Şimdi Ara

354. Dönem Kastamonu Jandarma - Siirt Jandarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önümüzde 6 ay boyunca acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle birlikte geçireceğimiz ve hatta belkide oradaki güzel günlerin hatırına bir ömür boyu sürecek dostluklar kuracağımız bir maceramız var.
    Gitmeden önce tanışıp bilgi paylaşımı yapabileceğimiz, birbirimize uyarılarda bulunabileceğimiz bir sayfamız olsun istedim.

• Siirt...USTA birliğimin burası olduğunda ilk yaptığım iş haritaya bakmak oldu. nerde olduğunu tam kestiremedim.bizi orda ne bekliyor çok merak ediyorum...
    SİİRT kimse duymamış kimse gitmemiş kimsenin burayla ilgili bir anısı yok..HADİ HAYIRLISI...
  • Devrem ben daha önce 3-4defa Siirte gittiğim halde aynı sendromu yaşadım sen yaşamışsın çokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce oada askerlik yapmış bir arkadaş buldum netten çok iyi biryer diyor. Önce dadaşlar diye biryerde toplanacakmışız sonra bizi dağıtacaklarmış. kışın çok soğuk yazın çok sıcak oluyormuş mevsimlere dikkat etmemiz gerekiyor. Biraz daha detay istedim bakalım neler yazacak?

• Devrem ben o arkadaşla görüştüm bazı bilgiler aldım. Sormak istediğin birşey varsa hemen cevap verebilirim. Yada bir buçuk saatlik telefon görüşmesini tüm detayları ile yazabilirim.

• devrem bayaa hızlısın...kastamonuda bol bol konuçcaz inş :)
  • oguzhanunal kullanıcısına yanıt
    Dostum aldığın bilgileri buraya detaylı yazabilirsen seviniriz , çünkü merak ediyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seninde mi SİİRT ?
  • Teşekkür ederim tertip hızlı olmamız lazım zaman az.

• Tertipler kısa kısa Siirtten bahsedeyim, Kastamonu hakkında zaten birsürü forum ve bilgi var ama Siirt biraz muamma. Bu arada Tabiki Kastamonu hakkında da paylaşım yapmayı ihmal etmeyelim.

• Yemeklerden başlayalım.
    Yemekler çok iyi değilmiş ama Kastamonunda zaten idare eder yemeklere alışacağımız için çok sorun olmaz sanırım.

Kantin vamış ama ufak bir kantin olduğu için çok fazla birşeyler bulma ihtimali yokmuş. Çay birkaç çeşit bisküvi gibi.

• Hava kışın çok soğuk yazın çok sıcak oluyormuş. Bizim Mart ayında orada olacağımızı düşünürsek gece nöbetleri dışında soğuktan çok etkilenmeyiz. Ama yazın Haziranda hatta Temmuzda birde Ramazan olacak oruç tutanlar için zor günler bekliyor.

• Kastamonu gibi orada da krem ıslak mendil kolonya vb. kozmetik ürünlerine izin verilmiyormuş orada zaten kaliteli olmasa da vereceklermiş. Mutlaka yanınıza yastık kılıfı alın yıkansada pek temiz olmuyormuş. Onun dışın birşey almaya gerek yok.

• Siirtde çok fazla ceza verilmiyormuş anlayışlıymış komtanlar. Kılık kıyafet konusuna çok dikkat ediyorlarmış. Genelde akşam 10dan sonra banyo açılıyormuş banyo ve çamaşı sorunu yokmuş.

• Devrem peki bizi ilçelere dağıtma ihtimalleri nedir , genel olarak kötü değil siirt söylediklerinden anladığım kadarıyla

• kadirmix K kullanıcısına yanıt
    Evet kardeş benimde kastamonu siirt

• Devrem öyle bir ihtimal var. Merkezde kalmanında ilçeye gitmeninde iyi ve kötü yanları var.

• Usta birliği Samsun olan kimse yok mu
  • Siirte gidenler tecrübelerini paylaşabilir mi?
  • Eeeveet bugunun gelecegini biliyordumm. ;-) Arkadaslar istediginiz herseyi sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.