Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.224
Cevap
343
Favori
533.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun , en az 3 saat şarj sonrası kullanın.

• CounTRy678 kullanıcısına yanıt

Iki cihaz arasındaki en önemli ve temel fark pil kapasiteleri=bir kerede temizleyebildiği maksimum alan.

M2 ve halı eşya yoğunlu hakkında bilgi verirseniz yardımcı olmak isterim.

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam o zaman biraz daha beklicem takipte kalcam inşallah indirimli şekilde kalır
    Shermanın kendi s7 pro 4000 tl satılıyordu hepsiburada 3000 kadar düşmüştü tekrar bu fırsatı yakalarız inşallah
  • Arkadaşlar merhaba,

360 C50 süpürge satın aldım henüz kargo sürecinde ve bekliyorum. Evin odalarını ne şekilde süpürdüğü veya süpürme kalitesi hakkında merakım var, henüz eline geçen kullanan deneyimleyen oldu mu? Performansından memnun musunuz? Odalar arasında geçişi nasıl sağlıyor? Mobil uygulama ne kadar sağlıklı çalışıyor? Biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Net 175 m2 alan var 2 katlı olduğu için ama benim ilk robotum olduğu için ve daha cok alt katta kulanacağım için ikisininde yeteceğini düşüyorum. Eşya yoğunlu olarak çok eşyam olmadığını düşünüyorum ama herkese göre değiştiğinden
    Düz salan takımı yemek odası takımı ve yatak odası takımı bulunmakta ekstra olarak mutfakta küçük masam var. Halı olarak her odada halım var okuduğum kadarıyla robot rahat çalışsın diye onla beraber haraket etmemiz kontrol etmemiz gerekiyormuş bebek gibi :) o yüzden halınında sorun olcağını düşünmüyorum.
    Ekstra özelliklerini girmiyorum çünkü tam olarak nasıl bişey yaptığını temizlemeden anlayamıcam galiba ilginiz için teşekkürler

İlk s5 max yönelmiştim sonra 360 robotlarına bakmaya başladım s7 gördüm s5 max karşılığı s9 olduğu için s7 ve s9 arasında kaldım
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Belki halının kalınlığı-inceliği, belki daha yeni olduğu için daha tüylü olması vs de etkili olabilir. Benim kullandığım halılar eski , inceldiler havı vs yok.

• Tabii ki hocam bunlarda birer etken.

• Benim alet şarjda dururken ara ara charging diye uyarı veriyor normalmidir yoksa ben bir şeyi atladimmi?

• CounTRy678 kullanıcısına yanıt

İnşallah hocam burayı takipte kalın kim görürse tekrar satışı zaten hemen yazar.

• kaya26 K kullanıcısına yanıt

Tam sabitlediniz mi ? Normalde dememesi lazım. Arkasını duvara yaslayın yada çift taraflı bant ile sabitleyin.

Biraz önce abimin evinde aynı durum oldu süpürgelik yuvarlak olduğu için dock sırtını duvara veremedi robot yanaşınca geri doğru eğildi bu durumda oluyor olabilir. İlk mesajda dock uygulamam var ben o şekilde yaptım hiçbir sorun yok, 1 kere şarj oluyor diyor birdaha demiyor.

• Daha dün dip bucak temizlediğimiz evden sessiz modda haritalama yaparken topladığı pisliklere inanamadık utancımdan resim çekmedim büyük şükür sebebiymiş bu robotların varlığı çok net bu toz insanı öldürürdü ya

Ha ha ha...
    İnanın bana ilk robotunuzu ilk defa kullandığınızda herkes aynı utancı yaşıyor yıllardır.
    Güzel günlerde kullanınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbatuhan54

Arkadaşlar merhaba,

360 C50 süpürge satın aldım henüz kargo sürecinde ve bekliyorum. Evin odalarını ne şekilde süpürdüğü veya süpürme kalitesi hakkında merakım var, henüz eline geçen kullanan deneyimleyen oldu mu? Performansından memnun musunuz? Odalar arasında geçişi nasıl sağlıyor? Mobil uygulama ne kadar sağlıklı çalışıyor? Biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Herkes S7 almış sanırım :) Yok mu c50 alan? :)

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Sağol var ol abim benim, senin varlığın bizlere güven veriyor sayende bilgilendik robot sahibi olduk, utancıda yaşadık   Düzenli temizlik ile bu utançtan kurtulacağız inşallah  

• orkunbatuhan54 O kullanıcısına yanıt

C50 ciler yorumlarınızı bekliyoruz ilk olun hadi  

Yahu estafirullah, o ne biçim söz. Ben ne yaptım ki?
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

O nasıl söz abi ben ne yaptımı mı var onlarca beyin ütüleyen soruma yılmadan cevap verdin Ana Robot Süpürge konumuzdan sen ve senin gibi yardımsever değerli insanlar olmasa belkide hatalı tercihler yapıyoruz oluruz çoğumuz. Bu sebeple yaptığın paha biçilemez.

O sizin güzelliğiniz, eksik olmayın.
    Bi katkım olduysa ne mutlu bana.
  • S7 için programlı temizlikte sadece vakum yok, vakum+mop seçip mop aparatını takmazsak sıkıntı olur mu

• orkunbatuhan54 O kullanıcısına yanıt

Merhaba robotunuz hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın

Henüz c50 alan arkadaşlardan geri bildirim olmadı, neden ilk siz olmayasınız  

Şöyle bir video bırakayım hintli bir abimiz aksamlı ingilizcesi ile yorumlamış  fimir sahibi olurmusunuz.

İyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.