Şimdi Ara

(354. Dönem Şubat 2014)İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN / HATAY (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
8.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar...Bende İstanbul'dayım...Sabiha Gökçen'den Hatay'a gidişim 19.03.2014 saat 08:10 Pegasus Havayolları...:) okuduğum mesajlarda da aynı uçakta olacağım arkadaşlar var...tanışalım,facebook sayfanıza katılım isteği yolladım...Kadir Ergün-İstanbul Pendik'ten
  • Ben Cihan 21 mart sabah 5te sabihadan bineceğim beraber gideceğimiz arkadaşlar var ise şayet 5542699629 numaram ulaşabilirler.yabancı yere gidiyoruz en nihayetinde birlikte olmakta fayda var. ne olacağı belli değil ezilmesin kimse haberleşelim mutlaka.
  • Pilot60 P kullanıcısına yanıt
    Devrem bende pendik yenişehir'den aynı uçakta gideceğiz dediğin gibi tanışabiliriz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende varım 21 mart sabah 5 uçağı pegasus ile gidenler arasında :)
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, diğer başlıkta yazdığım şeyi burada da belirteyim. Benim sevk durumum e-devlet üzerinden gözükmüyor şubeye gittim öğrendim, danışmadaki kadının da doğru dürüst birşey bildiği yok. Sonuç olarak İskenderun'a denizci olarak gideceğim kesin gibi yalnız neden turkiye.gov.tr'de bilgiler çıkmıyor anlamıyorum. Hayır burası Türkiye zaten aylardır işe giremiyorum bu dava yüzünden ve resmen uzun dönem askerlik yaptım, şimdi bir de sıkıntı çıkarsa çok fena olur.

Varmı e-devlet üzerinde sevk yerleri çıkmayan bir başkası daha ?

Bu arada ismim Mert 25 yaşındayım ve Bakırköy'de ikamet ediyorum. Diğer başlığı okuyup buluşarak gitme olayı beni çok heyecanlandırmıştı aynısını burada görünce sevindim. Bana göre askerlikteki en önemli şey ve en zor olan durum 6 ayını geçireceğin arkadaşlarındır, gerisi teferruat. Eğer bir buluşma ayarlarsanız, beni de dahil edin. İyi günler.

• cisto89 kullanıcısına yanıt
    Bende Pendikliyim...goruselim...:)

• Selamun aleyküm, öncelikle herkese şidmiden hayırlı tezkereler dilerim, Allah hepimize kolaylık versin..
    Eğitim BirliğiİSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Esas BirliğiİSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf MUHAFIZ

19-21 Mart tarihleri arasında İskenderun'da olacağım nasip olursa. İzmit ya da İstanbul'dan gelmeyi düşünüyorum. Gitmeden önce tanışıp birbirimizi tanıyalım ondan sonra gidelim diye düşünüyorum, orda yabancılık çekmeyiz en azından. sonuçta hepimiz aynı durumda olacağız. Benle aynı durumda olanlar, tanışmak isteyenler pm atabilir, ya da buraya yazabilir. Herkese hayırlı tezkereler..
  • Bende 21 Mart Sabah 05.35 Pegasus hava yolları Sabiha Gökçen
  • MERHABALAR DEVRELERİM. İSTANBUL'DA GÖREVLİ TÜRKÇECİYİM. KONYALIYIM. İSKENDERUN KISA DÖNEM MUHAFIZIM. SÜLÜSTE TESLİM OLMA TARİHİ 19 20 VEYA 21 MART YAZACAK DEĞİL Mİ? HENÜZ SÜLÜSÜ ALMADIK. E DEVLET ÇIKTISINA GÖRE KONUŞUYORUM.(19 BAŞLANGIÇ 21 BİTİŞ YAZIYOR.)
    BU ARADA BAKIRKÖY ASK. ŞUBEYİ ARADIM SÜLÜSÜ NE ZAMAN ALMAYA GELEYİM DİYE , 10 MART GİBİ GEL DEDİLER.
  • %80 iniz muhafız olacak. Muhafız olmak askerdeki yapılabilcek en sıkıcı görevlerden birisidir. Şansınız varsa günde 4 saat nöbet tutar yatarsınız. Onun dışında ustabirliğinizde ihtiyaca göre başka görevde alabilirsiniz..
  • Arkadaşlar Merhaba. Ben Eren Celepsoy. Ben de mart döneminde iskenderuna kısa dönem er (sahil güvenlik) olarak gidiyorum. Usta birliğim henüz belli değil. 19 mart günü sabah uçağına biletimi aldım. İstanbul'dan geliyorum. Şimdiden sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. :)
  • Herkese tekrar selam, askeri şubeden sülüsünü alan var mı? Ne zaman almaya başlayabileceğiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnc kullanıcısına yanıt
    önümüzdeki pazartesinden itibaren almaya başlayacağız tertip.

hadi arkadaşlar şurayı hareketlendirelim kaldı 14 gün var mı heyecan neler yapıyorsunuz malzeme falan aldınız mı?
  • burakmyb B kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum cevap için. Ben de heyecan yok da uyku problemi başladı, belki de ister istemez heyecan yapıyorumdur ondan da olabilir her ne kadar yok desem de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende heyecandan ziyade pişmanlık var. önceki celp gitseydim keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 4 Mart 2014; 14:44:11 >
  • bende sıkıldım artık beklemekten gelse de gitsek diyorum niyeyse. kaldı 14 günümüz
  • $ 89
    Kızmayın ama :)

• kardeşler selamun aleyküm aynı yerde askerlik yapıcaz 24 ocaktan sonra şubeye gidip herhangi bir yoklama yapmamız gerek mi e devletten su an gideceğim yeri göremiyorum .
  • Eğitim BirliğiİSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Esas BirliğiİSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf MUHAFIZ
    arkadaşlar merhaba ismim tuğrul bende sizinle olucam mart itibariyle .İstanbul bakırköyden gelicem iskenderuna gitmeden tanışalım
  • Arkadaşlar malesef boşuna sözleşiyorsunuz.İskenderun deniz er eğitim alayı 5bin kişiyi bulur.Birbirinizi kapıdan sonra bulmanız pek mümkün olmayacak gibi duruyor.Ama yinede sözleşin belki işe yarar :D

19 mart sabahı teslimim.Bir arkadaşın yazdığı gibi kasım celbini saçma sapan başvuru tarihlerinden dolayı 26 ağustosta gittiğimde şubeye 10 günle kaçırdığımı öğrendim.Ve malumunuz iş durumu bir turlu rayına oturamadı.Kariyer planı olmuyor.Arkadaşın dediği gibi uzun dönem asker oldum resmen beklemekten psikolojim bozuldu :D

İskenderuna gittiğinizde kesinlikle İskenderun belediyesi tarafına gidip EFES yada KIRMIZI dönerden 1 tane yuvarlayın şimdiye kadar döner yemediğinizi farkedeceksiniz. Bitarafına güvenen arkadaşlar KIRMIZIDAN psikopat acılı da yiyebilir:)

Not:Adanada yaşıyorum ama iskenderunluyum.Öğrenmek istediğiniz birşey varsa mesaj kutumu patlatabilirsiniz :) Şehir , yer yön , birlik vs vs elimden geldiğince yardımcı olurum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.