Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.228
Cevap
344
Favori
534.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar halı ve halı püskülleri konusunda performansı nasıl bu robotların bu konuda en iyisi hangisi ?

• Biliyorum hocam, hatta Osmo dan nadir şikayeti olan üyelerden birisiniz. Ama aynı zaman diliminde 360 s9 ları almıştık hiç mi merak edip kurcalamadınız? Sabrınıza ve sakinliğinize hayranım 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morte_moze M kullanıcısına yanıt

Tamam forumada bilgi verirsiniz emsal olsun.

Saygılar

• hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

Yoğun bir halı kullanımım var diyebilirim, halıda güçlendirici modu hep açık ve 18 aylık çocuğu olan bir baba olarak temizlik anlamında çok çok memnunum. Günaşırı kullanıyoruz robotu.

Valla benim halıların püskül uzunlukları 1.5 - 2cm uzunlukta, hiç bir sorun yaşamadım 7,8 haftalık kullanımında.

• quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

Yoğun bir halı kullanımım var diyebilirim, halıda güçlendirici modu hep açık ve 18 aylık çocuğu olan bir baba olarak temizlik anlamında çok çok memnunum. Günaşırı kullanıyoruz robotu.

Valla benim halıların püskül uzunlukları 1.5 - 2cm uzunlukta, hiç bir sorun yaşamadım 7,8 haftalık kullanımında.

Hocam hangi ürünü kullanıyorsunuz ?

• hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

Pardon, kızımla ay dedeye bakerken atlamışım :)

360 s9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 1 Aralık 2020; 0:53:0 >
  • Avukatım hemen ezdin beni bakıyorumda, teknoloji sevdalısıyız biz çabuk kaparız çabuk öğreniriz çok kurcalarız...

• Arkadaşlar,

support@360smartai.com & zh-service@360.cn , mail adresine aşağıdaki maili atar mısınız. Çeviri için Üstadımız @Hepsirobot Ali abimize teşekkürler.

Hatta Facebook hesabı olanlar, https://www.facebook.com/360smartlife burdan da ayrıca yazsın her yerden taciz etmiş olalım.

As 360 Robot owners from Turkey, we have a request from you.

Although we have Turkish language support on the application, we also kindly ask you to take action on converting the robot verbal communication into Turkish.

Best regards

• oqi kullanıcısına yanıt

Gönderdim.

Gönderdim, düne kadar klasik süpürge ile temizlik yapan adam 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

iş yerindeki firma adreslerinden de göndereceğim, belki milliyetçiliklerine temas ederim (YAMAHA)

(arkadaşlığımıza istinaden mizah amaçlıdır, forumda saygı sınırları içinde şakalaşmak serbesttir diye düşünüyorum?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 1 Aralık 2020; 8:12:42 >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

2 Günlük Robotcu der ki : Dönüşü almışız ilgili departmana ileteceğiz diye YAMAHA cı 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (Hiç sorun yok espiri de şaka da kaldıracak yaştayız dostum eğlenmezsek zaman nasıl geçer zaten aynen böyle devam)

Biraz bekleyelim yine bombardımanı yaparız departmanları ilgilenmezse 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

• quote:

Orijinalden alıntı: golgeee

Gönderdim.

gelen cevap.

Dear user,

Thanks very much for your experience of 360 and letting us know the details about it.

Thank you very much for your valuable suggestions. What you have told me is very important and valuable for our service improvement, and we will timely feed back to relevant departments.

Apologize again if 360 failed to give a good impression for you.We’ve noted every detailed you mentioned on your feedbackand would keep working with our product team to fix it day by day.

Dear user,

Thanks very much for your experience of 360 and letting us know the details about it.

Thank you very much for your valuable suggestions. What you have told me is very important and valuable for our service improvement, and we will timely feed back to relevant departments.

Apologize again if 360 failed to give a good impression for you.We’ve noted every detailed you mentioned on your feedbackand would keep working with our product team to fix it day by day.

Standart mesaj atağımıza standart cevap vererek karşılık göstermiş anladığım kadarıyla firma. Hayırlısı bakalım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous -- 1 Aralık 2020; 10:50:17 >
  • Merhaba Ali abi, yine ben :)

Akıl yakan sorularda bu gün360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Öncelikle net olduğumuz, olduğumuzu düşündüğüm bölümleri yazayım, arkasından sorularımı yönelteyim

S5 max te (bana göre yarı modern dizayn, çünki toz haznesi robot içinde-su haznesi robot dışında, Luna200 gibi tam dışta değil hazneler) süpürme görevlerinde robotun dengesini sağlması için; Su Tankını/haznesini ''BOŞ'' olarak kuyruğa takıp temizlik yapılmasında hemfikiriz.

Kafamı kurcalayan ama aslında cevabı belli gibi olan durum şu; Su tankı takılı ancak mop braketi+bezi zaten mantıken takılı olmayacak. Bezsizde olsa mop braketi, Su Tankına takılmamalıdır diyebilir miyiz?, bez cırt cırtları hem halıyı tülertebilir, hemde toz, saç vs toplayabilir + yükseklik yapacağı için robotun arkasını kaldırıp, ön tarafını yere çok basacaktır diye düşündük ama? @bjQ7

360 S9 için durum;

Toz ve su haznesi robot paneli içinde(klasik dizayn) olduğu için, mop görevi dışında; Su tankını tamamen içi kuruda olsa, su damlacıklarıda olsa ben robot içine koymadan ve mop braketini takmadan temizlik yaptırdım. Sende Su haznesi boş olarak robot içinde olmalı dedin(tasarımda kullanılan her parça genel ağırlığa etki eder) ve test için yol gösterdin(daha zaman bulamadım, yasaklarda inşallah)

Soru:360 S9 için mop görevi dışında, su haznesi boş olarak robot içinde ama Mop braketi takılı olmalı mı, olmamalı mı? @ChelseaNy

Asıl popüler olan sorumuz;

360 S7/S7pro da S9 dan biraz farklı olarak; Toz hanzesi robot içinde ama, Su Tankı(170ml) robot dışında ve Su Tankı+Mop braketi entegre(2n1).

Şimdi, mop görevi dışında s7/s7pro kullanıcıları 2si 1arada olan Su Tankı+Mop braketi entegre Akıllı Su tankı(firma iddiası) için bir üyemizin sorduğu Su Tankı takılmalımı/takılmamalımı sorusuna; ''Denge parçasıdır aslında, özellikle halı süpürürken arkada ağırlık yapar ve CHM ( temizlik ünitesi)nin yere yapışmasını sağlar.''

Soru: S7/S7 pro özelinde, 2si 1arada olan Su Tankı+Mop braketi mop görevi dışında da takılı olması gerekse, mop bezinin karşılığı olan sıcak vakumla hazneye yapıştırılmış sert cırt cırtlar halıyı tülertebilir mi? hemde toz, saç vs toplayabilir mi?

@oqi

Ekstra detay biligler vermemin amacı yeni ve konuya teknik olarak uzak olan üyelerin daha rahat anlayabilmesi içindir, yanlış anlşılmasın360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Bir de s7 için firmanın mop özelliği için bir iddiası var ;

bu sistemi nasıl yorumlarsınız? yeni bir ''Mop ünitesi mi dir?'' çalışma prensibi nasıldır +/- leri?

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 1 Aralık 2020; 11:24:28 >

S5 max özelinde su tankı ve bezin takıldığı braket ayrı ayrı bulunuyor. Su tankı takılmaması denge problemi oluşturacaktır diye ben de tahmin ediyorum, denedim hatta, zaten su tankı da çıkınca tamponu çıkmış şahin gibi görünüyor robot, kimseye tavsiye etmem :) mop harici yani bez olmadan braket takılması konusu ise s5 max te uygulanamaz çünkü o kısım baya yere bastırıyor, yere sürterek gidecektir ama bezi takmadan sadece braketi takarak denemedim doğrusu.

Ayrıca braketi takınca bezi takmayı unutma diye uyarı veriyor ve su pompalamaya başlıyor. İçinde su filan unutursan pek iyi olmayacaktır sonuç :) Bir de tank boş da olsa sürekli su pompalamaya çalışacak bu da pompaya zarar verebilir belki onu da düşünmek gerekiyor.

Daha iyi anlaşılması için resim ekliyorum.

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjQ7 -- 1 Aralık 2020; 11:44:48 >

• bjQ7 B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler s5 max ile ilgili ekstra bilgiler için hocam.

Uyarı verdiğini bilmiyordum, test etmem için halen sevdiğim bir abimin robotu kargolamasını bekliyorum360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Merhaba
    Su haznesinin takılması yeterlidir bence, mop braketi konusunda yazdıklarına katılıyorum. Halı zeminler üzerinde sorun oluşturabilir.

S7 mop ünitesinde diğer robotlardan farklı bir sistem yok, güzel reklam.

Saygılarımla

Beni mi kastediyorsun yoksa başka birisi mi sana robot gönderecek? Ben değişelim robotları test edelim demiştim ama benim robotun başına gelenlerden sonra vazgeçtin diye düşünmüştüm :)

• Acı yok rocky... Senden başka kimin var ki 5yıl garantisi abi? 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Vazgeçermiyim ben hiç gönlümün efendisinden ya.360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 1 Aralık 2020; 12:41:35 >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

İşte sorunda S7/S7 pro da ortaya çıkıyor Ali abi, Su haznesi aynı zamanda tek parça olarak mop braketi görevi gördüğü ve üzerinde o sert cırtlar olduğu için; S7 kullancıları mop görevi dışında kullanımlarda bu ''İkisi bir arada modülünü'' robotun arka kuyruk altına taksınlar mı? Takmasınlar mı?

sağol bilgiler için Ali abi.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.