Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.228
Cevap
344
Favori
534.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kayıt ol kısmında mobil yeri var ordan denediniz mi cep telefonunuzla çok rahat kaydoluyorsunuz maille vs uğraştırmıyor.

• Uğraştım sürekli kodu kabul etmedi sonra başka bir mail adresi ile denedik oldu fakat wifi ağına bağlanırken sorun çıktı sürekli tam bağlanırken internet kullanılamıyor uyarısı verdi manuel bağlandım şimdi
  • aLLge SS kullanıcısına yanıt

Bende de fransız balkon vardı dışarıyıda haritalamasın diye ilk haritalama da önüne 2-3 tablo resim koydum sizin mantıkla çözdüm olayı 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

• Ama Çince konuşuyor hala☺Türkçeye nasıl çevireceğim bilemedim
  • nagehan54 N kullanıcısına yanıt

Programın içinde eğlenceli sesler kısmında diller var ordan dener misiniz

• oqi kullanıcısına yanıt
    Estafirullah, eminim çok güzel olmuştur. En kısa zamanda izleyeceğim.
    Saygılarımla
    Bulamadım dediğiniz yeri.acaba hesap oluştururken mi seçim yapmak gerekliydi ama öyle bir yönlendirme de göremedim

Gelişmiş seçenekler/Eğlenceli ses kısmı var S7 de ama C50 de var mı bilmiyorum inanın deneyimleme fırsatım olmadı hiç

Program tüm modeller için sanırım ama benim tel.eski biraz android 5 ondan olabilir mi acaba
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

hocam ben kişisel olarak takmama kararı aldım. bunun sebebi ilk bakışta tasarımsal olarak bahsettiğiniz ağırlık dengesine etkisi olmayacağını düşünmüş olmam. ayrıca user manuel ve su tankının üzerinde şarj ederken ve ürünü kullanmadıkça takmayın gibi bir uyarı var. bu ıslaklık nedeniyle yazılmış bir tavsiye sanırım. fakat kullan sök kurut tak gibi bir kapıya da varmıyor gibi...

şimdi ise tekrar baktım; su tankını ölçtüm, biçtim hatta tarttım. 180 gram geliyor ve tasarımsal olarak dengeli gözüküyor dilerseniz ince hesaba da girerim fakat tankın braketin ağırlık merkezi yaklaşık olarak küçük beyaz tekerleğin olduğu yere denk geliyor.

cihaz ise yaklaşık 3.5 kilo gibi hassas tartmadım. ağırlık merkezi ise ön kısıma yakın ve 3 tekerlek ile dengelenmiş şekilde...

tüm bu bilgiler ve bu durum bana şunu hissettirdi... tasarımsal amaç ve cihazın ağırlık dengesi, tankın takılı olup olmamasının bir etkisinin olmaması yada bu etkinin azaltılması yönünde olduğu... asıl tank takılı iken cihazın ağırlık dengesi çok değişmiyor fakat doluyken arkaya kayıyor ve bu minik tekerlek hem salınımı hem dengeyi hem hareketi stabilize ediyor gibi...

ayrıca tekerleğin çıkış yönü, hareket şekli de baya bir etkileyici geldi olası ani ağırlık merkezi değişimlerine reaksiyonu kolay sağlamak amaçlanmış gibi eminim çoğu robotta böyledir... görmemişin robotu olmuş misali oluyor ama. bir engeli atlarken bu yapı baya bi mantıklı...

sonuç olarak biraz matematik biraz fizik biraz malzeme biraz makine biraz mühendislik bilgilerimi birleştirdiğimi düşünüyorum. su tankını kullanmadıkça takmıyorum. takanı da yadırgamıyorum fakat kullanmadıktan sonra hiç bir şeye etkisi olmadığını söyleyebilirim.

not: tabiki kesin bir bilgi değil... kimseyi yanıltmak istemem... kendi bilgim ve çıkarımım bu yönde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haritalılar ve haritasızlar olarak ayrılmış olabilir görüntü atabilirseniz kıyaslama yapabiliriz.

• morte_moze M kullanıcısına yanıt

Yardımcı olabildiysek ne güzel.

• aLLge SS kullanıcısına yanıt

Rampa konusu Ana konu olan Robot Süpürgeler Hakkında çok gündeme getirildi, şuan mobilden bağlıyım dilerseniz ana konuda arama yapabilirsiniz.

Çok koyu zeminlerde, halıdaki siyahlıklarda düşme sensörleri devreye girdiği için temizlenmediği alanlar oluyor, bunun çözümü robotun altında bulunan 4adet sensörü elektrik bandı ile kapatmak. Dikkat edin gerçekten düşebileceği yerler varsa ALLAH korusun...

• Arkadaşlar süpürgeyi kapatma gibi bir durum var mı? Sürekli şarj noktasında şarjda mı kalması gerekiyor? Ben kapatmak istiyorum kullanmadığım süreçte.

hocam içindeki suyun bezin nemine göre damlama nemleme olayı değişir gibi user manuelde de şöyle birşey var ahşap zeminler için deformasyon yaratabilir. sayfa 15

Teşekkürler

Ben Amerika'dan 920 almıştım hiç bir şikayetim yok, sorun olan Amazondan ablama aldığım 950 idi, şans işi bu yoksa cihaza laf etmek doğru olmaz, ben onun şikayetlerini yazdım ama Amazon Almanya'ya yazdım ve bana Türkiye'de Ecovacs yok size yenisini mi gönderelim para iadesi mi istersiniz dedi. Aynısının Türkiye'de bir sitede olduğunu bir saniye düşünün ne cevap alırdınız ?

Not : Benim S9 ile mukayese edip S9'u daha başaralı bulduğum Osmo 920 idi yanlış anlaşılmasın.

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    Gelişmiş ayarları açınca bu kadar görüntü var
  • ChaosFİre C kullanıcısına yanıt

Abimde sizin gibi :) 7/24 kalmasının hiçbir sakıncası yok diyorum ama anlatamıyorum. İlla kapatacam diyorsanız üstündeki kapatma tuşuna şarj yuvasındayken 5 sn basın kapanıyor cihaz. Ama üstadımız Ali abimiz de açık kalmasından yana zaten şarj dolunca akımı kesiyor bir sorun yaratmıyor hatta DOD ayarlarından da gece uyku moduna alabilirsiniz cihazı.

Evet farklı S7 de birçok seçenek var dil değiştirme gibi hatta Türkçe dil desteği için firmayı mail yağmuruna da tuttuk.

Son olarak birde genel ayarlar kısmını deneyin belki oraya koymuşlardır sadece çince konuşması mantıklı gelmedi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 1 Aralık 2020; 22:49:18 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.