Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mre06

quote:

Orijinalden alıntı: dragen
    Hayırlı olsun. Yedek subay olma ihtimalin yüksek mühendislik okuduğun için ama garantisi yok tabi ki. Hangi dönemde ne kadar yedek subay olacağı şans işi bence. Bu dönem az yedek subay alalım bir daha ki dönem çok alırız mantığı yoktur sanırım.

eyvallah kardeş cevap için. Herkesin gönlünce olsun en iyisi. Yerler ne zaman açıklanıyor biliyor musun?

24 kasım diye demişlerdi bana şubeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivelda

quote:

Orijinalden alıntı: mre06

quote:

Orijinalden alıntı: dragen
    Hayırlı olsun. Yedek subay olma ihtimalin yüksek mühendislik okuduğun için ama garantisi yok tabi ki. Hangi dönemde ne kadar yedek subay olacağı şans işi bence. Bu dönem az yedek subay alalım bir daha ki dönem çok alırız mantığı yoktur sanırım.

eyvallah kardeş cevap için. Herkesin gönlünce olsun en iyisi. Yerler ne zaman açıklanıyor biliyor musun?

24 kasım diye demişlerdi bana şubeden

Kafa gitti kasım yazdık.. pardon temmuz olacak şubeden bana 24 temmuz demişlerdi kardeşim

• Bana da temmuzun son haftasına yakın açıklanır demişlerdi. 23-24 temmuz gibi açıklanır muhtemelen. Hayırlısı bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragen -- 30 Nisan 2015; 12:10:34 >
  • Kısa dönem askerlik 4 aya düşecekmiş diye haberler okudum. Sizce aslı astarı var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asameti

Kısa dönem askerlik 4 aya düşecekmiş diye haberler okudum. Sizce aslı astarı var mıdır ?

Biraz interneti gezdim de 2010'dan beri aynı muhabbet dönüyor, tüm haberler birbirine karışmış.
  • Arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz.

Bölüm: Beden Eğitimi Öğretmeni
    Not: 3.00 / 4
    Komando: Hayır
    Y. Subay: Evet
  • asameti kullanıcısına yanıt
    bi ara nette öle bi haber vardı.ama resmi bi açıklama yok.
  • Arkadaşlar kafamda doğuştan kalma küçük bir iz var bu durum yedek subaylığı etkiler mi ?
  • Arkadaşlar kısmet olursa ben de Ağustos'ta gitmek için tecili bozdurucam. Celp grubu neye göre belirleniyor bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDifference21

Arkadaşlar kısmet olursa ben de Ağustos'ta gitmek için tecili bozdurucam. Celp grubu neye göre belirleniyor bilgisi olan var mı?

Hocam başvurduğun zamana göre belli oluyor.. Mesela 15 şubattan 15-mayısa kadar başvuranlar ağustos celbinde gidiyor 15 mayıs-15ağustosa kadar başvuranlar kasımda gidiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: manivelda

quote:

Arkadaşlar kısmet olursa ben de Ağustos'ta gitmek için tecili bozdurucam. Celp grubu neye göre belirleniyor bilgisi olan var mı?

Hocam başvurduğun zamana göre belli oluyor.. Mesela 15 şubattan 15-mayısa kadar başvuranlar ağustos celbinde gidiyor 15 mayıs-15ağustosa kadar başvuranlar kasımda gidiyorlar

Ağustos için 31 mayıs son gün tarihler değişti.
    Asal da açıklamalar var.
  • Herkese selamlar tertipler. Şu an öğretmenlik yapıyorum, normalde kasım celbine dahilim ama bozdurup ağustos celbinde gitmeyi düşünüyorum. Görev(öğretmenlik) belgesi götürmek gerekir mi acaba? Asker öğretmenler ya da öğretmenken başvuru yapanlar yardımcı olabilir mi?
  • Yavaş yavaş çoğalıyoruz. :) ilk mesajda ki formu dolduralım arkadaşlar.

30-31 Mayıs cumartesi pazar gününe denk geldiğinden Ağustos için son başvuru günü 29 mayıs cuma günü unutmayalım.

• Benim bahsettiğim durum Mayıs'tan önce tecilini bozdurup başvuru yapanlar Ağustos 1. Celp döneminde, Mayıs başından sonra başvuru yapanlar Eylül 2. Celp grubuna mı düşüyor? Bu konuda bilgisi olan var mı?

• quote:

Benim bahsettiğim durum Mayıs'tan önce tecilini bozdurup başvuru yapanlar Ağustos 1. Celp döneminde, Mayıs başından sonra başvuru yapanlar Eylül 2. Celp grubuna mı düşüyor? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Öyle bir kural yok kardeşim 1. ve ya 2. gruba düşmen tamamen şans işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Herkese selamlar tertipler. Şu an öğretmenlik yapıyorum, normalde kasım celbine dahilim ama bozdurup ağustos celbinde gitmeyi düşünüyorum. Görev(öğretmenlik) belgesi götürmek gerekir mi acaba? Asker öğretmenler ya da öğretmenken başvuru yapanlar yardımcı olabilir mi?

Tecil bozdurmaya giderken mebden öğretmenlik yaptığınıza daire görev belgesini götürmeniz gerekiyor ve öğretmen asteğmen olarak yapabilmek için öğretmenlikte adaylık süresini doldurmuş olmalısınız.
  • arkadaşlar ağustos celp dönemine tabiyim.31 hazirana kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor kağıtta.ben şimdi 15 mayısa kadar şubeye gitmem gerekirmi.yoksa 1 30 haziran arası gidip sevk öncesi hazırlık işlemleri yaptırmam yeterlimi.teşekkürler hepinizden allah razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa4461

arkadaşlar ağustos celp dönemine tabiyim.31 hazirana kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor kağıtta.ben şimdi 15 mayısa kadar şubeye gitmem gerekirmi.yoksa 1 30 haziran arası gidip sevk öncesi hazırlık işlemleri yaptırmam yeterlimi.teşekkürler hepinizden allah razı olsun

1-30 haziran arası uğra şubeye bence. Ben başvurmaya gittiğimde gelmene gerek yok dedi memur o tarihlerde ama bende verdikleri kağıtta 30 temmuza kadar sakınca yoktur yazıyor.

• Merhaba arkadaşlar bende bu dönem için başvurdum ve y.subay kısmını istemedim. Şimdi gidip bunu değiştirme ihtimalim var mı ? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreBngll

Merhaba arkadaşlar bende bu dönem için başvurdum ve y.subay kısmını istemedim. Şimdi gidip bunu değiştirme ihtimalim var mı ? Teşekkürler

1-30 haziran tarihleri arasında askerlik şubesine gidip değiştirebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.