Şimdi Ara

(354. Dönem Şubat 2014)İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN / HATAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
8.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu başlık altında haberleşelim, gitmeden kaynaşalım diye bu başlığı açmış bulunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun

Facebook grubumuz :https://www.facebook.com/groups/576374632437876/

(353. Dönem Kasım 2013) dönemi için link :http://forum.donanimhaber.com/m_83051630/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afu2 -- 27 Ocak 2014; 1:57:13 >

• Selamlar,
    Benim de acemilik iskenderun muhafız olarak. İzmirde yaşıyorum. Diğer başlıkta uçak bileti aldığını söylemişsin, neye göre aldın acaba? hangi gün teslim olacağımız belli mi. Birde sülüs müdür nedir onu ne zaman gidip almamız gerekiyor.
  • Evet devrelerim. İlk mesajda benden olsun

19 Mart- 21 Mart tarihleri arasında birliğimize katılmamız gerekiyor. Ben 19 Martta katılmayı düşünüyorum. Bunun için Pegasusdan İstanbul Sabiha Gökçen - Hatay için uçak bileti aldım. 19 Mart 8.10 kalkış 9.50 varış şeklinde.

Aynı gün aynı saatlerde gittiğimizde aynı bölüğe düşme şansımız da varmış. Bunun için ortak hareket edersek daha iyi olur diye düşünüyorum. En azından aynı gün gelecek arkadaşlarla nizamiyenin kapısında buluşup o şekilde içeri girebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afu2 -- 27 Ocak 2014; 2:21:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_black

Selamlar,
    Benim de acemilik iskenderun muhafız olarak. İzmirde yaşıyorum. Diğer başlıkta uçak bileti aldığını söylemişsin, neye göre aldın acaba? hangi gün teslim olacağımız belli mi. Birde sülüs müdür nedir onu ne zaman gidip almamız gerekiyor.

Devrem selam,

Ben İstanbul-Hatay için e-devlette yazan tarihlere göre aldım. Sülüs olayını da sanırım bir hafta kala almamız gerekecek.Şubeyi arayıp o konuyu da yarın netleştiririz. Benimde bu yönde kesin bir bilgim yok şu an için ama birliğe katılmamız 19-21 Mart tarihlerinde olacak diye düşünüyorum. Bilet fiyatları ucuzken aldım, en kötü ihtimalle bileti yakarım

• devrelerim merhaba ben mustafa sametoğlu tanışmak istedim şubat 2 ile 5 akşam 6 arasında teslim olmamı yazıyor iskenderun denizci üst eğitim alay komutanlığı eğer aynı tarihlerde gidecek arkadaşlar varsa yada oraya geldiğinde adımı duydugunda kesinlikle yanıma gelsin :)
  • Bu da facebook grubumuz devrelerim, 45 kişiyiz şu an

https://www.facebook.com/groups/576374632437876/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaled89

Bu da facebook grubumuz devrelerim, 45 kişiyiz şu an

Hemen ekleyeyim ilk mesaja
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: afu2

quote:

Bu da facebook grubumuz devrelerim, 45 kişiyiz şu an

Hemen ekleyeyim ilk mesaja

Alıntıları Göster
    kardeşlerim şubatda gidenler varmı aranızda benım gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa sametoğlu

kardeşlerim şubatda gidenler varmı aranızda benım gibi

Benim gördüğüm kadarıyla ben de dahil olmak üzere birçok kişi 19-21 Mart arasında kısa dönem er olarak gidecek. Sizin sınıflandırmanızda kısa dönem er mi?
  • afu2 kullanıcısına yanıt
    merhaba devrem :) şubatda giden varmı aranızda :) tertibim varmı :)
  • ben uzun dönem er olarak gidiyorum devrem o yüzden şubat 3 yada 4 de teslim olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa sametoğlu

ben uzun dönem er olarak gidiyorum devrem o yüzden şubat 3 yada 4 de teslim olacağım
    Devrelerim selamlar,

Adım Koray, yaş 28 İskenderun'a yolculuk ise Balıkesir'den. 19 Mart için Pegasus'tan sabah 08:10 bileti de almış bulunmaktayım. Aranızda hava yolunu tercih edecek arkadaşlar var ise şimdiden almanızı öneririm.

Fiyatları oldukça uygun. Tabi birde toplu olarak hareket edersek nereye düştüm ben modunu daha hafif geçirmemize neden olabilir diye düşüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kry_Unl

Devrelerim selamlar,

Adım Koray, yaş 28 İskenderun'a yolculuk ise Balıkesir'den. 19 Mart için Pegasus'tan sabah 08:10 bileti de almış bulunmaktayım. Aranızda hava yolunu tercih edecek arkadaşlar var ise şimdiden almanızı öneririm.

Fiyatları oldukça uygun. Tabi birde toplu olarak hareket edersek nereye düştüm ben modunu daha hafif geçirmemize neden olabilir diye düşüyorum

Alıntıları Göster
    Sülüsünüzde yazan tarihte teslim olmanız gerekiyor diye biliyorum arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jet lag

Sülüsünüzde yazan tarihte teslim olmanız gerekiyor diye biliyorum arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    cümleten merhaba herkese hayırlı olsun şimdiden.

bende mart ayında sahil güvenlik muhafız er olarak katılacağım. kimler sahil güvenlik parmaklar kalksın bakalım

2. konu bilet alan arkadaşlar e-devlette 19-21 mart yazıyor diye istediğiniz zaman teslim olamazsınız maalesef. 5000 kişilik alaya gideceksiniz herkes son güne bıraksa durum ne olur düşündünüz mü?

ordumuz düşünmüş ki sülüslerde hangi gün hatta hangi saatte teslim olacağımız dahi yazıyor. bundan dolayı özellikle ilk güne bilet alanlar son güne kalırsa iki günlük otel parasını hazırlasınlar :))

ya da şansına ilk güne çıkarsa ona bir şey diyemem ama bundan sonra bilet alacak arkadaşlar sülüsü beklemekte fayda var. sahil güvenlik ile ilgili ben çok az bilgi bulabildim.

var mı aranızda birşeyler bilenler

• quote:

Orijinalden alıntı: burakmyb

cümleten merhaba herkese hayırlı olsun şimdiden.

bende mart ayında sahil güvenlik muhafız er olarak katılacağım. kimler sahil güvenlik parmaklar kalksın bakalım

2. konu bilet alan arkadaşlar e-devlette 19-21 mart yazıyor diye istediğiniz zaman teslim olamazsınız maalesef. 5000 kişilik alaya gideceksiniz herkes son güne bıraksa durum ne olur düşündünüz mü?

ordumuz düşünmüş ki sülüslerde hangi gün hatta hangi saatte teslim olacağımız dahi yazıyor. bundan dolayı özellikle ilk güne bilet alanlar son güne kalırsa iki günlük otel parasını hazırlasınlar :))

ya da şansına ilk güne çıkarsa ona bir şey diyemem ama bundan sonra bilet alacak arkadaşlar sülüsü beklemekte fayda var. sahil güvenlik ile ilgili ben çok az bilgi bulabildim.

var mı aranızda birşeyler bilenler

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,
    adım Cüneyt birliğe bende kısadönem er olarak 19-21 martda katılacağım, gebze de ikamet ediyorum, facebook grup aktif değil mi sayfa bulunamadı hatası alıyorum.
    hepimiz hakkında hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yifcike

Merhaba arkadaşlar,
    adım Cüneyt birliğe bende kısadönem er olarak 19-21 martda katılacağım, gebze de ikamet ediyorum, facebook grup aktif değil mi sayfa bulunamadı hatası alıyorum.
    hepimiz hakkında hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    bende eskisehir'den devrelerim. muhafiz kisa donem ve sahil guvenlik ve martta gidiyorum
  • yifcike Y kullanıcısına yanıt
    facebook grubu aktif devrem bi sorun yok
  • quote:

facebook grubu aktif devrem bi sorun yok
    Devreler selam, izmir civarlarından gidecek olan arkadaşlar var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganigooo

Devreler selam, izmir civarlarından gidecek olan arkadaşlar var mıdır ?

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba,, Öncelikle hayırlı olsun hepimize :)

Kısa dönem er sınıf: muhafız olarak gidiyorum bende..

Ankara'dan gideceğim İskenderuna.. Şubeyle görüştüm bugün, sülüsler 10 gün önceden alınabilecekmiş,, 19-21 mart arasında da teslim olunacak..

• burakmyb B kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan bir an heyecan yaptık aldık bileti sülüste son gün teslim çıkarsa da gidip beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok diğer türlüde 15 saat yol (molalar hariç die düşünüyorum) gideceğimi düşününce erken gidip beklemek kabullenilebilirdi gibi geliyor. Tabi yol durumu daha farklı olanlar için sülüs beklemeleri çok daha iyi olacaktır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.