Ahmet abi şuan robotum çevrimdışı bakamıyorum, Tam ev temizliğinde de x2 olması gerek(ilk harita dışında bu modu hiç kullanmadığım için :))) Ayrıca, Belirtilen alanı temizlede de ya otomatik x2 olması lazım ya da seçenekli olması gerek. |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (25. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Benim ilk robot tecrübem bugün 2. denemesini yaptık robotsuz her geçen gün kayıpmış başka birşey demiyorum
-
Evet hocam 360 Ailemizin değerli üyelerinden @mavishow un uygulamasıdır.
-
"ayrıca şuan hepimizin heycanı olduğu için küçük bebek gibi "bokunu bile yerim ben onun" diye bakıp fazlasıyla rahatsızlıkları yada rahatlığı göz ardı ediyoruz..."
Bu iyiydi
-
Tam ev de x2 yok Mali , zaten büyük fantazi olurdu tüm ev x2 :) Beni aşar bugünkü temizlikte standart moda geçtim 82 dk da %38 şarjı kalarak görevi tamamladı ayşem, güçlü yü tam ev kaldırmaz diye düşünüyorum zaten sık yapacağım için standart bana yeter
-
Çok net sunucuda sorun olduğu anlar yaşanıyor , mesajını gördüm ve denedim ara ara kaydediyor ara ara hata veriyor. Hatta birinde direkt şuraya bağlanılamıyor vs gibisinden hata uzun bir hata verdi.
Programlı temizliği de denedim, vakum+paspas seçip mopu takmadım sorunsuz hata vermeden çalıştı sorun yok demektir...
Bu durumda sadece Türkçe dil desteği kalıyor...
-
Dyson Heurist paletli olduğu için tırmanabiliyor. -
HEPA filtre ve toz haznesini işyerine getirdim temizlemek için, uygulamayı açsamda en son kaldığı yerden başka birşey seçme, görme şansı vermiyor hocam, elim ayağım tutmuyor gibi oldum bu gün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgiye bak abi sağol vallaha, Xiaomi Mop Pro ve Roborock S5 Max daki paletler de aynı markamıdır muadillerine göre 360 ın paletlerinin kalitesinin kıyasını yapmanız mümkün müdür müsait olduğunuzda.
-
Bir yanlış anlaşılma olmasın.
Dyson’da tekerlek yerine palet sistemi var.
Tanklardaki gibi yani. -
Arkadaşlar,
support@360smartai.com & zh-service@360.cn , mail adresine aşağıdaki maili atar mısınız. Çeviri için Üstadımız @Hepsirobot Ali abimize teşekkürler.
Hatta Facebook hesabı olanlar, https://www.facebook.com/360smartlife burdan da ayrıca yazsın her yerden taciz etmiş olalım.
As 360 Robot owners from Turkey, we have a request from you.
Although we have Turkish language support on the application, we also kindly ask you to take action on converting the robot verbal communication into Turkish.
Best regards
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 30 Kasım 2020; 19:59:47 >
-
As 360 Robot owners from Turkey, we have a request from you.
Although we have Turkish language support on the application, we also kindly ask you to take action on converting the robot verbal communication into Turkish.
Best regards -
quote:
Orijinalden alıntı: mali_bu16x3 yok hocam
X2 için oda belirtin/Sıralı temizlik/Temizlik planında karşınıza çıkan oda oda diyalog kutularındaki temizlik sayısını x2 yapmanız gerek. Seçmiş olduğunuz oda/odaları önce eninie, daha sonra boyuna pitikareli olacak şekilde iki kez süpürmüş olacak.
Saygılar.
teşekkürler
şimdide silme işlemini test ediyorum
-
Hocam siz sorumu anlamadınız sanırım. 3 cm olduğundan dolayı zaten çıkamıyor. Bu şekilde banyoyu haritama dahil edemiyorum.
farklı hesap oluşturarak qr kod paylaşımı ile süpürgeyi birden fazla hesaba eklemeyi yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 30 Kasım 2020; 20:19:18 > -
Ali hocam çözdü sorunumu teşekkürler
Bizi de bilgilendir dostum, elbet soran olacaktır tekrar.
-
stok hiç bir yerde yok sanırım s7 ne zaman gelicekmiş bilgisi olan varmı
-
Tabii ki hocam,
Cihaz yuvasındayken remote kontrol ile ya da banyo kapısının önünü işaretleyerek kapının olduğu kısıma getirilip daha sonra elle cihazı banyonun içine bırakmakmış.
Sorumun cevabını, saygısız ukala bir tavırla cevaplamış olsa çözmüş oldum.
Forumun amacını öğrenmek gerek.sorulara "forumu takip etmiyorsunuz" , "okumamışınız demek ki " tarzı ukala cevaplarla vermek yerine uygun bir dil kullanarak cevap vermek tercih edilmelidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz35 -- 30 Kasım 2020; 21:2:30 >
Nankörlük insanın hamurunda vardır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X