360 için (bildiğim) kadarı ile Modern tasrımlı tek robot, base bir model gibi görünsede 360 markasının standart dışına çıkıp bir çok markanın + özellikler deyip sürekli bir üst modele yönlendirmesi dışında, bir çok özelliği içinde barındırıyor. Modern tasarımın avantajları olarak; 510ml toz / 300ml su haznesine sahip Programlı temizlik/derin temizlik meşhur x2 :) / spot clean(S serilerinde olmayan, S serileri için gerekli mi? bence değil) Kenar temizlği (araştırıyorum sadece kenarları temizle geç mi? S serilerindeki gibi, göreve kenarları temizlemekten mi başlıyor?) Uzaktan IR kumanda App ile; tamizlik planlama/özelleştime Dört adet vakum modu En vurucu özellik olarak lanse edilen; 31,5cm çap/7,9cm yükseklik! Çift şarj modülü İntertial Navigasyon / 18.adet sensör Kısıtlı alan yok/halıda güç arttırımı yok / oda oda temzilki yok / oda bölme yok : harita temizlik sırasında app üzerinden anlık bir görüntü veriyor, haliyle harita kaydı yok. Bütçeye uygun ve küçük m² li mekanlar için başarılı bir cihaz. Performansını zamanla göreceğiz... Not: C50 düşünen ya da satın almış olan arkadaşlar için detay bir bilgi: C50 modeli için malum firmanın internet sitesinde; otomatik şarj için kritik şarj seviyesini %15 ve %20 ye düşerse dock' a gider diye iki farklı beyan var:) ilettim kendilerine hallederiz dediler Doğrusu %15' e düşünce otomatik şarj modu devreye giriyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 30 Kasım 2020; 9:32:53 > |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (22. sayfa)
-
-
Doğru iyi hatırlattın Ali abimizin mesajını mantık odur kesinlikle ilk deneyen yazsın bakalım çözelim bu olayı
-
Sherman a yazdığım soruya, hayır sıkıntı olmaz yanıtı aldım.
Merhaba, s7 yi cumartesi günü itibariyle kullanmaya başladım, şindilik memnunum. Programlı temizlikte vakum modu yok, vakum+mop ta mop aparatını takmadan programlı temizlik yaptırsak sıkıntı olur mu, iyi çalışmalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk denemeyi yapan yazarsa sorunu çözeriz, satıcı firma her konuya hakim olamayabiliyor bu konuda. Süpürme ve paspas seçip mopu takmazsak hata verip çalışmayabilir deneyip göreceğiz.
-
Abime yalvardım S7 yerine şunu al sen teknolojiden anlamazsın kumandayla yardırıp geçeriz diye dinlemedi şimdi uğraşıp duruyor :)
C50 fiyatına göre büyük işler yapıyor görünüyor kağıt üzerinde ama gerçek kullanıcı yorumu duymak iyi olur.
-
Su tankını takmadığınızda, robot bunu algılayıp app üzerinden otomatik olarak uyaracak ya da mop tuşlarını/seçeneklerini inaktif edecektir.
-
Bence sorgulanması gereken konu; Porgramlı temizlikte sadece vakum modu olmaması değil! Asıl olması gereken (bence) Programlı temizlikte Sadece ''Süpür(vakum)'' modu olmalı. (bunun dışındaki sıvı temaslı modlar : sadece mop/vakum+mop gibi)
Neden derseniz; prgoramlı temizlikte mop özelliği bence tehlikeli, siz belli bir saate mop gerevi verecekseniz belli bir süre önce su tankına su koymalı ve mop bezini takmış olmalısınız. Su tankı takılı ve bilmem ne kadar süre sonra göreve başalayacak! Tehlikenin farkında mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 30 Kasım 2020; 10:30:13 > -
Kesinlikle öyle zaten sorun o sekmede sadece vakum olmaması, mopu takmadığımızda hata vermiyor ise sorun yok böyle kalabilir ama mop takılı değil vs uyaracaksa çok net yazılımsal eksikliktir. Bunu netleştirelim 360 a mail atalım support@360smartai.com tabi tek bir mail formatı olsun hepimiz aynısını atalım ki dikkate alınsın. Acaba diyorum dil türkçe olduğunda mı o gelmiyor bazen telefonlarda bu sorunu yaşıyoruz ingilizce yapınca başka sekmeler açılırken türkçe yapınca açılmaz gibi vs. bunu da deneyeceğim.
-
Güzel bir inceleme yapardın aydınlatıcı olurdu. Annemlere düşündüm sıcak bakmadılar, istemediler:(
Hatta kasım ayı başındaki HBD fırsat ürünü olan Anker Eufy RoboVac 11 i 1.3k ya aldım ama her sene kasım indirimlerinde olduğu gibi bir türlü kargoya verilemedi robot bende o sıra annemlere dayanamayıp aldım dedim, istemem dedi iptal ettim :(
-
Mantıklı ve denemesi basit bir ihtimal hocam ingilizceye çevirmek.
Şuan robotum offline ve evde olmadığım için deneyemiyorum.
-
360 s7 modelinde,haritalamayi tamamladıktan sonra, örneğin tüm evi süpürmek istiyoruz. Tam ev temizliğini mi seçmek gerekir yoksa oda temizliğinden tüm odaları teker teker mi secmek gerekir ? Aradaki fark nedir? -
S7 ve s7 pro düşünen arkadaşlar için küçük bir detay;
s7 için malum firmanın internet sitesinde
vakum modları beyanları; Sessiz / otomatik / Max olarak girilmiş
Gerçekte olan ve s7 pro + S9 da olan vakum modları şu şekilde;
Sessiz 600 Pa / Standart 1000 Pa / Güçlü 1500 Pa / En üst seviye 2200 Pa (s7 de 2000Pa iddiaları var) olarak mevcut.
ilettim kendilerine hallederiz dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 30 Kasım 2020; 11:17:32 > -
Dil denemesi yemedi aynen değişen birşey olmadı
-
X2 yada şu odayı X1 süpür şurda gücü azalt şurda arttır gibi istekleriniz yoksa tüm ev seçmeniz yeterli, belirttiğim şekilde istekleriniz var ise oda belirtin e basıp tüm odaları seçip detay verebilirsiniz.
-
+++ bilgi
ithalatçı firma s7 ve s7 pro arasında teknik bir fark olmadığını farkın sadece renk olduğunu bildiriyor.
s7 pro öncesi 2000 pa + 3mod şeklinde üretilir iken şuan aynı şekilde üretildiği 2200pa olduğu ve farkın sadece makyaj olduğu belirtiliyor.
üretici firmanın sistesindeki 2000pa ve 3mod bilgisinin eski olduğunu aldığım üründe 4mod olması ile görüyorum.
yalan mıdır bilemem cihazın sesi değişiyor fakat emiş gücünü ölçemem
ithalatçı firma ile görüşmemde ben güven hissettim öyle aldım. gönlüm rahat diyebilirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLLge SS -- 30 Kasım 2020; 11:59:19 > -
Ben de aranıza S7 ile katılıyorum. Bugün elime ulaşacak sanırım. Kişisel kullanım tecrübelerimi de paylaşırım sizlerle.
-
bu malzeme nedir? cerrahi maske mi?
-
Benim sabah dediğimi birisi denese netleşek durum ama...
-
dediğini denicem hocam bi 10 dk ya temizlik başlatcam. sonucu yazarım.
-
Çok teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X