Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben de Ağustos celbi için başvuru yapacağım. Ben şu an yüksek lisans yapıyorum Haziran'da mezun olacağım aynı ay içerisinde de mezuniyet işlemlerini yapıyor okulum. Ben yüksek lisans mezuniyet belgemi de askerlik şubesine vermek istiyorum haziranın sonuna doğru elimde olur evrak bunu verebilmem mümkün mü acaba bilgisi olan var mı ?
  • asameti kullanıcısına yanıt
    Ağustos celbi için 31 mayıs'a kadar başvurma süreniz var. Başvuruya giderken bu konuyu da sorun. Başvurduktan sonra 1-30 haziran arasında sevk öncesi hazırlık işlemleri için yine askerlik şubesine gitmeniz gerekirse yüksek lisans belgesini de verirsiniz kabul ederlerse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragen

Ağustos celbi için 31 mayıs'a kadar başvurma süreniz var. Başvuruya giderken bu konuyu da sorun. Başvurduktan sonra 1-30 haziran arasında sevk öncesi hazırlık işlemleri için yine askerlik şubesine gitmeniz gerekirse yüksek lisans belgesini de verirsiniz kabul ederlerse.

Teşekkür ederim cevap için. Sorarım artık gittiğim zaman. (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek subaylik disardan gorundugu gibi iyi birsey degil arkadaslar, kamuflaji giydigin surece senden ust rutbeliler varsa egolarini tatmin etmenin pesindeler hepsi. Düstügün birlige gore değişebilir tabi ama ben 357. Dönem meslekci olarak gorev yapiyorum burda durumlar iyi degil. Ben yedek subaylik istemedigim halde uzun donem olarak gorev yapiyorum.

• devre kaybıyım ve ağustos celbinde gitmek istiyorum ağustosta gidenler ne zaman gidicen ona göre 1 gün öncesinden tecili bozup gidiceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

devre kaybıyım ve ağustos celbinde gitmek istiyorum ağustosta gidenler ne zaman gidicen ona göre 1 gün öncesinden tecili bozup gidiceğim

31 Mayısa kadar başvurursan Ağustosta gidersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

quote:

devre kaybıyım ve ağustos celbinde gitmek istiyorum ağustosta gidenler ne zaman gidicen ona göre 1 gün öncesinden tecili bozup gidiceğim

bugün başvursam yarın askerim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

quote:

bugün başvursam yarın askerim

Sen uzun dönemmişsin evt doğru sizde öyle oluyor. Bu konu altında genellikle 360 kısa dönemler var seni de öyle zannettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 13 Nisan 2015; 21:14:09 >
  • Arkadaşlar başvururken transkript aslı kesin isteniyor mu? Kıbrıs'ta bir üniversiteden mezunum , geçici mezuniyet belgem var fakat transkript aslı yok. Aslını almak içinde gidip gelmek çok zor şuanda benim için. Fax veya scan etsek iş görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

Arkadaşlar başvururken transkript aslı kesin isteniyor mu? Kıbrıs'ta bir üniversiteden mezunum , geçici mezuniyet belgem var fakat transkript aslı yok. Aslını almak içinde gidip gelmek çok zor şuanda benim için. Fax veya scan etsek iş görür mü?

Fotokopisi yeterli olur sanırım. Bende aslı ve fotokopileri vardı. Memur aslına baktı sadece ama fotokopilerini aldı.

• Herkese selamlar arkadaşlar,,bedelli vurdu vuracak derken maalesef vurmadı ve ağustosta yolculuk göründü :) herkes için hayırlısı olsun.İnş buradan aynı yere düşen arkadaslıklar kurulur da orada yalnızlık cekmeyız :)
  • Bugün itibariyle tecilimi bozdurdum Ağustos ta gidiyorum ben de. Transkript ve kimliğinizi istiyorlar işlem için. Yedek subaylık ve komandoluk istemiyorum ama yabancı dil belgemin olup olmadığı soruldu- dil belgem var ama yanımda değildi eğer istersen getir sonra dendi. Acaba yabancı dil belgemi götürmemin bana bir faydası olabilir mi ? kısa dönem istiyorum kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laneth99

Bugün itibariyle tecilimi bozdurdum Ağustos ta gidiyorum ben de. Transkript ve kimliğinizi istiyorlar işlem için. Yedek subaylık ve komandoluk istemiyorum ama yabancı dil belgemin olup olmadığı soruldu- dil belgem var ama yanımda değildi eğer istersen getir sonra dendi. Acaba yabancı dil belgemi götürmemin bana bir faydası olabilir mi ? kısa dönem istiyorum kesinlikle.

Hayırlı olsun :) kısa dönem istiyorsan boşver götürme bi faydası olacağını sanmam sana. Ne mezunusun mühendislik felan okuduysan uzun dönem vurabilir yalnız :)

• uluslararası ilişkiler mezunuyum, babam da götür dil belgeni yabancı dilin kullanıldığı rahat bi yere verebilirler diyor , acaba sadece yedek subay şansını mı artırıyor dil ?
  • Mayıs celbine gitmeye hazırlanırken, Kasım celbinde buldum kendimi. Kütüğe dayalı sistemin kurbanı olduk. Mayıs celbi açıklanmadan önce sözde kesin gidiyordum. Ayın 8'inde aldığım yanıt üzerine Bimer ve Cumhurbaşkanlığı Makamına sorunumu belirten uzunca anlamlı bir yazı yazdım. Bugün cevaplamışlar. Bu celp dönemi açıklanmasaydı gidebileceğini, şayet yerler ve kişiler belli olduğundan Ağustos celbinde silah altına alınacağım belirtiliyor. En azından Kasım celbi öncesine kaldık. Yeniden işim düşermi bilinmez. Birdaha askerlik şubesine güvenip bir işe kalkışmak yerine soruşturmak ders oldu bana. Kısaca geç ve güç oldu. Beklentim 358'di ama 360.Döneme adımızı yazdırdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: laneth99

uluslararası ilişkiler mezunuyum, babam da götür dil belgeni yabancı dilin kullanıldığı rahat bi yere verebilirler diyor , acaba sadece yedek subay şansını mı artırıyor dil ?

Yabancı dilinin olması senin daha bir rahat yere düşmeni sağlamaz. Nereye düşeceğin tamamen şans işi. Dil bilgin anca yedek subaylık için yarar sağlar ki onu da istemiyorsun sen.

• dragen kullanıcısına yanıt
    Selam, benim de İngilizcem var ama YDS belgem yok. Sertifika kabul ederler mi bu konu hakkında bilgin var mı acaba ?
  • asameti kullanıcısına yanıt
    Belge yoksa işe yaramaz.
  • Bende 3 martta tecil etmistim, is buluyoruz askerlik tecil yetmiyor diyorlar. Girecegim islerde belli ki gelip gecici kalacak bana hep kadrolu eleman degil de gelip gecici gozuyle bakacaklar, kiz arkadas durumlarida etken oldu bende bozdurup agustos da gitmek istiyorum bu konu yararli olmus erkenden acilmasi bende tam tecil bozma tarihi islemlerini sorucaktim :)

Transkript de ekstra imza gibi seylere gerek yok dimi ogrenci islerinden cikarip vermem yeticek bende finans mezunuyum kisa cikar diye umut ediyorum,

Herkes umarim rahat guzel sekilde yapar sevdiklerinin yanina sag salim doner :)

• mltfeyzo M kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle tahmin ettim. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.