Şimdi Ara

(354. Dönem Şubat 2014)İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN / HATAY (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
8.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler zaman daralıyor. Saçma bir maceraya yelken açmak üzereyiz İç çamaşırı hangi renk götürelim siz karar verdiniz mi?
  • Merhabalar arkadaşlar,
    Oha diyeceksiniz belki ama siteye yeni üye oldum. İsmim Enes Yetiş. Tuzla'dan gidiyorum.
    İskenderun Deniz Üs Komutanlığı, Kısa Dönem Er. Muhafız. Sabiha Gökçen'den 20 Mart sabahı için bilet aldım.
    Giderken bir sırt çantası içinde kişisel eşyalar, iç çamaşırı, şampuan, diş fırçası traş bıçağı vs. yeterli çok fazla kıyafet filan alıp yük etmeyin orada her şeyi veriyorlar zaten. Çantayla gidip bavulla döneceğiz.
    Tanışıp görüşmek isterseniz: 05545173311.. 19 Marttan sonra aramayın açmam. Şimdiden hepimize hayırlı tezkereler.
  • arkadaşlar son 10 güne girdik bugün askerlik şubesine gittim başlasada kurtulsak artık diyerek içimden de inşallah ilk gün teslim ol derler dedim malum 50 gündür işkence yapıyoruz kendimize. şansıma 21 mart saat 13 dedi kadın :) hani okulda ders çalışmayıp sürekli ertelerdik ya gece calışıcam sabah erken kalkıcam falan sürekli erteliyorlar beni :) belli ki korkuyorlar benden. var mı sülüs alan devre arkadaşlarım :)
  • 22 Mart Saat:13:00

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar benim de teslimim 22 mart 13:00.

ulaşım konusunda bilgisi olan var mı, hatay havaalanından birliğe nasıl gidebiliriz?
  • Merhaba arkadaşlar bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum bugün sülüsümü aldım samsundan istediğim saatlerde uçak olmadığından dolayı otobüsle gideceğim iskenderuna

22 mart saat 13:00 da teslim olacağım inş.
  • iskenderunu beğenmeyen çok arkadaş olucak ama son olarak iskenderunu çok arıcaksınız yüzde 99 başka yere dağıtılıcak şimdiden kolay gelsin beyler siz geldiğinizde safak 45 kalır...Çanakkale Boğaz Komutanlığından herkese selam...
    Bu arada çok fazla eşya götürmeyin 25 günlük don atlet tıraş bıçağı kolonya temizlik malzemesi falan ilaç götürün hasta olucaksınız tedavi sıkıntı, yok beyaz don yok yeşilmiş hiç farketmez isterseniz baskılı götürün görünmesin yeter zaten sizi umursayan olmucak sıra beklemeye eğilip çömelmeye toplanmaya hazırlanın şimdiden, acemilik zordur ama güzeldir arkadaşlıklar çok güzel olur tadını çıkarın usta birliğiniz yüzde doksan sıkıntı olucak şimdiden kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Rico -- 13 Mart 2014; 11:44:24 >
  • 19'unda Ankara'dan gece 11:15 uçağı ile Hatay'a gidiyorum, gece bir akrabada kalıp 20'sinde teslim olacağım. Telefon götüreceğim yanımda fakat teslim olmadan önce kargo vs ile adrese tekrar göndereceğim umarım yakınlarda ptt kargo falan vardır :)

İç çamaşırı farketmiyor diyenler var ama kimisde kısa kollu yeşil atlet alın üstünüzce onla gezeceksiniz diyende var bakalım hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinavci_87 -- 14 Mart 2014; 4:29:44 >
  • cigostar C kullanıcısına yanıt
    sabah ucagında 5.30 da biz de bursadan bir arkadaşımla ordayız.
  • ALLAH izin verirse İSTANBUL dan 22 mart sabah 05:45 TYH uçağı ile ordayım...şimdiden herkese hayırlı teskereler ALLAH yardımcımız olsun...
  • iskenderunda kalanlarınız inanılmaz şanslı olacak bunu bilin

atarsa 79
  • Arkadaslar 22 mart 1 de teslimim 21 mart sabahina onceden bilet almistim mecbur gidecegim varmi icinizde 21 inde gidip 22 sinde teslim olmayi dusunen 21 sabah 5 30 sabiha gokcenden ucuyorum erken teslim olmanin bi avantaji olur mu sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amasra sahil güvenlik torunlar gelin artık da rahatlayalım şafak 50 :D
  • mayıs ta mı ustalığa katılacaksınız yoksa nisan sonunda mı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.