Şimdi Ara

35k-45k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralaması bu aralıkta olanlar ne tercih etmeyi düşünüyor? Mf için diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Mezuna bırakcam hocam
  • 30k mezun
  • 39 k gazi makine.Ne kadar istemesemde en iyi tercih bu olacaktır herhalde

• 35k mf3 kararsizim zaten mezundum

• quote:

Orijinalden alıntı: King floyd

35k mf3 kararsizim zaten mezundum

Benim de öyle ya. Mezundum. Ne yapsam bilmiyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15k Hukuk
    9 yıl önce açıldı
    100k sayısal
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearge60

39 k gazi makine.Ne kadar istemesemde en iyi tercih bu olacaktır herhalde

En mantıklısı gibi duruyor dediğin gibi. Ama mezun değilsen bir sene daha denenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haxron

Mezuna bırakcam hocam

Mezun senem olmasaydı ben de tekrar kalmayı düşünebilirdim. Ama bu durumda bir seneyi daha kaldırma düşüncesi zor geliyor

• Başka var mı? Mf3ten tercih edecek olan?

• UP

• quote:

Orijinalden alıntı: xybilinmeyenz

Mezun. Mf4 36k. Kararsiz. Gebze makine neden olmasin

Orada tanıdığım biri vardı o bölümü okuyan. Bölümünden memnundu hocam

• Haklısın hocam 35-45 araliginda olsaydim mezun senemde eczacilik yazardim buyuk ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: xybilinmeyenz

Mezun. Mf4 36k. Kararsiz. Gebze makine neden olmasin

Gebze Makine lisansı daha bu sene açılacak. Öğrenci sayısı bulur mu bilmiyorum öğrenci alacak kadar.

Mimarlık ve Bilgisayar mühendisliği iyidir

bu arada üstte arkadaş iyi sallamış okuyan tanıdığı varmış daha bölüm bu sene açılıyor nereye tanıdığın var.

https://forum.donanimhaber.com/gebze-teknik-universitesi-dusunen-arkadaslara-yardim-edebilirim--127602365-2

• quote:

Haklısın hocam 35-45 araliginda olsaydim mezun senemde eczacilik yazardim buyuk ihtimal

Eczacılık daha bu arkadaşlar bölümlerini bitirmeden ölü bir meslek olacak niye insanları yalan yanlış yönlendiriyorsunuz.

Eczacı kaynıyor , eczaneler daha az insan çalıştırmaya başladı , makineleşmeden dolayı dahada işleri kolay o yüzden insan gücüne o kadar ihtiyaç duymuyorlar.

eczacılık yazmayın sakın.

bakkal gibi oturursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Haklısın hocam 35-45 araliginda olsaydim mezun senemde eczacilik yazardim buyuk ihtimal

Eczacılık daha bu arkadaşlar bölümlerini bitirmeden ölü bir meslek olacak niye insanları yalan yanlış yönlendiriyorsunuz.

Eczacı kaynıyor , eczaneler daha az insan çalıştırmaya başladı , makineleşmeden dolayı dahada işleri kolay o yüzden insan gücüne o kadar ihtiyaç duymuyorlar.

bakkal gibi oturursunuz

Sagdan soldan duyduklarinizi burda satmayin.Ankara Istanbul gibi buyuk sehirleri bilmem ama benim yasadigim sehirde eczaneler carsida l.su an oturdugum yerin etrafinda hic eczane yok.eczaneye ihtiyacim oldugunda toplu tasima kullanmam gerekiyor.Dedigim gibi buyuk sehirleri bilmem oralarda gercekten kayniyo olabilir.Zaten bir yonlendirme yapmadim o siralama gelse mezun senemde eczacilik yazardim dedim.

• quote:

quote:

quote:

bakkal gibi oturursunuz

Sagdan soldan duyduklarinizi burda satmayin.Ankara Istanbul gibi buyuk sehirleri bilmem ama benim yasadigim sehirde eczaneler carsida l.su an oturdugum yerin etrafinda hic eczane yok.eczaneye ihtiyacim oldugunda toplu tasima kullanmam gerekiyor.Dedigim gibi buyuk sehirleri bilmem oralarda gercekten kayniyo olabilir.Zaten bir yonlendirme yapmadim o siralama gelse mezun senemde eczacilik yazardim dedim.

Sağdan soldan duyduğum değil kendi arkadaşlarımdan ve çevremden gözlemlediğim şeyler bunlar. Evet istanbul için konuştum.

Ki istanbulda üniversite okuyup kaç kişi gidip bütün hayatını anadoluda eczanede geçirir orası makul.

burada bakkaldan çok eczane var. Yakında marketler barkodunu okutup ilaç satarsa eczaneler ne yapacak merak ediyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

bakkal gibi oturursunuz

Sağdan soldan duyduğum değil kendi arkadaşlarımdan ve çevremden gözlemlediğim şeyler bunlar. Evet istanbul için konuştum.

Ki istanbulda üniversite okuyup kaç kişi gidip bütün hayatını anadoluda eczanede geçirir orası makul.

burada bakkaldan çok eczane var. Yakında marketler barkodunu okutup ilaç satarsa eczaneler ne yapacak merak ediyorum

Sagdan soldan duyduklarinizi sattiginiz son cumle ile belli.ornegin bugun xanax adli ilaci bir profesor yazmassa eczaneden alamassin ve siz diyorsunuz ki bu ilac barkodlarla marketlerde satilacak.Bunun neresi akla mantiga yatiyor ? Istanbul Ankara gibi sehirler icin dediklerize katiliyorum ama diger sehirler icin yapilabilecek bir meslek.

• Eczacılığın bittiğini düşünmüyorum.Eczacılık, eczane eczacılığından ibaret değil ki zaten bu bile bitmiş değil orası ayrı.Dha bugün ais e girdiğimde EUS başvurularının başladığını gördüm.Mesleğini gerçekleştirmek isteyen biri için kapılar her zaman açıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.