Şimdi Ara

(354. Dönem Şubat 2014)İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN / HATAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
8.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam devrelerim, ben de martta gidiyorum muhafız sınıfı olarak. İkamet istanbul, İzmir'den gideceğim.

Internette okuduklarımdan ve çevremden duyduklarımdan sonra iyi diyenler de var sıkıntılı diyenler de, kısacası birliğe göre değişiyormuş.

Bir de şöyle bir şey var. Muhtemelen hepimizin usta birliği de aynı; İskenderun. Oraya giden arkadaşlarım vardı Kasım celbinde giden, usta birliği olarak İskenderun'da kalacak sadece bir kaç kişi oluyormuş. Yani planınızı başka bir yere sevk olacakmış gibi yapmanızı öneririm.

Hepimize hayırlı olsun diyorum ben de.. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • acemilik ve usta birliği :İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

teslim tarihi: 19.03.2014
    muhafız
  • Ben İstanbulluym burdan gidicek olanlar ile birlikte gidebiliriz..

acemilik ve usta birliği :İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

muhafız
  • Uzun dönem iskenderun a gidiyorum silüsü bugün aldım 6sında teslim oluyorm ist dan gidicem silüste deniz kuvvetleri komutanlığı kara birlikleri yazıyor bilgisi olan neciyim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

Uzun dönem iskenderun a gidiyorum silüsü bugün aldım 6sında teslim oluyorm ist dan gidicem silüste deniz kuvvetleri komutanlığı kara birlikleri yazıyor bilgisi olan neciyim acaba

Amfibi olmaya adaysın heralde devrem

• Öncelikle hepimize hayırlı olması dileklerimi iletiyorum. Bende 19 martta iskenderundayım. Deniz kuvvetleri komutanlığında muhafız er olarak kısa dönem askerlik hizmetimi tamamlayacağım. Bir önceki dönem sayfasını baştan sona okudum ve şu kanıya vardım. Başımızdaki komutanın tavrı ordaki rahatımızı belirleyecek. Usaktan iskenderuna aldığım sülüs belgesine göre martın 18i gibi hareket ederim diyorum.Insallah güzel günler geçirip sağlam dostluklar kurabilecegimiz bir acemilik dönemi geçirebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kry_Unl

Anlaşılan bir an heyecan yaptık aldık bileti sülüste son gün teslim çıkarsa da gidip beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok diğer türlüde 15 saat yol (molalar hariç die düşünüyorum) gideceğimi düşününce erken gidip beklemek kabullenilebilirdi gibi geliyor. Tabi yol durumu daha farklı olanlar için sülüs beklemeleri çok daha iyi olacaktır

devrem sıkma canını aslında erken gitmek daha iyi en azından bir gün önce gidip şöyle otelde kalıp akşamına güzel bir yemek sabah iyi bir kahvaltı biraz da iskenderunu gezip öyle katılmak bana daha mantıklı gelmeye başladı.

öbür türlü iner inmez acele ile birliği aramak falan cezaevine girer gibi olur yapsak mı acaba bilemedim :))

• Selamlar,
    Ben de 19 Mart 8.10 sabiha gökçen-hatay bilet aldım.
    Herkese hayirli teskereler şimdiden.

• Merhaba arkadaşlar,

Sahil güvenlik kısa dönem acemilik iskenderun esas birlik boş geçmiş, kuvvet yine sahil güvenlik komutanlığı diyor. Mart 2014 teslimcilerdenim.

Öncelikle İskenderun çıktığı için ve bahriyeli olacağımız için şanslıymışız galiba. Neyse eğlenceli olacaktır. Facebook grubuna katıldım. Bu arada 21 Mart'a aldım biletimi öğleden sonra orda olacağım. Tavsiye ettiler sakın erken gidip teslim olma bir güzel kullanırlar seni diye bedavaya fazladan hizmet etmiş olurmuşum.

Eğlenceli olur inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymnvrdr

Ben İstanbulluym burdan gidicek olanlar ile birlikte gidebiliriz..

acemilik ve usta birliği :İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

muhafız

Devrem selam,

Ben 19 Mart 8.10 uçağıyla gideceğim. Facebook grubundaki arkadaşlarda ya 18 akşamı yada 20 sabahı gideceklermiş. Herkesin farklı gibi duruyor şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitally

Selamlar,

Sonunda aynı uçakla gideceğim devremi buldum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cadhetral55

quote:

Uzun dönem iskenderun a gidiyorum silüsü bugün aldım 6sında teslim oluyorm ist dan gidicem silüste deniz kuvvetleri komutanlığı kara birlikleri yazıyor bilgisi olan neciyim acaba

Ne olduğunu bilmiyorum pek amfibi nin sen ne zmn gidiyorsun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cadhetral55

quote:

Ne olduğunu bilmiyorum pek amfibi nin sen ne zmn gidiyorsun?

amfibi DDK nin çıkarma birlikleriymiş. sat komandoları gibi.. komando eğitimi alırlarmış.. bnde yeni oldu öğreneli :D ben kısa dönem martta dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: afu2

quote:

Selamlar,

beni de atlamayın bende ist. 19 mart 08:10 uçağındayım cam kenarı benim ama şimdiden söyleyeyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kry_Unl

quote:

Orijinalden alıntı: afu2

quote:

Selamlar,

beni de atlamayın bende ist. 19 mart 08:10 uçağındayım cam kenarı benim ama şimdiden söyleyeyim :D

Sonunda koltukları üçledik :D 18inde 20sinde gidenleri görünce tek mi gidiyorum acaba iyi oldu bu durum devrelerim

• Sevk tarihi:03 Şubat ise ve yol süresi 2 gün verildiyse 06 Şubat'ta mı teslim olunuyor bilen var mı?
  • bende 19-21 mart arası teslim olucam ama uçak biletinde kararsız kaldım 21 inde teslim olsak sıkıntı olur mu acep ?
  • eskisiyahvebeyaz E kullanıcısına yanıt
    sülüsü aldıktan sonra sana geleceğin yere göre yol izni verir, o süre zarfında birliğe teslim olman gerekiyor. erken teslimde sıkıntı olmaz da teslim tarihinden sonrası için ceza yeme durumun var. Mesela ben Balıkesir'den gelicem bana 2 gün yol veriyor sülüsü 17 sinde alıcam 19 unda teslim olacağım. Yol izni olarak sülüsü aldığın gün geçerli olmuyormuş öle bir duyumda var yani benim için örnek verecek olursa 17 sülüs aldım 20si teslim. Yalınız gidip de sülüsü martın 10 ununda alırsa teslim tarihi ilk sevk tarihi olur. buda e devlete göre 19 mart - trt duyurusuna göre 17 mart, tarihler konusunda kesin bir şey diyemeyeceğim için şubeye gidip görüşmen daha iyi olacaktır.
  • photographer45 P kullanıcısına yanıt
    kesin bir bilgim olmasa da aldığın gün sayılmıyor muş 1 gün yola 2 gün yol izni diyorlar, 2 gün yola 3 gün yol izini veriliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kry_Unl -- 28 Ocak 2014; 13:40:36 >
  • ymnvrdr kullanıcısına yanıt
    Bende ıstanbuldan gitcem de tarihler net belli değil ne yapacağımızı bilmiyorum ancak sülüs aldığımızda netleşir bana göre
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.