne kadar zor olursa olsun 2-3 samimi birbirini anlayan arkadaş oldumu her türlü rahatlarız gibime geliyor. ama malesef benimde aldığım duyumlar iç açıcı değil :(

Benim de adım Onur, adaş :)) 86 doğumluyum. İstanbul Bilgi / Ekonomi mezunuyum. G.Antep'liyim. İkametim, işim gücüm İstanbul. İstanbul'dan kurtulayım dedim, Tekirdağ geldi :))
    Benim burası için en kötü duyduğum çok soğuk olduğu.Onun dışındakiler, memleketin çoğu yerinde olabilecek şeyler bence.Her türlü halleder, hayırlısıyla bitirir geliriz inş.

inşallah bide beni bandocu yapmışlar ne alaka anlamadım çok şaşırdım bakalım bizi neler bekliyor :D

• selam devrelerim bende aranızdayım,
    Tolga Hasturk Ankara

Eğitim Birliği: 3.zırhlı tugay komutanlığı Çerkezköy/Tekirdağ
    Esas Birliği:3. zırhlı tugay komutan yardımcılığı top.tb.kh.ve kh.hiz.bl. Saray / Tekirdağ
    Kısa dönem er
    Topçu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga5445

selam devrelerim bende aranızdayım,
    Tolga Hasturk Ankara

Esas Birliği:3. zırhlı tugay komutan yardımcılığı top.tb.kh.ve kh.hiz.bl. Saray / Tekirdağ
    Kısa dönem er
    Topçu

Hoşgeldin devrem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga5445

selam devrelerim bende aranızdayım,
    Tolga Hasturk Ankara

Kısa dönem er
    Topçu

hoşgeldin devrem acemilik ve ustalığımız aynı yerlerde hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
  • S.A beyler adım Cihan. AÖF işletme mezunuyum ist.da oturuyorum memleket Elazığ. Hepimize hayırlı teskereler şimdiden
    Eğitim Birliği: 3 ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
    Esas Birliği: 3 ÜNCÜ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI TOP.TB. KH. VE KH.HİZ.BL. / TEKİRDAĞ SARAY / TEKİRDAĞ
  • Devrelerim nette araştırdığım kadarıyla bende dediğiniz gibi çok olumlu şeyler okumadım.. Ancak umarım hayırlısıyla güzel bir dönem olur..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.