Mutlu , sağlıklı bir ömür sürsün . |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (19. sayfa)
-
-
Açıkçası Osmoda böyle değil yazacaktım ama 360 sayfasında yazmayayım şimdi demiştim ama siz yazdınız :D
-
Ozmo duymak istemeyenler beni sayfalarından atabilirler.
-
S7 yedek parça ve filtre için aliexpressten sipariş veren var mı? Var mı linki kullanıpta memnun olan tam uyan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acele etmeyin hocam . Önce Shermanın yedek parça fiyatlarını görelim sonra araştırırız . Toplu almayı düşünüyoruz .
quote:
Orijinalden alıntı: Bilisimci1903Acele etmeyin hocam . Önce Shermanın yedek parça fiyatlarını görelim sonra araştırırız . Toplu almayı düşünüyoruz .
Acele etmiyorum fiyatını öğrenelim.şermanla karşılaştırma yaparız kalite, fiyat vs. Gerekirse toplu sipariş ile aliexpressten çekeriz.
Öyle yapacağız hocam . Shermanın fiyatları 2-3 hafta içerisinde netleşecek
ALLAH analı babalı büyütsün hocam
Benim halılarda her yönde, robot halıya çıktından 4,5 sn sonra çalışıyor halıda güç arttırımı. Arkadaşımız halıya çıkar çıkmaz açması gerek gibi düşünmüş hocam. Ama carpet boost çalışma mantığı olarak halıda zorlandığını anlaması tetikleme yorumlama ve karar alması için 4,5 sn normal bence @Hepsirobot
Haşa ne haddimize Ali abi, @oqi ve benim kesinlikle başka marka model konuşulmasın gibi bir tutumumuz olamaz, o tutum içinde olan üyeler konudan çıkabilir.
Saygılarımla
Latife ediyorum, meraklanmayın.
Güzel güzel konuşuyoruz işte. -
Çok teşekkürler. Amin cümlemizin.
@mali_bu16 @ChelseaNy
Ürün geldi kutuyu getirdim. Kısmet bakalım kurulum ve denemeler için fırsat kolluyorum. -
Güzel, sağlıklı günlerde kullanın
Ldar uzunluğu 7.5 cm , Ldar dan ön uca 8.5 arka tarafa 19 cm.
Bu arada bende S9 daki gibi arkaya konumlandırılmasının şöyle avantajı olabilir misal benim 9 cm 3 lü koltuğum var Ldar sensörüne kadar altına giriyor ldar değince geri çekiliyor misal S9 olsaydı 3-5 cm daha fazla girebilirdi hani çok ufak detay ama bilinmesinde de fayda var...
-
Aralık sonunda stokların geleceğini iletmişti Sherman ama indirim kampanya konusu hakkında inanın bilgim yok tahminimce aynı kampanyalı fiyattan sunarlar. Şimdiden aramıza hoşgeldiniz.
-
Muhteşem bir detay abim iyi ki varsın , umarım daha da artar. Rekabet bizlerin yararına...
-
Bunun ile iglili çok çok uzun bir yazı yazdım Ali abinin yazılımsal fark yok cevabına ama gereksiz uzun ve çokta muhim değildir diye paylaşmadım, derlersem tekrar paylaşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 29 Kasım 2020; 17:14:35 >
Sherman bi fiyat açıklasın ona göre hemen çalışmamızı yaparız sen merak etme dostum biz burda Aile gibi olduktan sonra her sorunu çözeriz evelAllah
-
İlk temizlik tamamdır %50 şarj ile tüm evi halletti tabi sessiz modda. Tüm ıvır zıvırı kaldırdım net bir haritalama için ayrıca sadece 1 tane halı var evimde. Gayet başarılır daha da oturur, Allah nazarlardan saklasın.
Bu arada ev 135 m2...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 29 Kasım 2020; 17:20:37 > -
Herkes robotunu alıp mutlu mesut yaşamaya başladı ise yapılması gereken birşey daha var.
TÜRK'ün evinde bir robot ingilizce konuşmamalı bize Türkçe konuşan Robot lazım. Bir mail hazırliyim ve mail adresi veriyim herkes topluca mail atarsak 360 firmasına sesimizi duyururuz diye düşünüyorum.
İrtibatta kalalım dostlar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X