Şimdi Ara

(354. Dönem Şubat 2014)İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN / HATAY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
8.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de hayırlısıyla mart ayında muhafız sınıfı olarak İskenderun'dayım.Facebook'tan gruba katılma isteği yolladım.Nedir son durumumuz:)
  • merhaba arkadaşlar,
    Ben saw havalimanından 20.03tarih ve 18:00 uçağına bilet aldım, varmı aynı uçakta devrem?
  • Misafir agirliyoruz, bir tup olmadi. Hepimize hayirli olsun. Ya biz hepimiz muhafiz mi gidecegiz. Birde herhalde sizde de esas ile egitim yeri ayni degil mi? Bu esas ustaligi gosteriyor mu acaba?
  • ankaradan hataya gelecek olan var mı beyler
  • Devrelerim merhaba
    Bende mart ayında muhafız sınıfı olarak iskenderundayım
    Ankaradan gidecek arkadaşlarla tanışabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zfr.06 -- 29 Ocak 2014; 1:38:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zfr.06

Devrelerim merhaba
    Bende mart ayında muhafız sınıfı olarak iskenderundayım
    Ankaradan gidecek arkadaşlarla tanışabiliriz

Twitter'dan takipleştik ama sonra sesimiz soluğumuz kesildi şöyle güzel bir havada Ankaralılarla buluşma ayarlayalım. Daha gitmeye var gerçi...
  • afu2 kullanıcısına yanıt
    Güzel oldu bu:))

Benim bir sorum olacak. İşten istifa edebilmek için sevk kağıdını almam gerekiyor. Mart dönemi için ne zaman alabiliyoruz sevki?
  • digitally D kullanıcısına yanıt
    Mart dönemi için 10 gün önceden sülüsü alabiliyoruz devrem :)

18 ine kadar çalışabilirsin istersen sıkıntı yok,, ama dediğim gibi yani 10 marttan sonra yaklaşık sülüsü alırsın istifa edersin sonra ben öyle yapacağım :)
  • AyhanG A kullanıcısına yanıt
    10 gün önce derken neyden 10 gün önce :) Tam bir tarih var mı mart dönemlerinin sülüs alması için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben eskisehir'deyim ama ankaradan ucakla gitmeyi dusunuyorum. siz hangi gune alicaksaniz bileti ayni tarihe alalim.

@trk36 @zfr.06
  • Jet lag kullanıcısına yanıt
    Evet öyle oldu gitmeden önce birgün buluşma ayarlayalım.
  • abdulalim A kullanıcısına yanıt
    Sülüsümü henüz almadım şuanda alabilyormuyuz askerlik şube yoğunluktan ulaşılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zfr.06

Sülüsümü henüz almadım şuanda alabilyormuyuz askerlik şube yoğunluktan ulaşılamıyor.

sevki 19 mart olanlar icin son 10 gun kala alinmaya baslicakmis sulusler
  • Çok az bahriyeli var anlaşılan konu çok ağır kaldı 7gün

arkadaşlar bende 19 mart 08:10 sabiha gökçen-hatay uçağındayım (İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN / HATAY)gitmeden önce müsait zamanınızda toplanalım tanışalım sizlere uygunsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cisto89 -- 30 Ocak 2014; 16:16:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, benim de iskenderun kısa dönem muhafız.
    bilecikteyim, ankaradan uçakla gitmeyi düşünüyorum. ankaradan gidecek arkdaşlar, ne zaman hangi seferle gidecekleri belli olduğunda paylaşırlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cisto89

arkadaşlar bende 19 mart 08:10 sabiha gökçen-hatay uçağındayım (İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN / HATAY)gitmeden önce müsait zamanınızda toplanalım tanışalım sizlere uygunsa

Olur tabi devrem neden olmasın. Seninle beraber toplamda 4 kişi olduk sanırım
    Tamamdır devrem ben artık her zaman müsaitim ne zaman isterseniz bi planlama yaparız ona göre buluşuruz

• Ben ankaradan uçakla gitmeyi düşünüyorum fakat hangi güne bilet alsam bilemedim sülüs çıkmasını bekleyim diyorum ama bu sefer uçak biletleri çok pahalanacak. Ne yapsam bilemedim.

Kısaca Ankaradan uçak bileti alan var mı ?Aldıysa neye göre aldı
  • Hayırlı olsun arkadaşlar.

Terlik, yüz havlusu ve kişisel bakım ihtiyaçlarınızı ve bol bol telefon kartı götürmeyi unutmayın. Kantinde sıra çok olur alamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.