Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en çok da Eğirdir Komando çıkmasından tırsıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Bende 3 martta tecil etmistim, is buluyoruz askerlik tecil yetmiyor diyorlar. Girecegim islerde belli ki gelip gecici kalacak bana hep kadrolu eleman degil de gelip gecici gozuyle bakacaklar, kiz arkadas durumlarida etken oldu bende bozdurup agustos da gitmek istiyorum bu konu yararli olmus erkenden acilmasi bende tam tecil bozma tarihi islemlerini sorucaktim :)

Transkript de ekstra imza gibi seylere gerek yok dimi ogrenci islerinden cikarip vermem yeticek bende finans mezunuyum kisa cikar diye umut ediyorum,

Herkes umarim rahat guzel sekilde yapar sevdiklerinin yanina sag salim doner :)

31 Mayıs'a kadar başvurma süren var Ağustos için. Transkript'e ekstradan imzaya gerek yok öğrenci işlerinden alacağın transkript zaten yeterli olacaktır. Diploman ve transkriptinin 2 şer fotokopisini çek asıllarıyla birlikte git şubeye. Kimliğinde yanında olsun tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de tecili bozdurup gitmek istiyorum fakat şuan çalışıyorum ve bu işte kalıcı olursam tecili devam ettirmek gibi bir fikrim var. Şuan 12.2016'ya kadar tecilim mevcut. Ben şimdi gidip ağustos için tecili bozdursam, dediğim gibi farklı durumlar olursa tekrar en son ne zamana kadar tecil ettirebilirim? Yani askerliğe şimdi yeşil ışık yakıp daha sonra ağustos gelmeden ne zamana kadar vazgeçebilirim?
  • Selam, şu anki yedek subay net maaşını bilen var mı? Doğu ile batı farklı oluyormuş. En az ve en çok miktarları söyleyebilirse çok makbule geçer. Forumları kurcaladım ama 2 sene öncesine ait maaşları buldum. Hesap kitap işinden anlayan bir arkadaş. en az şu kadar maaş alırsın, bu kadar çalışırsın, şu kadar tahmini harcarsın, diye bana bir öğüt verir mi lütfen? Borcum var, önümü göremiyorum. İşten alacağım para ile yedek subay parasını karşılaştırmam lazım net olarak. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomkarinca28

Selam, şu anki yedek subay net maaşını bilen var mı? Doğu ile batı farklı oluyormuş. En az ve en çok miktarları söyleyebilirse çok makbule geçer. Forumları kurcaladım ama 2 sene öncesine ait maaşları buldum. Hesap kitap işinden anlayan bir arkadaş. en az şu kadar maaş alırsın, bu kadar çalışırsın, şu kadar tahmini harcarsın, diye bana bir öğüt verir mi lütfen? Borcum var, önümü göremiyorum. İşten alacağım para ile yedek subay parasını karşılaştırmam lazım net olarak. Teşekkürler...

Batıda normal biryerde 2650 TL doğuda tek tazminat olan yerler 3500 TL çift tazminat olan yerlerde 4200 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 23 Nisan 2015; 12:47:49 >
  • Arkadaslar Merhaba 2013 spor akademisi ( besyo ) mezunuyum.Agustos 2015 celbinde askere gitmek icin mart ayinda basvuru yaptim gecen sene Agustos ayinda giden sinif arkadaslarimdan neredeyse tamami Yedek subay oldu... Besyo mezunu olanlar genelde Yedek subay olduklari soylendi bu dogrumudur ? Bu konuda bilgisi olanlar var ise yardimci olursa Sevinirim

• Bende tecilimi bozdurdum arkadaşlar Ağustos 2015 için Yedek Subay yada er olarak yapmak TSK nın ihtiyacına göre oluyomuş zannedersem ama ben yinede Yedek Subay olmak istiyorum dedim hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
    Bölüm:Elektrik-Elektronik Müh
    Y.S:Evet
    Komando:Hayır
    Y.Dil:Hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Ben de tecili bozdurup gitmek istiyorum fakat şuan çalışıyorum ve bu işte kalıcı olursam tecili devam ettirmek gibi bir fikrim var. Şuan 12.2016'ya kadar tecilim mevcut. Ben şimdi gidip ağustos için tecili bozdursam, dediğim gibi farklı durumlar olursa tekrar en son ne zamana kadar tecil ettirebilirim? Yani askerliğe şimdi yeşil ışık yakıp daha sonra ağustos gelmeden ne zamana kadar vazgeçebilirim?

En sonki tecil hakkına kadar tekrar tecil ettirebilirsin. Bende aynı senin gibi yaptım. Mart celbinde gidiyordum normalde. Sevk yerlerim bile belli olmuştu. Gittim tekrardan son tecil süreme kadar tecil ettirdi. Yani Ağustosa kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkonyali -- 24 Nisan 2015; 10:44:39 >
  • Arkadaşlar bende ağustos 2015 celbi için bugün tecilimi bozdurdum herkes için hayırlısı olsun.

Bölüm: kimya
    Yedek subay: evet
    Komando: hayır
    Yd: yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Mart ayında askerlik şubesine gidip Ağustos Celbi için başvuru yaptım. Bana bir askerlik durum belgesi verdiler üzerinde 1-30 haziran sevk tarihi yazıyor. Ne zaman askere giderim ve ne zaman belli olur gideceğim yer, cevaplarsanız sevinirim.
    Komando sorusuna hayır dedim. Yedek subay sorusunu sormadılar ama ilgili belgede YD.SB.ADAYI yazıyor.
  • mustafasari M kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla 24 temmuzda açıklanıyor çünkü bana askerlik şubesinde o şekilde söylendi.. Yedek Subay olmak istiyomusun diye soruyolar fakat evet dersen kesin yedek subay olacaksın diye birşey yok hayır dersende yedek subay olmayacaksın diye birşey yok.. Yedek subay olup olmyacağınTSK'nın ihtyacına göre diye biliyorum ben.. Fakat kriter ne dersen onun cevabıjı veremem.. 24 Temmuzda açıklandığında öğrenecez artık :) umarım soruna cevap verebilmişimdir

• manivelda M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler epey süre varmış.
  • Bölüm Endüstri Mühendisliği

Ortalama=3,67/4

Dil Yds=43,75

Y.S.=Evet

Komando=Hayır

Ağustos 2015 celp dönemi için tecilimi bozdurdum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :)
  • Ben de bugün işlemlerimi hallettim arkadaşlar. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.

Bölüm: Halkla İlişkiler ve Reklamcılık
    Ortalama: 3.90/4
    Ydk.Sb. : Hayır
    Komando : Hayır
    Yabancı Dil : Hayır

• bende bişey sormak istiyorum başvururken agustos celbi için komando hayır y.d evet yazdırdım.Y.d lık sansım yüksek olsun diye.Aama eğer yedek subay olamassam komando olmak isterdim nasıl olacak simdi? öneriniz nedir böylemi kalsın yoksa yedek subaylık sansım için komando yu hayır işaretledim öyle kalması daha mı iyi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: girice

bende bişey sormak istiyorum başvururken agustos celbi için komando hayır y.d evet yazdırdım.Y.d lık sansım yüksek olsun diye.Aama eğer yedek subay olamassam komando olmak isterdim nasıl olacak simdi? öneriniz nedir böylemi kalsın yoksa yedek subaylık sansım için komando yu hayır işaretledim öyle kalması daha mı iyi ..

1-30 Haziran arası sevk öncesi hazırlık işlemleri var. Dilersen bu tarihler arasında şubeye gidip komando olma tercihini evet olarak değiştirebilirsin.

• merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Ağustos celbi için başvurumu yaptım. 2 yıllık tecilimi bozdurdum. Endüstri Mühendisiyim ve yedek subay olarak görev almak istiyorum. Sizce şansım var mı? Sanki mayıs için çok az yedek subay alınmış, bu durum ağustosta da mı aynı şekilde olur sizce?

Yedek subay: Evet
    Lisans : Endüstri Mühendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mre06

merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Ağustos celbi için başvurumu yaptım. 2 yıllık tecilimi bozdurdum. Endüstri Mühendisiyim ve yedek subay olarak görev almak istiyorum. Sizce şansım var mı? Sanki mayıs için çok az yedek subay alınmış, bu durum ağustosta da mı aynı şekilde olur sizce?

Yedek subay: Evet
    Lisans : Endüstri Mühendisi

Hayırlı olsun. Yedek subay olma ihtimalin yüksek mühendislik okuduğun için ama garantisi yok tabi ki. Hangi dönemde ne kadar yedek subay olacağı şans işi bence. Bu dönem az yedek subay alalım bir daha ki dönem çok alırız mantığı yoktur sanırım.
  • Hayırlısı olsun hepinize arkadaşlar. Bende tecilimi bozdurdum bugün itibariyle ağustos celbi için.

Bölüm : İstatistik
    Yd.Sub. : Hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: dragen
    Hayırlı olsun. Yedek subay olma ihtimalin yüksek mühendislik okuduğun için ama garantisi yok tabi ki. Hangi dönemde ne kadar yedek subay olacağı şans işi bence. Bu dönem az yedek subay alalım bir daha ki dönem çok alırız mantığı yoktur sanırım.

eyvallah kardeş cevap için. Herkesin gönlünce olsun en iyisi. Yerler ne zaman açıklanıyor biliyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.