Şimdi Ara

353. Dönem Polatlı Topçu ve Füze Okulu Gös. ve Tatb .A. Poligon BL. /ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğitim Birliği: TOP. VE FÜZE OKL.KH. / ANKARA POLATLI / ANKARA

Esas Birliği: TOP. VE FÜZE OKL.GÖS. VE TATB.A. POLİGON BL. / ANKARA POLATLI / ANKARA

Kısa dönem ve Topçu statüsünde olarak askerliğim buraya çıktı. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiyelerini paylaşmalarını bekliyorum Ayrıca Polatlı'ya gelecek olan arkadaşlarında bu başlık altında toplanıp tanışmasını faydalığı görüyorum şimdiden herkese hayırlı teskereler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhnx -- 25 Ekim 2013; 21:12:45 >

• Benimde ayni kardeşim acemide usta birliğide ankara polatlı toppcu ve füze okulu :)
  • benimde aynı. ne zaman gitmeyi dusnunuyosunuz
  • benimde burası arkadaşlar ama okulu yok:D

Eğitim Birliği

58 İNCİ TOP.TUG. KH. VE KH.BL. / ANKARA POLATLI / ANKARA

Esas Birliği
    58 İNCİ TOP.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI EMN.MHF.TK. / ANKARA POLATLI / ANKARA

Statü
    KISA_DÖNEM ER
    Sınıf
    TOPÇU
    Paylaş
  • Eğitim Birliği: TOP. VE FÜZE OKL.KH. / ANKARA PolATLI / ANKARA

Esas Birliği: TOP. VE FÜZE OKL.GÖS. VE TATB.A. POLİGON BL. / ANKARA POLATLI / ANKARA

Benimde kısa dönem devrem yanlız burası yedek subay yetiştiriyor dıye bılıyorum ama bızım kısa donem nıye buraya gonderdıler acaba :)
  • Merhabalar, ben de o yolun yolcusuyum... Kısa er olarak Gaziantep'ten çıkacağım yola. İletişime geçmek isteyen arkadaşlara numaramı verebilirim veya Gaziantep'ten yola çıkacak olan varsa beraber gidebiliriz... :)

Bilgiler;

Eğitim Birliği: TOPÇU VE FÜZE OKULU / ANKARA-POLATLI

Esas Birliği: TOPÇU VE FÜZE OKULU LOJİSTİK DESTEK KOMUTANLIĞI KARARGAH ve KARARGAH BİRLİĞİ ATIŞ EMNİYET TAKIMI / ANKARA-POLATLI
  • burada askerliğini yapmış arkadaşlar, dedeler, ustalar tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz... kısa dönemleri veya yedek subayları neler bekliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhabalar bana da kısa dönem Ankara/Polatlı yer ile ilgili kısaca bilgi verebilecek olan varmı acaba? Yanımıza ne gibi eşyalar alalım falan bu tür bilgileri verebilirseniz sevinirim. Hepimize hayırlı tezkereler :) @erhun_gzntp kardesim bende Antepliyim ama istanbulda yasiyorum haberleselim oralarda birbirimize destek oluruz hemserim :)

Adı:ALİ UĞUR
    Soyadı: ASLANSOY
    Şube Adı:ŞAHİNBEY
    Celp Dönemi:KASIM 2013
    Celp Grubu:1
    Sevk Başlangıç:04/11/2013
    Sevk Bitiş:07/11/2013
    Eğitim Birliği:TOP. VE FÜZE OKL.KH. / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Esas Birliği:TOP. VE FÜZE OKL.GÖS. VE TATB.A.GÖS. VE EĞT.DES.TB.KH. VE KH.TK. / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Kuvvet:KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü:KISA_DÖNEM ER
    Sınıf:TOPÇU
    Branşı:-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 08ibrahimovic -- 27 Ekim 2013; 18:40:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bursadan katılıcam bırlıgıme 6 Kasım gece saat 1,30 da yola cıkıcam.Sabah saat 10 a kadar teslım olunması gerekıyormus.
  • Arkadaşlar ben de sizinle aynı yerdeyim 6 kasım sabah 10'da teslim oluyorum. Gördüğüm kadarıyla fazla kısa dönem er yok burada çoğunluk assubay vs. Bir avuç azınlık olarak tanışıp orada birbirimize destek olmak hakkımızda hayırlısı olur :)

Adı:ERGİN
    Soyadı:YAVAŞ
    Esas Birliği:TOP. VE FÜZE OKL.GÖS. VE TATB.A.GÖS. VE EĞT.DES.TB. KRŞ.EĞT.BT. / ANKARA POLATLI / ANKARA
  • Adı:murat
    Soyadı: göktaş
    Celp Dönemi:KASIM 2013
    Celp Grubu:1
    Sevk Başlangıç:04/11/2013
    Sevk Bitiş:06/11/2013
    Esas Birliği:TOP. VE FÜZE OKL.GÖS. VE TATB.A.GÖS. VE EĞT.DES.TB.KH. VE KH.TK. / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Kuvvet:KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Branşı:-
  • benimle yanı yerde olanlar mail atsın birlik olalık beraber girelim nizamiyeden kısacası erken dayanısma :) murtix87@gmail.com mail atın yeterli ...
  • benimde burası arkadaşlar kısa dönem topçu hayırlısıyla hep beraber sorunsuz bitiririz askerliğimizi
  • Bence 7 gibi polatlı otogarda hep beraber bulusalım.Biryerlerde kahvaltı yapalım ordan forum donanım olarak hep beraber teslım olalım.
  • Eğitim Birliği :TOP. VE FÜZE OKL.KH. / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Esas Birliği :TOP. VE FÜZE OKL.GÖS. VE TATB.A.ATIŞ VE TATB.TB. KH. VE KH.HİZ.BL. / ANKARA POLATLI / ANKARA

Slm devrelerim ben de aranıza bilgilerimle katılmış bulundum 5 kasımda yola çıkıcam 6 sında Ankaradayım .
  • GuanYu G kullanıcısına yanıt
    nerden yola çıkıyorsun
  • Arkadaslar sulusu aldim bende 6Kasim saat 10:00 yaziyor istanbuldan gelicem buradan gece 00:00 da binicem sabah 6:30 da ankara otogarda olucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam,

Ben 5 Şubatta teslim olacağım. Ben de Konya'dan geliyorum....

Eğitim Birliği
    TOP. VE FÜZE OKL.KH. / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Esas Birliği
    TOP. VE FÜZE OKL.GÖS. VE TATB.A.GÖS. VE EĞT.DES.TB. 105/24,5 MM.LİK ÇEK.OB.BT. / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Kısa Dönem Er
  • KISA DÖNEM 6 Ağustosta Top ve Füze Okulu Polatlı da Acemilik... :)
    Üst devreler tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ;)

Esas birlik: TOP. VE FÜZE OKL.GÖS. VE TATB.A.GÖS. VE EĞT.DES.TB. 122 MM.LİK ÇNRA BT. / ANKARA POLATLI / ANKARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hinnare -- 23 Temmuz 2014; 10:45:25 >
  • Benim de burası çıktı. Sivastan geleceğim devreler. Bence hep birlikte buluşup teslim olalım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.