Ellerine sağlık hocam, ara ara herkes bunu bir hortlatırsa iyi olur herkes görsün cihazlarımız Türkçe konuşsun |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (27. sayfa)
-
-
Bizim köle de geldi bugün akşam şuan şarjda sabaha iş çok -
İlk ve Son yatışı :)
-
-
-
Mutfak, oturma odasında girmediği yerler haritada alt tarafta olması tesadüf değil gibi, girmediği alanlarda zemin durumu nedir hocam? Ve o bölgelerde wi-fi durumu nedir?
Oturma odasını uygulama üzerinden birleştirebilir tek bir oda yapabilirsiniz. Gelişmiş işlevler/ Bölme odası/ oturma odası ve sağve soldaki isimsizleri seçip Alanları birleştir deyip, oturma odasına temizlik görevi verip deneyin.
Mutfağa ayrı kafa yoralım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 30 Kasım 2020; 23:41:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wifi oturma odasında ama dock'a uzak kalıyor bu bölgeler. Bununla ilgili mi bilemedim hocam. -
İlk haritalamada benim oturma odamla yatak odamı bir sandı bir yatak odasına giriyor geri dönüp oturma odasına gidiyordu hiç ellemedim tamamen heryeri yaptıktan sonra girmediği alan kalmadı en son programdan kendim oda birleştirme bölme vs işlemlerini yaptım. Robotun tamamen işini bitirmesine izin verirseniz girmediği alan kalmayacaktır bir anda başka odaya geçiyor diye durdurup farklı işlemler yapmamak gerekli.
-
Ben hiç müdahale etmedim hocam bekledim hatta dönüp oturma odasının yapmadığı bir kısmını yaptı. Ama bu alanları atladı. Temizlik bitti dedi. -
@mali_bu16 nunda sorduğu gibi acaba yerde siyah bir çizgi vs var mı düşme sensörleri onu algılayıp geri mi dönüyor acaba
-
Oturma odasını önce tek bir oda yapıp Oda belirtin seçerek o odaya görev verin ve sonra aynı işlemi mutfak için uygulayıp bilgi vermenizi rica ederim.
Hayır hocam, krem rengi fayans ve aynı renkte halı var. -
Oturma odasında 3 parçayı tekrar birleştirdim, müdahale etmeden bir kaç temizlik yapsın düzelir diye umut ediyorum.
Asıl mutfak kafamı karıştırdı. Aynı bölgeye alanı temizle seçinde gidip sorunsuz temizliyor. -
Deneyip durumu tekrar paylaşırım. Teşekkürler. -
2 aylık kullanıcıyım 2 günlük kullanıcıdan ışıkların kapandığını öğreniyorum. Ama ışıkları açık daha güzel bence.
-
Görev verdikçe harita dinamiktir ve revize edecektir. Oturma odasında isimsiz olarak çıkan alanlarda dikdörtgen siyah duvar izdüşümleri görünüyor, onlar ne dir hocam?
Oda belirtin de mı mutfağın o bölümünü teğet geçiyor ?
Abi sende gerçekten sadece tüketicisin yani :) app i bir ara kurcala bence o kadar para verdin
Onlar koltuklar hocam. Mutfağı tek başına oda belirtmedim onu da deneyim belki düzelir. -
Osmo da kullanıyorum birini ofise götürecektim ofise götürmeye ikisine de kıyamıyorum evde dursunlar, eski bir eufy vardı Ali bey ameliyatını yapmıştı onu götürdüm ofiste gayet güzel iş görüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X