Alt kat ve üst kat m2 ni yazsaydınız keşke =) ma yinede temizlenebilir alan vs derken sizin işinizi s7 de görür (pil kapasitesi olarak) s9 ile arasında pil dışında ki farklar ufak tefek ama bütçe müsaitse en yeni en iyi teknoljiye yatırım yapmakta çok yanlış olmaz. S5 max ile s9a kağıt üzerinde aynı gibi ufak tefek yapısal ve özellik farkları mevcut. Bu farklar için konunun ilk msj' ında benim adımın etiketli olduğu uzun bir yazım var inceleyin dilerseniz. Bahsettiğiniz peşinden gitme olayı ilk kullanım yani sağlıklı bir harita çıkarması için öneriliyor. Normal temizlitke yerdeki oyuncak, terlik, çorap, kablo gibi robota engel olacak şeyleri kaldırmanız ve 360 app bildirim seslerini açmanız yeterli. Bütçenize ve zevkinize göre 3 modelide öneririm, 360 larda stok yok, s5 max içinde TR resmi satıcı yok; satış sonrası hizmetler sizin için önemliyse Ekay ya da amazondan amazon satıcılı diye çok konuşuldu. İyi forumlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (21. sayfa)
-
-
Dur daha bu başlangıç hacım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben utanmadan nasıl paylaştım ama ana konuda Ali abi
Ne günlerdiya, ne heyecanlar
Şartlar, saha ve zemin uygunsa her gün olmadı benim gibi gün aşırı robot süpürgeye temizlettim evi bal gör evin hava kalitesinde , nefes almanızdaki göreceksiniz. Rayına oturduğunda sistem yerden yüksek nesnelere yapışan tozların nasıl azaldığını şahit olacaksın
Net 175 m2 alt ve üst m2 aynı olduğu için 85 m2 brüt 99 olması lazım
Yazdınız yazıları önceki konuları hepsini inceledim ne kadar cok incelersem o kadar kafam karışmaya başladı şuan içime ısınan 360 robotları kısmet ederse ondan alacağım
Satış sonrası konusuna gelince robot olduğu için kapalı kutu tecrübem yok az cok elektronik cihazlardan anlarım ama bu öle bişey değil o yüzden 360 bir tık önde gözümde
Robotu alında alışma sürecinde bebek gibi arkasından gidicem gibime geliyor iş makinesi izler gibi yeni aktivem olabilir 😁
Yorumları ve ilgin için teşekkür ederim -
85m2 için s7 rahat iş görür ama karar sizin.
Yazdığım yorumlarda 360 satıcısı için yazdıklarımı, 360 'ın satış sonrası hizmetleri için bilgilendirilmiş olduğunuzu var sayıyorum
Satış sonrasında şimdilik 360 mış Roborock tan iyi diyebileceğimiz bir örnek ya da performans ölçümü ne yazıkki yok. Roborock için ithalatçı da olsa Ekay için pozotif yorumlar var hatta @Hepsirobot Ali abi geçtiğimiz günlerde firmanın misafiri oldu ve firma için övgü dolu sözler söyledi. 360 'ın TR resmi şeysi malum firma için şimdilik nötrüz.
Bıkmadan beni ve yorumlarımı okuduğunuz için ben teşekkür ederim.
Çift yan fırçası varmış , halısız evler için nimet, C50'de olan S 'lerde olmayan güzel bir özellik. Sert zeminde işe yarıyor . Halıda şart değil.
-
Merhabalar, öncelikle forumlardaki varlığınız bizlere güven veriyor. Asıl demek istediğim, biraz önce bir yorumda, size shermanin teknik servislik teklif ettiğini öğrenmiş oldum ve sevindim bizim robotlar adına. Son durum nedir peki?
Şimdilik hayata paralel bakmıyoruz diyelim. -
Anladım, hakkınızda hep hayırlısı olsun inşallah 🙏 bizim için de tabi
Bu teknik ve doyurucu cevap için her zamanki gibi teşekkür ederim Ali abi.
Yazılım dışında, Akıl yakan sorular 2.vol2 olarak; fiziki olarak temizliğe etkisi olduğunu düşünüp hatta ölçüp biçip uzunca bir yazı yazmıştım ama chrome bana ufak bir süpriz yaptı ve paylaşamadım
Tekrar yazacaktım ancak bu bir işaret mi dedim? Ali abiyi oyalamayayım dedim ve robot süpürge sayesinde normal temizlikten farklı olarak bize kalan günün, zamanın keyfini ailem ve kızımla geçirdiğim için yazamadım .
"şimdilik" kelimesi imkansız değil demekki, 🤗🤗😜😜🤔🤔 parelel olamama ise; zannımca, yani en azından birbirinize sunulan koşullar zıt değil, eksik 🤔🤔🤗🤗
Bizim dünyamız açısından ise, ki 360 ailesi olarak sanırım müthiş olurdu🙏🙏🙏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavishow -- 30 Kasım 2020; 0:30:32 >
Bu sektörü ülkemizde başlatan kişi olarak adeta bir evladım gibi görüyorum.
Bana bir koşul sunulması veya teklifte bulunulması aşamasından çok daha önce birlikte çalışacağım kurumların etik değerleri ile uyuşabilmem, taşın altına ellerini ne kadar koyabileceklerini görebilmem, ürünün ve müşterinin geleceğine önem verdiklerlerinden emin olmam gerekmektedir.
Bunların olmadığı ortamlarda bulunmuyorum.
Ülkemizde Robogil gibi cengaverler, Ekay gibi dürüst satıcılar ve Ecovacs'ın yeni bayraktarı gibi genç ve sektöre inanmış girişimciler var. Hepsirobot da, 'bir bilen' olarak 2005 yılından bu yana olduğu gibi sektördeki hizmetlerine devam edecektir.
360 ailesi zaten yalnız değil, görüyorum ki firmayı arayıp sor(a)madığınız bir çok konu burada tartışılıyor veya özelden bana geliyor. Firmanın eksik kaldığı yerlerde sizlere destek olmaya zaten hazırım.
Saygılarımla
-
quote:
Orijinalden alıntı: HepsirobotBu sektörü ülkemizde başlatan kişi olarak adeta bir evladım gibi görüyorum.
Bana bir koşul sunulması veya teklifte bulunulması aşamasından çok daha önce birlikte çalışacağım kurumların etik değerleri ile uyuşabilmem, taşın altına ellerini ne kadar koyabileceklerini görebilmem, ürünün ve müşterinin geleceğine önem verdiklerlerinden emin olmam gerekmektedir.
Bunların olmadığı ortamlarda bulunmuyorum.
Ülkemizde Robogil gibi cengaverler, Ekay gibi dürüst satıcılar ve Ecovacs'ın yeni bayraktarı gibi genç ve sektöre inanmış girişimciler var. Hepsirobot da, 'bir bilen' olarak 2005 yılından bu yana olduğu gibi sektördeki hizmetlerine devam edecektir.
360 ailesi zaten yalnız değil, görüyorum ki firmayı arayıp sor(a)madığınız bir çok konu burada tartışılıyor veya özelden bana geliyor. Firmanın eksik kaldığı yerlerde sizlere destek olmaya zaten hazırım.
Saygılarımla
Herzamanki gibi msj ziyadesiyle alinmistir ustadim 🤗🤗🙏🙏
saygı bizden
takdir sizden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederiz Ali bey -
Hakkın ödenmez Ali abi
-
Merhaba;
Vakum ve paspas lamayı seçip, su tankını takmadan görev verdiğiniz de su haznesi takılı değil hatası verecek mi kontrol eder misin hocam?
Bu işlemde robot görevi kabul etmezse; mop bezini takamdan ve su tankına su koymadan denerseniz olacağını düşünüyorum.
Neden derseniz benim 360 app' da ana ekranda sol da süpür + mop açıkken( ki bende hep bu seçili) su tankını ve mop braketini takmadığım sürece sadece süpürme görevini yerine getiriyor. Malûm firmanin sitesinde s7 için ''Su deposu takıldıktan sonra otomatik paspas koduna geçer " ibaresinin tersine işleyişi gibi bir mantık vardır bence (en azından s9 da böyle)
s7 robot süpürgesi olan bir arkadaşımdan rica ettim test etmesini, duruma göre haber vereceğim.Siz test edip sonuçları bizlerle paylaşırsanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 30 Kasım 2020; 9:47:31 > -
Teşekkürler, akşam bakayım.
Yazıyı görünce bakiyim dedim de harbiden yok çok ilginç, çocuk kalktığında bende denerim eğer ki hata verip çalışmazsa illa mopu takmamızı isterse güzel ve toplu bir geri bildirim istiyorlar demektir :) Burda aile olmamızın da önemi ortaya çıkıyor. Türkçe dil desteği için mail atacaktık dibine bunu da ekleriz olmazsa, fırsat bulamadım.
-
'' eğer ki hata verip çalışmazsa illa mopu takmamızı isterse güzel ve toplu bir geri bildirim istiyorlar demektir ''
Relax oqi, bunu bir sorun olarak düşünmek için erken, neden dersen Ali abi demişti hatırlarsan robotun dengesi için sadece süpürme bile yaptırılacak olsa, su tankı su konulmadan ve mop bezi olmadan robota takılı olmalıdır! Olayın özü bu bence...
Hee denediniz su tankını taktığınız halde, programlı temizlikte sadece süpür çıkmaması o zaman geri bildirime konu olur bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X