''ithalatçı firma ile görüşmemde ben güven hissettim öyle aldım. gönlüm rahat diyebilirim...'' Ben güzel bir markanın, güzel bir cihazını aldım bu yüzden içim rahat. İthalatçı firmaya zaman verdik, göreceğiz durumları dedik, kendimizce önerilerde bulunduk siz kafa yormayın dediler biz de yormuyoruz hocam :) ama malum firmanın internet sitesindeki görseller ve yazılar üzeindeki hatalar için 7 hafta önce bilgi verdim hallederiz dediler..... sanırım site yönetimi için hindistanlılarla işbirliği yapıyorlar kolay değil o düzeltmeleri yapmak:) Ama onlarada kızamayız, 360 markasının robot süpürgeleri peynir, ekmek gibi satıldı ülkemizde, bunun nedeine DH forum falan değil yani onların internet sitesi ve çeşitli iletişim kanallarından vermiş oldukları (pc den siteyi açıp okudukları )bilgilerdir Firmanın ulaşılabilir olması ülkemiz şartlarında robot süpürgeler için büyük bir nimet |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (23. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın :)
Tecrübelerinizi paylaşmanız konumuza ve üyelere büyük katkılar sağlayacaktır, şimdiden teşekkür ederiz.
-
-
edit: üst mesajla bütünleşik idi bu cevap fakat yanlış anlaşılmış
bir üstteki mesaj: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146753154
mop aparatı takılı değilken sadece moplama programlayınca uyarı verip planlamayı sonlandırıyor.
Bu kısım doğru şekilde çalışıyor sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLLge SS -- 30 Kasım 2020; 14:49:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: aLLge SSedit: üst mesajla bütünleşik idi bu cevap fakat yanlış anlaşılmış
bir üstteki mesaj: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146753154
mop aparatı takılı değilken sadece moplama programlayınca uyarı verip planlamayı sonlandırıyor.
Bu kısım doğru şekilde çalışıyor sorun yok.
Bu iyi olmadı.
-
Köle isaura
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mop bezi takıli olduğu halde mi yapmıyor?
Sadece mop lama seçip, su tankı ve mop bezini takmadan nasıl mop yapmasını bekliyorsunuz?
Mop yap deyip gerekli donanımları takmazsanız bu hatayı vermesi doğal zaten :=)
Edit: sadece mop u denicem onun hata vermesini bekliyorum. demişsiniz ama konu gereiği ben de farklı anladım hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 30 Kasım 2020; 13:44:49 > -
Aslında şuda var, programlı temizliğe neden ihtiyaç var. İstediğimiz zaman zaten temizliğe gönderebiliyoruz.
Neden? olması gereken buydu zaten hocam.
Arkadaşımız biraz yanlış anlaşılmaya müsait olarak yazmış:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 30 Kasım 2020; 13:47:46 > -
Sadece süpür olarak kişiye göre, eve göre ihtiyaç olabilir bir özellik ancak işin içine mop(sıvı) girince ihityaçtan çok güvenlik sorunu olur gibi yorumluyorum.
-
360 s7 pro diye aldım ama meğersem 360 s7 modeliymiş : https://www.hepsiburada.com/360-s7-vacuum-mop-pro-cleaner-akilli-robot-supurge-p-HBV00000Y94PT?magaza=Sherman
tam bir isimlendirme çakallığı var
ürün yeni geldi
henüz denemedim ama gözüme çarpan uzaktan kumanda modu bile var. yani sanal joystick ile oyunlardaki gibi robotu yönlendirebiliyorsunuz
360 s7 pro yerine normal model olması canımı sıktı ama sitesinde hiçbir fark gözükmüyor anlamadım bu işi
-
'' süpür + mop planladım. planı 3-5 denemede anca kaydetti kaydedemediği yerlerde istek süresi doldu gibi bir uyarı verdi.''
İstek süresi doldu ya da plan kaydedildi dediği halde çoğu zaman odalar için mod seçimlerinde ya tercih ettiklerimi yapmıyor! ya tercihlerimi geç revize ediyor app ve harita üzerinde. Ben bu durumu kendi evim için yerlerde olan ''upload'' Mbps sinin bitik olmasına bağlayarak bu gibi durumlarda plan kaydedildi dedikten 2,3 sn. sonra app ten çıkıp girdiğimde yapmak istediğim ayarlar yapılmış olarak karşıma çıkıyor.
Bu durumu sizlerde deneyin, evinizdeki internetinizin Upload verilerine bakın ve hız ideal olduğu halde bu sorunu yaşıyorsanız durum yazılımsal veya server ile alakalıdır diyebiliriz. @oqi @mavishow @ChelseaNy @-AhmtOzdmR- ve diğer 360 marka robot süpürge kullanan robotdaşlar:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 30 Kasım 2020; 14:29:40 >
-
ilgili firmanın kendi internet sitesinde isimsel durum aynı hocam;
360 S7 Vacuum Mop Pro Cleaner Akıllı Robot Süpürge
360 S7 Pro Vacuum Mop Pro Cleaner Akıllı Robot Süpürge
Aralarındaki farkları çok yazdık çizdik şuan görünen sadece renk farkı... Renk farkı için neden ''pro'' ibaresi kullanılır sorgulanası(360 markası için)
joystick modunun oyuncak olarak kullanılması dışında mantığıda var (bende oyuncak gibi oynuyorum yalan yok )
canınızı sıkmayın bence en azından özellikler anlamında aynı robot süprgeye sahip oldunuz.
İyi günlerde kullanın.
-
Gayet mantıklı, ben de o özelliği hiç kullanmadım aslında, genelde de sadece denemek için kullanılıyor sonra unutuluyor galiba :)) Ama yine de kullananlar olabilir belki. Yani her gün eve 6 da geliyorsunuz, her gün evi 5 te süpürsün 6 ya kadar denebilir, sonuçta iş filan derken unutmamış olursun ama bunu manuel de yapabilirsin tabi ki.
-
Kasım fırtınası dindi sanırım forumda, kaldık biz bize
Fırtına sonrası dinginlik
-
aynen hocam üst mesajla birleşik yazmalıydım yanlış anlaşılıyor.
robotta yada uygulamada sorun yok
-
evet öyle görebildim bence uygulamanın yazılımsal sorunu arkada kaydediyor ama yenileyemiyor gibi. onun dışında upload sorunu vs olduğunu sanmıyorum.
-
hayır hocam cevabın üst mesajında birşey denedik onun sonuçları bunlar
robotta yada uygulamada bir sıkıntı yok
-
sorun yok hocam yanlış anlaşılmış sadece...
mesajı editledim robotta yada uygulama da bir sorun yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X